ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 9月22日,中共解放军大部队开往北京。军队的车头在北京怀来,车尾在河北省张家口,行军队伍长达80公里。 pic.twitter.com/zx6YE591C6

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Κάτι συμβαίνει στην Κίνα. μια συνοδεία (μήκους 80 χιλιομέτρων )μονάδων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, κατευθύνεται προς το Πεκίνο. Στο σύντομο βίντεο, δείχνει ένα μικρό μέρος αυτής της κίνησης των στρατευμάτων.

Εκτός από αυτήν τη στρατιωτική συνοδεία, γνωρίζουμε επίσης ότι το αεροδρόμιο του Πεκίνου ακύρωσε περισσότερες από 6.000 πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς πτήσεις. Επίσης, όλα τα εισιτήρια που πωλούνται από τον σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας αναστέλλονται και ο σιδηρόδρομος διακόπτεται πλήρως μέχρι νεωτέρας.

Υπάρχουν τώρα ευρέως διαδεδομένες και επίμονες ΦΗΜΕΣ (εντελώς μη επαληθευμένες) που ισχυρίζονται ότι ένα «πραξικόπημα» κατά του Σι Τζινπίνγκ μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Άλλες ΦΗΜΕΣ υποστηρίζουν ότι ο Πρόεδρος Xi είναι «σε κατ' οίκον περιορισμό». Κανείς όμως δεν επιβεβαιώνει καμία από αυτές τις φήμες, οπότε αυτό που μας μένει είναι αυτό που μπορεί να αποδειχθεί: Γιγαντιαία στρατιωτική αυτοκινητοπομπή κατευθύνεται προς το Πεκίνο και όλα τα αεροπορικά-σιδηροδρομικά ταξίδια σταμάτησαν.

Κινέζοι χρήστες του Διαδικτύου εισέβαλαν στα χρονοδιαγράμματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές ότι το Πεκίνο βρίσκεται υπό στρατιωτική κατάληψη. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει επειδή η πόλη τελικά αποκόπτεται από τον κόσμο. 

Σύμφωνα με το News Highland Vision, ο πρώην πρόεδρος της Κίνας, Χου Τζιντάο και ο πρώην πρωθυπουργός της Κίνας, Γουέν Τζιαμπάο, είχαν πείσει τον Σονγκ Πινγκ, το πρώην μέλος της Μόνιμης Επιτροπής και ανέκτησε τον έλεγχο του Κεντρικού Γραφείου Φρουράς (CGB).

Εάν οι φήμες για το κινεζικό πραξικόπημα είναι αληθινές, τότε η προσδοκία είναι ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ σκληροπυρηνικοί θα πάρουν τον έλεγχο. Εάν αληθεύει, σύντομα θα ακολουθήσει πλήρης επίθεση στην Ταϊβάν.

Ταυτόχρονα όμως με τις στρατιωτικές νηοπομπές που κατευθύνονταν προς το Πεκίνο της Κίνας, έχουμε και αναφορές ότι ότι ΧΙΛΙΑΔΕΣ στρατιώτες αναπτύσσονται στους δρόμους του Λονδίνου, στην Αγγλία. Βίντεο παρακάτω:


Καμία εξήγηση για τις μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων στην Κίνα και καμία εξήγηση για τις μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων (στη μέση της νύχτας) στο Λονδίνο της Αγγλίας. Κάτι δεν πάει πολύ καλά με όλα αυτά τα πράγματα.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: