ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΑΤΡΙΞ και ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΑΤΡΙΞ και ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ

Οι βασιλικές και ευγενείς γραμμές αίματος έχουν κατασκευάσει ένα τεχνητό Μάτριξ στην κατώτερη ατμόσφαιρα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του νου και την ψυχική υποδούλουση. Ονομάζουν αυτό το τεχνητό Μάτριξ Σιών. Το Σιωνιστικό Σανχεντρίν είναι οι μαθηματικοί ή γεωμετρικοί προγραμματιστές της κοινωνίας και αυτή η ομάδα περιλαμβάνει ιερείς, ραβίνους, ιμάμηδες και αποκρυφιστές.

Γίνεται τόσο σε επίπεδο μάζας μέσω HAARP και ραδιοτηλεσκοπίων όσο και μεμονωμένα μέσω ηλεκτρονικών έξυπνων συσκευών και των ασύρματων συχνοτήτων τους. Οι βασιλικές και ευγενείς οικογένειες χρησιμοποιούν ιερείς, ραβίνους και ιμάμηδες για να αναπτύξουν τους αλγόριθμους και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του νου. Εμπλέκονται και οι μασόνοι. Αναθέτουν την ατομική στόχευση σε αποκρυφιστές και χάκερ όπως οι Anonymous που λειτουργούν μέσω του dark web. Αυτά τα γεωμετρικά προγράμματα εκπέμπονται μέσω ασύρματων συχνοτήτων, σύγχρονων ηλεκτρονικών ειδών και του συνολικού ηλεκτρονικού δικτύου στην κοινωνία, όπως έξυπνες συσκευές, ακόμη και μετασχηματιστές σε τηλεφωνικούς πόλους. 

Οι μεγάλοι ηλεκτρονικοί σταθμοί εκπέμπουν γεωμετρικά σήματα στην κοινωνία. Στη μαγεία χρησιμοποιούν εξάγραμμα και πεντάγραμμα για καταπίεση και δέσιμο. Το εξάγωνο είναι το πιο αποδοτικό γεωμετρικό σχήμα για την επεξεργασία της θερμικής ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος που τα φίδια έχουν συχνά εξαγωνικές φολίδες για την απορρόφηση της θερμικής ενέργειας. Οι νιφάδες χιονιού είναι συχνά εξαγωνικές από την εξαγωγή θερμότητας. Το πεντάκτινο αστέρι η Πεντάγραμμο αναφέρεται και χρησιμοποιείται  στο κλείσιμο ή το δέσιμο μαγείας για να δημιουργήσουν μια συσσώρευση ενέργειας.

Το HAARP χρησιμοποιείται επίσης για μαζικό έλεγχο του μυαλού και εκπέμπει γεωμετρικά σχεδιασμένα προγράμματα στην ατμόσφαιρα που αντηχούν παντού. Οι δονήσεις επηρεάζουν περισσότερο από αυτό που φαίνεται ως αιτία και αποτέλεσμα. Η ακτινοβολία αυτών των συχνοτήτων στην ατμόσφαιρα είναι σαν να πετάς μια πέτρα σε μια λίμνη νερού που δημιουργεί κυματισμούς και εφέ. Χρησιμοποιούν chemtrails για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης αυτών των συχνοτήτων με νανοαγώγιμα σωματίδια τα οποία αποκαλούν «έξυπνη σκόνη». Ο αμερικανικός στρατός χρησιμοποιεί σπρέι στις κεραίες και τα χημικά ίχνη λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Έτσι δημιουργούν μια τεχνητή μήτρα/μάτριξ ελέγχου του νου στην χαμηλότερη ατμόσφαιρα.  

Βασανίζουν ανθρώπους και εξάγουν μια συγκεκριμένη ουσία  από το σώμα των ανθρώπων.Στη συνέχεια, οι μεθυσμένοι από το αίμα ψυχοπαθείς αγκιστρώνουν τον εγκέφαλό τους σε τεχνολογίες διεπαφής νευροϋπολογιστών, οι οποίες στη συνέχεια συνδέονται με το σύστημα HAARP. Οι βασιλικές και ευγενείς γραμμές αίματος και ορισμένοι κλάδοι του στρατού διαθέτουν τεχνολογίες διεπαφής υπολογιστή νευροεγκεφάλου. Κάποια από αυτά αναπτύχθηκαν από το Human Brain Project που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορούν βασικά να συνδέσουν το μυαλό τους σε υπολογιστές και στη συνέχεια να τρέξουν προγράμματα όπως το GENESIS* και το NEURON που είναι βιολογικοί και νευρολογικοί προσομοιωτές που έχουν πραγματικά σκοπό να χακάρουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τη φυσιολογία.

Ο Ραβίνος Yosef Yitzhak και ο ραβίνος David Lau είναι κορυφαίοι Σιωνικοί προγραμματιστές που συνεργάζονται με την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών. Μέλη υψηλού επιπέδου στους Ιησουίτες και τους Ελευθεροτέκτονες είναι επίσης μέλη. Μερικά από τα προγράμματα ελέγχου του νου τους βασίζονται στους ψευδείς νόμους του Κανόνα, του Ταλμούδ και της Σαρία. Ο ιμάμης Abdul Rahman Al-Sudais της Σαουδικής Αραβίας, ο Saud Al-Shuraim της Σαουδικής Αραβίας και ο ιμάμης Yahya Sergio Yahe Pallavicini της Ιταλίας είναι άλλα μέλη υψηλού επιπέδου σε αυτό το Σιωνιστικό Sanhedrin. 

Ο Khalid bin Faisal Al Saud είναι ο Κυβερνήτης της επαρχίας Makkah στη Σαουδική Αραβία, ένας Ιταλός ιππότης, φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και ο κορυφαίος Ισλαμιστής προγραμματιστής. Μέλη της Roman Rota συμμετέχουν επίσης, συμπεριλαμβανομένων των Maurice Monier, Hans-Peter Fischer και Pierangelo Pietracatella. Η οικογένεια Windsor έχει μια άρπα** στο οικόσημο της και η οικογένεια Pallavicini έχει ένα άγαλμα που κρατά μια άρπα στο αυστριακό παλάτι της. Αυτές οι οικογένειες έχουν εξουσία στο σύστημα HAARP μέσω των πρακτόρων τους  

Άλλες οικογένειες που χρησιμοποιούν την άρπα για σύμβολο περιλαμβάνουν τις οικογένειες του Αννόβερου, του FitzJames και του Guinness. Στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν άρπες ή λύρες μαζί με ποιήματα ή ωδές για μάγια. Ο έλεγχος του νου ή η νοητική χειραγώγηση είναι το αντικείμενο που ασχολείται η μαγεία. Το σύμβολο της σύγχρονης άρπας προέρχεται από την Ιρλανδία. Υπάρχει μια επιχείρηση ελέγχου του νου στην Ιρλανδία που ονομάζεται I-LOFAR με τις οικογένειες Guinness και Parsons να συμμετέχουν. Το HAARP χρησιμοποιείται επίσης για χειραγώγηση καιρού σε περιορισμένο βαθμό. 

Οι Wind-sors είναι Wind Sorcerers και ενισχύουν επίσης τα καιρικά μέτωπα και τους ανεμοστρόβιλους για να καταπιέζουν την κοινωνία. Οι οικογένειες Rothschild και Goldsmith χρηματοδοτούν μηχανές πλύσης εγκεφάλου που αναπτύσσουν και εκπέμπουν ξόρκια. Χρηματοδοτούν προγραμματιστές προγραμμάτων και χάκερ που χρησιμοποιούν τα προγράμματα. Ο Zachary Hubbard και ο Benjamin Liashenko, γνωστοί και ως RussianVids, αναπτύσσουν ξόρκια ελέγχου του νου με τα οποία στοχεύουν κρυφά τους ανθρώπους. Ο Frank Zac Goldsmith χρηματοδοτεί τον Zachary Hubbard και ο Benjamin de Rothschild τον Benjamin Liashenko. Τόσο ο Hubbard όσο και ο Liashenko συνεργάζονται με σατανικές λατρείες Wiccan και τους βοηθούν με την καταδίωξη συμμοριών, τον έλεγχο του μυαλού και την πλύση εγκεφάλου. 

Το GENESIS (short for GEneral NEural SImulation System) είναι μια πλατφόρμα προσομοίωσης γενικού σκοπού που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την προσομοίωση νευρικών συστημάτων που κυμαίνονται από υποκυτταρικά στοιχεία και βιοχημικές αντιδράσεις έως πολύπλοκα μοντέλα μεμονωμένων νευρώνων, προσομοιώσεις μεγάλων δικτύων και μοντέλα σε επίπεδο συστήματος. Ως εκ τούτου, το GENESIS και η έκδοσή του για παράλληλους και δικτυωμένους υπολογιστές (PGENESIS) ήταν το πρώτο σύστημα μοντελοποίησης ευρείας κλίμακας στην υπολογιστική βιολογία που ενθάρρυνε τους μοντελιστές να αναπτύξουν και να μοιραστούν χαρακτηριστικά και στοιχεία μοντέλων. Οι περισσότερες τρέχουσες εφαρμογές GENESIS περιλαμβάνουν ρεαλιστικές προσομοιώσεις βιολογικών νευρικών συστημάτων. Αν και το λογισμικό μπορεί επίσης να μοντελοποιήσει πιο αφηρημένα δίκτυα, άλλοι προσομοιωτές είναι πιο κατάλληλοι για backpropagation και παρόμοια μοντελοποίηση σύνδεσης.

Ο Ιησουίτης James Bower δημιούργησε το GENISIS. Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά έχουν σχεδιαστεί για να εκπέμπουν αυτές τις συχνότητες. Οι σκέψεις τους μεταφέρονται στα ηλεκτρονικά ή ακόμα και στο HAARP και στη συνέχεια αυτά τα συστήματα τις μεταφέρουν μέσω ηλεκτρονικών εκπομπών και στοχεύουν ανθρώπους. Οι οικογένειες του Ανόβερου και της Σαβοΐας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις τεχνολογίες στη Γερμανία και την Ελβετία. Εμπλέκεται και ο πρίγκιπας Donatus της Έσσης. Η Εκκλησία της Σαηεντολογίας διαθέτει προγράμματα πειρατείας και τεχνολογίες διεπαφής υπολογιστή νευροεγκεφάλου με πολλά μέλη του Χόλιγουντ να συμμετέχουν. Εμπλέκεται επίσης το Κέντρο Καμπάλα.  

Πιστεύω ότι διαθέτουν τεχνολογία διεπαφής υπολογιστή νευροεγκεφάλου. Θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι πρόκειται για τεχνητή νοημοσύνη ή για εξωγήινους να απομακρυνθούν από αυτούς. Η οικογένεια Indermaur έχει χρηματοδοτήσει την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και ο Robert Indermaur και ο Christopher Indermaur εμπλέκονται σε αυτήν την ηλεκτρονική παρενόχληση. Μπορούν να στοχεύουν ανθρώπους μέσω ηλεκτρονικών όπως μια συνθετική τηλεπάθεια. Εκτελούν προγράμματα ελέγχου του μυαλού μέσω συστημάτων ραδιοτηλεσκοπίου με τα ολλανδικά LOFAR και ASTRON να οδηγούν αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιώντας μεγάλες συστοιχίες κεραιών. 

Υπάρχει μια μεγάλη επιχείρηση στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ραδιοτηλεσκόπια και συστοιχίες κεραιών. Η Black Nobility, η ιταλική μαφία και η SMOM έχουν οπλίσει τις τεχνολογίες υπολογιστών. Τα Κέντρα Καμπάλα διαθέτουν ηλεκτρονικό οπλισμό. Οι οικογένειες Windsor, Stanley, Drummond και Russell του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετέχουν και διαχειρίζονται δορυφόρους MERLIN. Οι βελγικές βασιλικές και ευγενείς οικογένειες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις κακές τεχνολογίες. Η οικογένεια Μπους-Γουόκερ εμπλέκεται με τον ατζέντη τους Στίβεν Γουόκερ ως Διευθυντή της DARPA. 

** Η Άρπα που έχουν σαν σύμβολο είναι το Κρόνιο σύμβολο των φθονερών και επήλυδων=μετανάστες/ αλλοδαποί , μόθων ασιατών Τελχίνων ΤEL-XAN  στην Ευρώπη σύμφωνα με τον Νόννο και αν δούμε και τι μας λέει ο Διόδωρος ..."  λέγονται δ' οὗτοι καὶ γόητες γεγονέναι καὶ παράγειν ὅτε βούλοιντο νέφη τε καὶ ὄμβρους καὶ χαλάζας, ὁμοίως δὲ καὶ χιόνα ἐφέλκεσθαι· ταῦτα δὲ καθάπερ καὶ τοὺς μάγους ποιεῖν ἱστοροῦσιν. ἀλλάττεσθαι δὲ καὶ τὰς ἰδίας μορφάς, καὶ εἶναι φθονεροὺς [4] ἐν τῇ διδασκαλίᾳ τῶν τεχνῶν. "

15 σχόλια:

Μμ. είπε...



Πανάρχαια μαγεία όπως τεχνολογία και τεχνολογία όπως μαγεία;
Μέσω των προβαλλομένων λατρευτικών σκεπτομορφών ανοίγει ο διάδρομος
για την ψυχική εισβολή και κατοχή του ανθρώπου και του πλανήτου;
Τς, τς! Πίσω μου σ' έχω ΚαμπαλοΣαβαώθ!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

CERN??

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Cerebro-cerberus-ceres

Cerebral


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dura_mater

Απίστευτο ε;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Συχνότητες

Gamma knife

Theta frequency

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Walter_Guinness,_1st_Baron_Moyne

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Βρήκα τυχαια αυτή την Εταιρεία συσκευών τηλεπικοινωνιας


https://hammerphones.com/

Παίζει δυνατά θα έλεγα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ρόκκο..βλέπω σου άρεσε η ανάρτηση . Ναι μέσα είσαι....δεν είναι τυχαίο ότι δημιούργησαν μέσω της κινητής τηλεφωνίας την νέα πλατφόρμα 5G . Όλο αυτό ονομάζεται ψυχοτρονική τρομοκρατία.

Οι εγκληματίες στη Silicon Valley που συνεργάζονται με εγκληματίες στην NSA περιλαμβάνουν τους John Hennessy, Elon Musk, Peter Thiel, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos και Bill Gates. Μαζί με αυτά τα προγράμματα, ο στρατός και ο ιδιωτικός στρατός έχουν αναπτύξει διάφορα όπλα μικροκυμάτων, ηλεκτρονικά και παλμικά όπλα που χρησιμοποιούνται για κρυφή στόχευση μελών της κοινωνίας. Όλα αυτά είναι αόρατα στο μάτι και επιτρέπουν σε αυτούς τους τυράννους να στοχοποιούν ανθρώπους εξαιρετικά κρυφά. Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αν μου άρεσε λεει;;

Χαχα!

Αφιερωμένο

https://youtu.be/dO_Ps8yp4ww


Μάλλον θα αλλάξω νικ.

Δεν μου αρέσει το Ρόκκος τελικά .

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ασε που άρπαξα και δυο τρεις σφαλιάρες από αυτά τα κατασκευάσματα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαι πάνω που είχα συνηθίσει το νικ Ρόκκος.!! Άσε που μου θύμιζε και την ταινία " Ο Ρόκκος και τα αδέλφια του" με θέμα την σύγκρουση των δύο αδερφών, του αγγελικού Ρόκο (ο Αλέν Ντελόν σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του) και του ατίθασου Σιμόνε, που μοιάζουν να είναι οι δύο όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος,με το κέντρο βάρους σ' ένα δράμα χαρακτήρων που, όσο απομακρύνεται από τον σκληρό ρεαλισμό, τόσο γιγαντώνεται σε μια τοιχογραφία μιας ολόκληρης γενιάς.

Άν αλλάξεις όνομα θέλω να ξέρω ότι το καινούργιο όνομα είναι ο παλιός Ρόκκος. Και να μην το ξεχάσω τι εννοείς ότι άρπαξες δύο σφαλιάρες από αυτά τα κατασκευάσματα;;; Προσωπικά έχω ένα σαράβαλο και παλαιό κινητό το οποίο όμως δεν χρησιμοποιώ παρά μόνο σαν ξυπνητήρι και για να ακούω μουσική.!!

Είμαι φοβερά αντικοινωνικός τύπος δίχως προφίλ σε σόσιαλ μίντια και λοιπές βλακείες, και αποφεύγω τελείως ΟΛΕΣ τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και μια μαντινάδα :

Δεν είν’ οι όρτσες, τ’ άλματα, που έχουν σημασία,
μα είν’ η παρέα όμορφη κι έχει ο χορός αξία
Κι όντε βαστώ τον ώμο σου στο πεντοζάλη απάνω
χρυσάφι να μου βάζουνε στη χέρα δε το πιάνω

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χάχα!

Εντάξει αδελφέ.

Την ταινία με έψησες, θα την παρακολουθήσω.

Όσο για τις σφαλιάρες εξηγούμαι

1. Το μοντέρνο ρολόι χειρός πουειχα αγοράσει μπορούσε να μετρήσει παλμούς, οξυγόνωση, και λοιπά βιομετρικά κτλ με τα δεδομένα να μεταφέρονται στο κινητο.Φοβερες δυνατότητες. Στο πίσω μέρος του υπάρχει ένας αισθητήρας που εκπέμπει εντονο πράσινο φως.
Αυτό το φωτάκι μου άλλαξε τα δικά μου φώτα... πως;
Ξεκίνησε να με καίει το δέρμα στην περιοχή του καρπού, φοβερή ενόχληση μιλάμε. Όχι μόνο αυτό σύντομα ένιωθα ναυτία και τάση προσ εμετό.
Για να το επιβεβαιώσω πρότεινα σε ένα φίλο ο οποίος έχει ένα πιο αδύναμο αντίστοιχο μοντέλο να ανταλλάξουμε ρολόγια αφού του εξήγησα οπωσ εσένα.
Και αυτός αμέσως μπουρδουκλωθηκε. Το επέστρεψα πίσω την ίδια μέρα. Και ούτε και το δικό του μου έκατσε καλά επίσης. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ.Ασε που μπορει να ξέρουν οπουδήποτε τι γίνεται επάνω μου η εντός μου ΑΣΥΡΜΑΤΑ. Αντιλαμβανεστε.

2. Ψώνιζω ένα τέλειο σετ ακουστικών bluetooth τηλεφώνου. Τελειοτατη κατασκευή φουλ επαγγελματική.
Τα ανάβω τα ρυθμίζω και βάζω στο αυτί. Μιλώντας στην γραμμή ούτε 2 λεπτά ένιωσα άμεση πίεση εντός κρανίου. Άσχημα. Πολύ. Το ξαναδοκιμάσω, το ίδιο. Τελικά κουτάκι πίσω και ράφι αυτά διότι είχα χάσει την απόδειξη. Αδύνατον να τα εφαρμόσω πάνω μου ειρηνικά και ανώδυνα.

Τελικά δοκίμασα κάποια αλλα που ομως δεν εφαρμόζονται εντός του αυτιού αλλά ακόμη και αυτά με προσοχή. Δεν μου αρέσουν τα καλώδια ακουστικών κινητής.

Θα αλλάξω νικ.
Το παράξενο είναι ότι ο τέσσερις καβαλάρηδες Ωδάρχης, Αρρίων, Μειδίας, Αγριμέδων στην τελευταία τους ανάρτηση μου παρείχαν την.....έμπνευση.

Θα σε ενημερώσω βέβαια.

Τα σοσιαλ και εδώ νεκρά.Δυστυχωσ όμως ακόμη δεν απεξαρτηθηκα πλήρως από το σμαρτ λόγο εργασίας αλλά συντομα θα το ρυθμίσω και αυτό.

Αυτά!

Μαντινάδα εγκρίνεται!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9F_%CE%A1%CF%8C%CE%BA%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%27_%CE%91%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85

Σπυρός Φωκας

Ο συμπαθής Μassoud.Rambo III.

Μου θύμισε αυτόν

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ahmad_Shah_Massoud

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και ένα δωράκι για το νέο σου νικ

ΗΛΙΟΥ ΑΛΚΗ = 577

ΑΙθΕΡΙΚΑ ΟΝΤΑ=577
ΜΗΤΡΑ ΑΙθΗΡ=577
ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ=577
ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΟΙ=577

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χεχε!
Καλοδούλευτο νά είναι.
Σας ευχαριστώ όλους σας!