ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Παίζουν με την φωτιά κάποιοι εκεί στις ΗΠΑ, αλλά δεν βλέπουν το μπαρούτι.Θα ζήσουμε δραματικές στιγμές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παίζουν με την φωτιά κάποιοι εκεί στις ΗΠΑ, αλλά δεν βλέπουν το μπαρούτι. Θα ζήσουμε δραματικές στιγμές.

Αυτή η τρομοκρατική επίθεση κατέστρεψε κάθε πιθανότητα ενεργειακής προσέγγισης Ρωσίας-Γερμανίας, εκτόξευσε αμέσως την Πολωνία στη θέση ενός από τους πιο κομβικούς ενεργειακούς κόμβους της ευρωπαϊκής ηπείρου και έτσι οδήγησε τα σχέδια του Αγγλοαμερικανικού Άξονα για διαίρεση και διοίκηση της Ευρώπης στο επόμενο επίπεδο.

Η άνευ προηγουμένου ζημιά που έγινε στους αγωγούς Nord Stream τη Δευτέρα το βράδυ ήταν σίγουρα μια πράξη δολιοφθοράς . Όμως κάνοντας μια προσεκτική έρευνα για την κατάσταση αποκαλύψαμε ότι "τυχαία", τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή βρισκότανε το USS KEARSARGE (LHD-3). Ο αμερικάνικος στόλος ταξίδευε και στην ίδια περιοχή όπου έγινε τώρα το σαμποτάζ του αγωγού Nord stream...Εδώ τα δεδομένα του πλοίου :


Οι τελευταίες αναφορές τοποθεσίας από τη Marinetraffic δείχνουν το KEARSAGE και τον στόλο του βόρεια του Bornholm.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου πριν από λίγες ημέρες, το πλοίο βρισκόταν επίσης ανατολικά και νότια του Bornholm (όπου τρέχει ο αγωγός) και απενεργοποίησε το σύστημα παρακολούθησης AIS εκεί σε αυτό το σημείο.!!!.Το γεγονός ότι οι ρήξεις του αγωγού Nordstream είναι στα χωρικά ύδατα της Δανίας δεν είναι φυσικά τυχαίο. Οι Ρώσοι, για να το ελέγξουν και να το επισκευάσουν, θα χρειάζονταν ξανά άδεια από τους Δανούς, όπως συνέβαινε ήδη με την κατασκευή.  

Τι έκανε το USS KEARSAGE σε εκείνη την περιοχή όταν έκλεισε το σύστημα παρακολούθησης του  AIS;;; Πολύ απλά φύτευση εκρηκτικών. Το σχετικά μικρό βάθος της Βαλτικής Θάλασσας στη θέση της διαρροής σημαίνει ότι ο κατεστραμμένος αγωγός  είναι εύκολα προσβάσιμος από υποβρύχια και πιθανώς ακόμη και δύτες.

Ποιος ωφελείται περισσότερο από μια τέτοια καταστροφή; Από την ίδια εποχή πέρυσι, οι ΗΠΑ έχουν υπερδιπλασιάσει τους όγκους φυσικού αερίου που στέλνουν στην Ευρώπη.Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτήν την δολιοφθορά που διέπραξαν οι ΗΠΑ ,  θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευτεί από τους Ρώσους ως πολεμική πράξη. Θέλετε σαφείς ενδείξεις ότι πρόκειται για δολιοφθορά των ΗΠΑ;; Ακούστε τον Τζο Μπάιντεν από τις 2 Ιουλίου 2022 να λέει «Δεν θα υπάρξει Nordstream 2, θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτό».

  Am 7.2.2022 erklärte Joe Biden in Anwesenheit von Bundeskanzler Olaf #Scholz, dass man #Nordstream2 beenden werde. Eine Reporterin frage, wie Biden das anstellen wolle. Seine Antwort: "I promise you, we'll be able to do it." pic.twitter.com/cKYVcsGAlt

Αλλά και αν ακόμη δεν πιστεύεται τον Μπάιντεν γιατί πάσχει από άνοια  ακούστε τη Βικτόρια Νούλαντ στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, έξι μήνες νωρίτερα, στις 27 Ιανουαρίου, σχεδόν ένα μήνα πριν από την είσοδο της Ρωσίας στην Ουκρανία:

 .@UnderSecStateP Victoria Nuland: “If Russia invades Ukraine, one way or another, Nord Stream 2 will not move forward.” pic.twitter.com/hEGBrx6HJj

Η καταστροφή που σημειώθηκε την ίδια μέρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε τρεις σωλήνες των υπεράκτιων αγωγών φυσικού αερίου του συστήματος Nord Stream είναι άνευ προηγουμένου, και οι ειδικοί λένε ότι οι επισκευές και στους δύο αγωγούς ενδέχεται να διαρκέσουν αρκετά χρόνια.

9 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Eδώ να αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στο άτομο πέραν του Ατλαντικού( που έδωσε την εντολή της δολιοφθοράς...με στίχο με πολύ νόημα :

" Παίζεις με την φλόγα
εγώ στο πα πως
στο τέλος θα καείς.

Παίζεις με την φλόγα
και ήρθε η ώρα
τώρα να με θυμηθείς"


https://tinyurl.com/2ytcw54n

kakos04 είπε...

Έχεις δίκιο , οι ημίτρελοι μεσσιανιστές σε πλήρη δραση, καταστρέφουν την δυνατότητα ανάτασης και αλλαγης πολιτικής στην Ευρώπη δεν έχει νόημα πλέον ( ενεργειακά τουλαχιστον) αλλά θα έχουν νόημα οι micro nuclear reactors είτε molten sand ήαλλου είδους που θα μας νοικιάζουν για ρεύμα.
Πάντως όλες οι ενεργοβόρες ευρωπαϊκές βιομηχανιες θα μετακομίσουν απέναντι . Η οποία Ευρώπη θα καταρρέει με τα limit up τάνκερ με τις εξωφρενικές τιμές και τον αστάθμητο μασωνικό πόλο στην Ιταλία...Οι εφοπλιστές σαμπάνιες στο Λονδίνο ...
Αληθεύει οτί κάνει εκεί ασκήσεις το royal navy για υποβρύχιους καταστροφείς τυχαία χχχ γιατί βογκούσαν οι αγωγοί?

Κατά τα άλλα τα εγκλήματα συν3χίζονται σε 2.000.000 τμ συν τσιμέντα κ δρόμους
https://www.rethemnosnews.gr/kriti/677988_kriti-ayti-einai-i-apofasi-gia-toys-ybridikoys-stathmoys-ilektrikis-energeias
Θα καταστρέψουν το τοπίο και την άγρια ομορφιά του τόπου. Οι δασικοί χάρτες τους μάραναν να αρπάξουν τα βοσκοτόπια για να συνεχίσουν τα εγκλήματα τύπου Εύβοιας με φαραωνικά εργα. Το ανθελληνικό τσίρκο σε θυμάται οταν είναι να σε ληστέψει και να καταστρέψει την περιουσία σου. Μόνο με ανταρτοπόλεμο θα τα σώσουν όπως στην Χίο τότε με τα ΚΥΤ. Πουστράκια δεν ξεχνάμε , ήμουν στην Εθιά την προηγούμενη βδομάδα ,εκεί είναι ξεχασμένοι από το κράτος. Εθιά Αχεντριάς θα ήταν καλοί ημιορεινοί οικισμοί για επιβίωση στο μέλλον με καλή παρατήρηση για το Λιβυκό. Και πολλοί παράγοντες δήμαρχοι κτλ κάνουν τους αντιδρώντες εκεί για τα μάτια του κόσμου να μην φανεί πόσα πήραν.

Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Το τελικό συμπέρασμα ειναι πλέον προφανές οτι επιδιώκουν επειγόντως μια παγκόσμια σύρραξη προκειμένου να εξαφανίσουν τα τεράστια ελλειμματικά των τραπεζών, των χρηματιστηριων που πουλάνε στοιχηματα και αέρα κοπανιστό και του αμερικανικού δημοσίου και να αναδιατάξουν σε νέα βάση το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου δήθεν χάριν συμμαχιών και ασφαλείας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 8:20 π.μ.

Πολύ σωστά...αλλά αυτό που δεν φαίνεται είναι ότι και οι δύο πλευρές έχουν "κάτι" κοινό...και αλληλοβοηθιούνται. Είναι σαν να βλέπεις μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά με τίτλο «We want Moshiach now» λειτουργεί μόνο με αξιόπιστους ηθοποιούς που βοηθούν ο ένας τον άλλον.

Και το γεγονός ότι αλληλοβοηθούνται για να καταστεί δυνατός αυτός ο πόλεμος μπορεί να φανεί πολύ καθαρά στο παράδειγμα του τάγματος Azov, το οποίο συνιδρύθηκε από τον ραβίνο του Chabad Natan Khazin και χρηματοδοτήθηκε από τον ολιγάρχη Chabad Ihor Kolomoisky. Αυτό έδωσε στον Πούτιν έναν ουσιαστικό λόγο/πουρίμ για πόλεμο σε μια ασημένια πιατέλα. Χωρίς αυτό, ο Πούτιν δεν θα είχε βρει υποστήριξη μεταξύ των Ρώσων του για αυτόν τον αδελφοκτόνο πόλεμο.

Έτσι, το Chabad (με τα κεντρικά του στις ΗΠΑ) κατέστησε εξαρχής δυνατό αυτόν τον πόλεμο. Ο Καμινέτσκι ετοίμαζε τον Ζελένσκι και την ομάδα του για αυτόν τον υποκριτικό ρόλο για 12 χρόνια. Τόσο η Ουκρανία όσο και η Ρωσία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Chabad. Αυτό λειτουργεί μόνο με έναν Πούτιν υπό την επίβλεψη του Λάζαρ.

Λοιπόν, τι κοινό έχουν ο Ζελένσκι, ο Τραμπ και ο Πούτιν;;;Ο καθένας έχει τον δικό του Ραβίνο Τσαμπάντ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανατίναξη αποκάλυψε ότι ο δήθεν κλειστός αγωγός λειτουργούσε σιωπηρά και όλοι το ήξεραν. Διότι αγωγός που δεν λειτουργεί δεν θα μπορούσε να φέρνει αέριο στην επιφάνεια. Ειδικα ο Νο2 που δεν λειτούργησε ποτέ (λέμε τώρα).Και οι τιμες γιατι αυξηθηκαν αφου δεν λειτουργουσε και δεν επηρεαζόταν η αγορά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η ανατίναξη αποκάλυψε ότι ο δήθεν κλειστός αγωγός λειτουργούσε σιωπηρά και όλοι το ήξεραν. "

Φυσικά και ο αγωγός λειτουργούσε κανονικά. Με αυτό το φυσικό αέριο κινούνταν η βιομηχανία της Γερμανίας. Η Γερμανία πάει τώρα μετά από αυτό το γεγονός για μόνιμη ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ.!! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ;;; Μιλάμε για έναν επαναπληθυσμό της Γερμανίας - είναι μια επιχείρηση του ΝΑΤΟ, κάτι παρόμοιο με την επιχείρηση Covid19. Όταν θα φύγει ο καπνός απο τα μάτια τότε οι Γερμανοί θα έχουν μειωθεί πληθυσμιακά, και θα διασκορπιστούν σε όλον τον κόσμο, μέσω μιας οικονομικής μετανάστευσης.

Το λές και θεία δίκη αυτό. Θυμάσαι τις προβλέψεις του Deagel,που προέβλεπαν πληθυσμό μόλις 30 εκατομμυρίων για τη Γερμανία μέχρι το 2025, πιθανότατα θα γίνουν πραγματικότητα... Και για την Ελλάδα έλεγαν ότι περισσότερα από 4 εκατομ. Έλληνες θα πεθάνουν μέχρι το 2025;; Και αυτό μάλλον θα πραγματοποιηθεί. Σε όλον τον κόσμο μέχρι το 2025 θα έχουμε μείωση του πληθυσμού περίπου ένα 30%.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το κόστος του Nord Stream 2 ήταν 11 δισ. ευρώ, από τα οποία η Ρωσία πλήρωσε τα μισά και η Γερμανία τα άλλα μισά. Αυτή την στιγμή ρέει αλμυρό νερό στους σωλήνες, και σκουριάζουν στην λιγότερο ανθεκτική στη διάβρωση εσωτερική επιφάνεια του χάλυβα. Ενώ το σπασμένο τμήμα θα μπορούσε να ανυψωθεί στην επιφάνεια, να αποκοπεί και να αντικατασταθεί, η ζημιά από τη διάβρωση στο υπόλοιπο των 1500 μιλίων (2500 km) της σωλήνωσης θα είναι μόνιμη. Με λίγα λόγια, μια επισκευή δεν θα αξίζει τον κόπο.

Ήξεραν τι έκαναν...ΔΕΝ ήθελαν επιδιόρθωση αλλά καταστροφή τελείως του αγωγού.Δυστυχώς, αυτή η επιλογή φθηνού φυσικού αερίου από τη Ρωσία και η προκύπτουσα άνθηση γερμανική εξαγωγική βιομηχανία δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά λόγω της πράξης δολιοφθοράς. Δυστυχώς, αυτό θα καταστήσει μόνιμη την αποβιομηχάνιση της Γερμανίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τώρα έρχεται η στιγμή της "πληρωμής" και για την Τουρκία.Η Γερμανία το ένα συνεταιράκι "τακτοποιήθηκε". Σειρά έχει ο άλλος συνεταίρος.

Όλους έναν έναν και με την σειρά στην συμπαντική μας διόπτρα της δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Λυκ,εσύ ως Λυκ πως βλέπεις την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια;Σε βάθος 10,20,50 ετών.Πάμε για απελευθέρωση Ελληνικών εδαφών;Πάμε για 3ΠΠ και τέρμα;Τα πράγματα θα μείνουν ίδια και χειρότερα;