ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Πεπρωμένο φυγήν αδύνατον.Ποτέ δεν τα βάζεις με τις υπέρτατες δυνάμεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πεπρωμένο φυγήν αδύνατον.Ποτέ δεν τα βάζεις με τις υπέρτατες δυνάμεις.

Η Ελισάβετ επέζησε σε πολέμους, καταστροφές , πανδημίες ολοκαυτώματα, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την θητεία του Μητσοτάκη.! Όλοι ξέρουμε ποιός θα γελάει στην κηδεία της Ελισάβετ. Αυτός θα τους ξεκάνει όλους. Να δεις που εκείνο το ζαβό μας θα προβάρει τώρα την στολή "κόλλυβα" για να πάει να πουλήσει ασορτί image από την εξέδρα των επισήμων..

Κάποιος να ενημερώσει το δικό μας, το ζαβό ότι δεν βγάζουμε σέλφι στις κηδείες. Ρεζίλι θα γίνουμε άμα πάει στην κηδεία....χώρια που θα είναι κινητό όπλο και για τους υπόλοιπους εκεί. Μόλις εκδόθηκε notam από το Βρετανικό Υπεξ να παραμείνει μακρυά από το πιστοποιητικό θανάτου ο δικός μας, μην και "χαθεί" και έχουν μετά ντράβαλα. Με καμία καμήλα ξερωγώ.

Αν υποψιαστώ ότι η Τρας είναι πιο γκαντέμω από τον δικό μας. Αλλά δεν ξέρουμε αν είναι διαρκείας η Trash, διότι ο δικός μας κληρονομικά είναι ισόβιος γκαντέμης. Η θέση της βασίλισσας καπαρώθηκε.....God save the Queen. Εμείς αυτήν έχουμε για βασίλισσα.Αγαπάμε Ζωζώ.
 

6 σχόλια:

Μμ. είπε...



Υπήρχε αρχαίος χρησμός. ¨Ερπετό μόνο από γόνο γκαντεμόσαυρο τερμινέητορ εξολοθρευθήσεται.¨

Υ.Γ. 1.
Κοίτα ο διακοπάρχης Χάχας, τα χέρια του! Στην διακοσμητική ¨ορχήστρα¨ του την ξορκίζει. Χα, χα! Μιλάμε για Σχολάρχη μύστη της γκαντεμίας. Δίνει παγκόσμια μαθήματα.

Υ.Γ. 2.
Και τώρα καλό ουράνιο ραντεβού με τον εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλικαρίδη, καμπαλόσαυρα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου. Πόσες κρεμάλες έχει αυτός άρα ετοιμάσει για σένα από τότε που τόσο άδικα και σαδιστικά τον κρέμασες αρχισατανίστρια;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες,

Ο Αϊακός, Ραδάμανθυς και Μίνως ανυπομονούν να την συναντήσουν.

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...


" Ο Αϊακός, Ραδάμανθυς και Μίνως ανυπομονούν να την συναντήσουν."

Καλησπέρα ΚΙΜΩΝ...μπα ούτε αυτοί δεν θέλουν να συναντήσουν την σκοτεινή οντότητα που κατοικούσε μέσα στο ανθρώπινο σώμα με το όνομα Ελισάβετ. Να είσαι σίγουρος ότι μπήκε αυτή η σατανιασμένη οντότητα σε άλλο σώμα αμέσως. Συνήθως έτσι γίνεται με αυτούς...προετοιμάζουν το επόμενο σώμα στο οποίο θα εισβάλλουν σαν ξενιστές για να συνεχίσουν το σατανιασμένο έργο τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Μμ ...νομίζω ότι η ψυχή του Ευαγόρα και των άλλων εκτελεσμένων παλικαριών από την σαυρομάνα βασίλισσα βρίσκεται στα Ηλύσια πεδία. Μέρος που όχι μόνο δεν μπορούν να φτάσουν οι μαύρες ψυχές σαν της Ελισάβετ....αλλά και δεν τους επιτρέπεται.

Μμ. είπε...



Στον ουρανό πρώτα, φίλτατε, στον ουρανό, ξέρω τι λέω.
Εκεί όπου οι αρμόδιοι δικασταί του φωτός και του δικαίου.
Για να ξέρουν οι μοχθηροί λυκάνθρωποι και ερπετάνθρωποι
τι χάνουν και για ποιο λόγο ως ένοχοι τιμωρούνται,
επί παρουσία των αθώων θυμάτων τους.
Κι από κει, κλωτσιά και κατ' ευθείαν, στον ανήλιο βόθρο του σύμπαντος,
τα σκοτεινά Τάρταρα της απολύτου φρίκης και της ανείπωτης θλίψεως.

Ανώνυμος είπε...

Ανενταχτος
Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν δηλαδη να υποταχτουν