ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται πόλεμος πολύ μεγαλύτερος απο αυτόν στην Ουκρανία.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H Ρωσία διέταξε "μερική" επιστράτευση. Ας δούμε πόσο μερική είναι κάτι που όπως έχουμε ξαναπεί ΔΕΝ είναι καθόλου μερική. 

Αναφορές έρχονται ξαφνικά από τη Ρωσία ότι οι άνδρες εμποδίζονται να φύγουν από τα χερσαία σύνορα της Ρωσίας με τη Γεωργία και τη Φινλανδία, ενώ οι γυναίκες επιτρέπεται να περάσουν. Λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι και οι αεροπορικές εταιρείες αρνούνται να πουλήσουν εισιτήρια σε άνδρες ηλικίας 18-65 ετών...

Αλλά ο Shoigu κατέστησε σαφές ότι αυτή η κλήση ήταν μόνο το ένα τοις εκατό (1%) από τα 25 εκατομμύρια άνδρες που ήταν πραγματικά διαθέσιμοι! Τώρα, οι άνδρες μεταξύ 18 και 65 ετών φέρεται να στερούνται τη δυνατότητα να ΦΥΓΟΥΝ από την εδαφική επικράτεια της Ρωσίας. Αυτό, από μόνο του, είναι μια μαζική ένδειξη ότι η «μερική» κινητοποίηση . . . μπορεί να μην είναι "μερική" για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. . . . ή μπορεί να μην είναι καθόλου «μερική». 

Εάν η Ρωσία σκοπεύει να στρατολογήσει πολύ περισσότερους από τους 300.000 που ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Σόιγκου, τότε ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να το κάνει αυτό είναι επειδή έρχεται ένας πόλεμος πολύ μεγαλύτερος από την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία.

Υ.Γ Πάντως δεν έχω δει ούτε ένα μέλος της Δούμας ή μέλος της οικογένειας του να πηγαίνει εθελοντής.!

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε συγνωμη εκ των προτερων μια ερωτηση ασχετη δεν ξερω που αλλου να σου τη στειλω
Ενα σακιδιο μαχης η ημερας η τελος παντων ενα μικρο σακιδιο που να κουβαλας τα απραιτητα ποσα λιτρα νομιζεις οτι πρεπει να ειναι?
ΥΓ Κοιτουσα το WISPORT SPARROW 20LT η το 30 LT.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ανάλογα για τι χρήση το θες, και για πόσες μέρες. Να το διαλέξεις με βάση το κατάλληλο για το μήκος του κορμού σου (όχι του ύψους σου), και να έχει άνετη πρόσφυση στα ισχία σου. Συνήθως ένα σακίδιο που σε βοηθάει να περάσεις τουλάχιστον 72 ώρες....είναι το καλύτερο. Και εκεί πάμε στα 50L.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Κακημερα φιλε μου
Και γω κατι τετοιο σκεφτομουν,φανταζομαι οτι θα μας πεταξουν καπου χωρις τα απαραιτητα και θελω ενα σακιδιο που να αυξομιωνω τον ογκο με ιμαντες και να εχει μια καλη πλατη.
Βεβαια η διαφωνια με μελη της ομαδας ειναι οτι θα παρουμε τις πλαινες θηκες του μπεργκιν η να εχουμε ενα σακιδιο 10 με 15 λιτρα.
θεωρω οτι για καλοκαιρι θα θελουμε καμια 4 λιτρα σε νερο,ενω το χειμωνα θα θελουμε υλικα για το κρυο.
Θα μου πεις καλα εσυ για πολεμο πας η για διακοπες, αλλα επειδη και σαν επιστρατος πηγα δυο φορες Παρμενιωνα δεν ειχαμε καθολου υλικα.
Επισης δεν θελω να φορτωσω την εξαρτυση με υλικα ασχετα γιατι νομιζω εκει μονο υλικα για μαχη χρειαζονται.
Τελος παντων σε επρηξα τα κακαλα αντε καλημερα και παλι και ευχαριστω που ασχοληθηκες.