ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ...ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ...ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Xθές η χώρα του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε στρατιωτικές επιθέσεις κατά της γείτονάς της, της Αρμενίας. Βαρύ πυροβολικό, όλμοι και ρουκέτες ήρθαν πεσκέσι από το Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη, οι κόκκινες κουκκίδες δείχνουν τις περιοχές που δέχθηκαν επίθεση. όλα αυτά βρίσκονται εντός της Αρμενίας και όχι σε καμία αμφισβητούμενη περιοχή γης. Πρόκειται για μια σκόπιμη επίθεση κατά της Αρμενίας από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν. Καμία σχέση με μια «συνοριακή σύγκρουση».

Αυτή η νέα σύγκρουση έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ευρώπης και Αζερμπαϊτζάν για προμήθεια φυσικού αερίου. Εμείς τι λέγαμε ΕΔΩ ;; Ότι η Αρμενία είναι σημαντική για τον έλεγχο της Ευρασίας. «Εφαρμόζουμε τον Διάδρομο Ζανγκζούρ είτε το θέλει η Αρμενία είτε ή όχι» δήλωσε ο Πρόεδρος Ιλχάμ Αλίεφ στα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Αζερμπαϊτζάν στις 20 Απριλίου, σημειώνοντας ότι αν η Αρμενία αρνηθεί, ο διάδρομος θα επιτευχθεί «με τη βία». Αυτά επισημαίναμε τότε και όπως συνήθως πέσαμε πάλι μέσα στις προβλέψεις μας.


 

Τώρα να θυμίσω τι λέγαμε ΕΔΩ , και ΕΔΩ  και πόσο μέσα έχουμε πέσει;; Γράφαμε τότε...."H σύγκρουση και ο πόλεμος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ή Nagorno-Karabakh ( Κara-Bakh) θα τελειώσει τις "φιλίες" πολλών. Διότι μπορεί η Συρία και η Λιβύη να είναι μακριά από τον Καύκασσο αλλά το Ναγκόρνο Καραμπάχ ...είναι ο Καύκασσος.Και ο Καύκασσος είναι ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ"   Και..." ." Εάν είναι αλήθεια όλα αυτά που φημολογούνται... τότε όταν ο Άρης που από στάσιμος, θα γυρίσει στο ζώδιο του Κριού, ο Ρωσικός Καύκασος θα πάρει φωτιά... η ιστορία θα επαναληφθεί και κάποιοι σύντομα θα επαναπορευθούν στα Όρη της Μηδίας." 

«Από τις τρεις αυτές πληγές, από φωτιά, καπνό και θειάφι που έβγαινε από το στόμα τους, πέθανε ένα τρίτο μέρος του λαού» (Αποκ. 9:18). 

Θα γίνει της Har-Mage-Donias το κάγκελο.!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: