ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δύση κάνει τεράστια στρατιωτικά λάθη. Τα οποία θα τα πληρώσει στο μέλλον.

 Ουκρανία: Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αδιακρίτως και ετοιμάζουν τη μεγάλη επίθεση  στο Ντονμπάς 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με τις βρετανικές στρατιωτικές πληροφορίες, η επίθεση στο Ντονμπάς παραμένει το κύριο επίκεντρο των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Οι κύριοι άξονες βρίσκονται περαιτέρω στην Avdiivka κοντά στην πόλη του Ντόνετσκ και 60 χιλιόμετρα βόρεια γύρω από την πόλη Bakhmut, σύμφωνα με τη βρετανική έκθεση. 

Σύμφωνα με αυτούς, η πρόοδος των Ρώσων είναι μάλλον μικρή - τα ρωσικά στρατεύματα λέγεται ότι προχωρούσαν μόνο περίπου ένα χιλιόμετρο την εβδομάδα προς την κατεύθυνση του Μπαχμούτ. Οι Δυτικοί αναλυτές είναι ηλίθιοι. Οι Ρώσοι προφανώς και δεν βιάζονται . Περιμένουν να επιτεθεί ο ουκρανικός στρατός και μετά να μπορούν να τους καταστρέψουν. Όσο περισσότερο χρειάζεται, τόσο περισσότερο τα κράτη του ΝΑΤΟ θα αδειάζουν τις αποθήκες τους (όπως και η Ελλάδα) και τα περισσότερα από αυτά δεν φτάνουν ποτέ στο μέτωπο ούτως ή άλλως. Οπότε το ΝΑΤΟ σταδιακά αποξηραίνεται συνέχεια από άποψη όπλων.

Ακόμη και μεταξύ των Αμερικανών, τα όπλα ήδη αποσύρονται από ενεργές μονάδες και αποστέλλονται στην Ουκρανία. Η αναπλήρωση των αποθεμάτων του ΝΑΤΟ, από την άλλη πλευρά, διαρκεί χρόνια και τα εξαρτήματα που καθορίζονται κατά την κατασκευή συχνά δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά.

Λόγω της αργής προέλασης των Ρώσων, λιγότερη από τη «Νέα Ρωσία» καταστρέφεται. Οι μάχες και η συνακόλουθη καταστροφή συνέβαιναν πάντα στο ίδιο μέτωπο και οι απώλειες του ουκρανικού στρατού κατά την ανακατάληψη είναι ακόμη υψηλές. Εάν αλλάξει η ρωσική στρατηγική και απλώς αλλάξουν οι ταχύτητες ή αναγκαστούν να προχωρήσουν και να εμπλακούν γρήγορα μέσω μιας άμεσης μάχης με το ΝΑΤΟ - τότε το ΝΑΤΟ θα στερηθεί αυτών των όπλων. 

Επίσης, ο ρωσικός στρατός εναλλάσσει τις μονάδες του, έτσι όλες οι μονάδες αποκτούν εμπειρία μάχης. Ένας στρατός με εμπειρία στη μάχη είναι πάντα ισχυρότερος από έναν στρατό εν καιρώ ειρήνης και το ΝΑΤΟ γίνεται όλο και πιο αδύναμο ως αποτέλεσμα του κινήματος πουστροποίησης που υφίσταται.

Και έτσι όλα δείχνουν κατά κάποιο τρόπο να πηγαίνουν σύμφωνα με ένα σχέδιο που συμφωνήθηκε απο κάποιους στην κορυφή, το οποίο  βλάπτει περισσότερο το ΝΑΤΟ με τις (αυτο) κυρώσεις ενέργειας και φυσικού αερίου , παρά τους Ρώσους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: