ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ονοματοδοσία Νέων Υπο Πρόσκτηση Φρεγατών FDI HN

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πάντα να θριαμβεύουν.Και να είναι καλότυχα. Μένουν να βρεθούν άλλα 7 ονόματα για τις υπόλοιπες FDI. Συνολικά θέλουμε 10 φρεγάτες. Την 4η να την ονομάσουμε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ. Το 450 π.Χ. ο Κίμων έπλευσε στην Κύπρο, με 200 τουλάχιστον συμμαχικές τριήρεις, για να εκδιώξει τους Πέρσες και να αποκαταστήσει την Αθηναϊκή κυριαρχία στην ανατολική Μεσόγειο...H FDI-HN απέθανε, ζήτω η κλάση Κίμων.

Κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ) της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022, αποφασίσθηκε η Ονοματοδοσία των τριών Φρεγατών FDI ΗΝ του Πολεμικού Ναυτικού που κατασκευάζονται στο Λοριάν της Γαλλίας, ως ακολούθως:

1. FDI HN Νο1 : Φ/Γ ΚΙΜΩΝ

2. FDI HN Νο2 : Φ/Γ ΝΕΑΡΧΟΣ

3. FDI HN Νο3 : Φ/Γ ΦΟΡΜΙΩΝ 

ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τι 10 τι 11 με την τελευταία καπετάνιο τον Σαλιάρη και κωδικό Γκουσγκούνης να πιάσουν το νόημα......
Το σόου πάντως διαμοιρασμού τον ιματίων μας συνεχίζεται με την Βανδή και τους μνηστήρες -κηφήνες στο Λονδίνο . Συγγνώμη για την έκφραση , αυτό που λέει ο λαός με ξένο κώλο κάνω τον πούστη .

https://kourdistoportocali.com/news-desk/erchontai-oi-vasileis-150-photos-apo-to-megalo-gala-sto-londino-me-ti-despoina-vandi-special-guest-star-notis-mitarakis/

kakos04 είπε...

Να μην ξεχάσω ο Μηταράκης στο δικό μου πηγάδι με τα πιράνχας , αν δεν υπάρχει αντίρρηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καμία αντίρρηση να ρίξουμε τον Μηταράκη στο δικό σου πηγάδι με τα πιράνχας , θα ήθελα όμως την Βανδή να την ρίξουμε στο δικό μου πηγάδι με τα φίδια αν γίνεται σε παρακαλώ. Ουδέποτε την χώνεψα τόσο αυτήν όσο και την άλλη την τεκνατζού την μπαμπόγρια την Βίση.

kakos04 είπε...

Ουδεμία αντίρρηση , την ίδια άποψη έχω.

Μμ. είπε...



Ο Καιάδας ζη, αυτός μας οδηγεί. καιρός να πιάση και πολιτική δουλειά.
Πολλαί εγκάρδιαι καλημέραι.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χα χάχα!!!

Πυρ ομαδόν βλέπω!

Ωραία! Ωραία!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας....Άμα θα φέρουμε και Θεμιστοκλα θα γίνει χαμός! χα χα χα