ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Νομίζω πως αυτό το ταλέντο αλλά και δίδαγμα για την ψυχιατρική επιστήμη θα πρέπει δικαίως να χειροτονηθεί "Αρχων Ελευθεριοφύλαξ" του Δρομοκαΐτειου Θρόνου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Νομίζω πως αυτό το ταλέντο αλλά και δίδαγμα για την ψυχιατρική επιστήμη θα πρέπει δικαίως να χειροτονηθεί "Αρχων Ελευθεριοφύλαξ" του Δρομοκαΐτειου Θρόνου.
 
Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή, οι αξιότιμοι ψυχίατροι να του κάνουν την χάρη να του φορέσουν την άσπρη μπλούζα, αυτή που δένει στην πλάτη για να τον βοηθήσουν γιατί η κατάσταση του χειροτερεύει επικίνδυνα. Χρειάζεται βοήθεια ο άνθρωπος. Αγαπητέ Βασιβλακόπουλε, αν την ελευθερία μου τη δίνει κάποιος, τότε δεν είναι ελευθερία. Την ελευθερία την έχω.
 
Ελευθερώστε τον απ΄τα ψυχικά δεσμά του , άνθρωποι... στείλτε τον σε έναν καλό ευθανασιολόγο!! Να είστε σίγουροι ,ότι  όταν έρθει η ώρα και χρειαστεί κοινωνική εκτόνωση αυτός θα είναι από τους βασικούς υποψηφίους . Έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα.

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Αυτος ειναι ο μπροστινος εμεις την γαλαρια θελουμε.
Τους μαγκες που παιζουν μπαλα χωρις κανονες,θα παιξουμε και μεις χωρις κανονες και ετσι θα ισοφαρισουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα καρντάση μου. Πολύ ορθά τα λές...μόνο που σε αυτήν την χώρα ένα μέρος του πληθυσμού καταπίνει αμάσητο το χόρτο που τους δίνουν και το δέχεται και ένα άλλο αντιδρά. Η πλειοψηφία κερδίζει. Όσοι έχουν ατομικές ατζέντες αντίδρασης και επιβίωσης τα καταφέρνουν κάπως.

Οπότε μακριά από τους ηλίθιους....και θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε μπάλα.

Άγνως είπε...



Και τί ξέρει αυτός ο κοστουμαρισμένος σκατοχυλός όπως και ο μπουμπούκος και ο διακοπούκος από ελεύθερία; Αυτοί ανθρώπινα υβρίδια γεννήθηκαν και τους ανθρώπους παριστάνουν. Μιλούν απαράλλακτα όπως κλάνουν.