ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Όλοι καταλαβαίνουν για ποια εταιρία αυτή τη στιγμή το ΠΝ δεινοπαθεί εδώ και 4 χρόνια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Φρεγάτες: Άδωνις συνδέει την επιλογή με Lockheed Martin και ναυπηγεία....διαβάζουμε ΕΔΩ από το armyvoice. 

Όλοι καταλαβαίνουν για ποια εταιρία αυτή τη στιγμή το ΠΝ δεινοπαθεί εδώ και 4 χρόνια. Η επιμονή της να εμπλακεί στο ΠΝ με μια ψαροτράτα, θα έπρεπε ήδη να έχει χτυπήσει καμπανάκια, ώστε να αποκλειστεί δια παντός από μια τέτοια εξέλιξη, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν η χώρα για εθνικά θέματα βασίζεται σε ένα πρόσωπο και όχι σε ένα συμβούλιο. 

Το ΠΝ πρέπει να παραμείνει ευρωπαϊκό και να μην εξαρτάται η ισχύς του και η ανάπτυξη του από την Αμερική. Όσο για τα ναυπηγεία και τους εφοπλιστές που κόβονται για βιομηχανική επιστροφή, θα μπορούσαν οι υπουργοί να τους επιμείνουν, ώστε ένας αριθμός από τα τάνκερ που ναυπηγούν σε ξένες χώρες, πλέον να ναυπηγείται εδώ. Μα τι λέω τώρα. Εκεί ο "πατριωτισμός" σταματά.

Kαι ΕΔΩ η  πλεκτάνη γύρω απ' το ΠΝ.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Σαν σημερα το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου 1831 δολοφονειται ανανδρα απο τους Μαυρομιχαλαιους οι οποιοι δρουσαν ως οργανα των Αγγλογαλλων, ο πρωτος και μοναδικος κυβερνήτης της Ελλάδας, ο Μεγας Ιωάννης Καποδίστριας. Η δολοφονια του οπως ειπε και ο Ελβετος φιλελλην Ευναρδος, ηταν η δολοφονια της Ελλαδος, και η πρωτη και τελευταια ευκαιρια για μια ανεξαρτητη απο ξενες επιρροες Ελλαδας. Μια δολοφονια που θα στοιχειωνει το Ελληνικο Εθνος στους αιωνες...


Κανένας Μαυρομιχάλης δεν δολοφόνησε τον Καποδίστρια.
Οι Μαυρομιχαλαίοι είχανε ρέστα με τον Κυβερνήτη, αλλά δεν θέλανε να τόνε σκοτώσουνε.
Ψάχνανε για ηθική δικαίωση και πριν την δολοφονία τα είχανε βρει.
Τόνε δολοφόνησαν οι ΑγγΛΟΑΤΚΙ, οι Εβραίοι, κάτι προδότες τοκογλύφοι τύπου Μακρυγιάννη και Πολυζωίδη και κάτι εξωμότες αντιπρόσωποι της εβραϊκής Λεβάντ Κόμπανυ, τύπου Μιαούληδων, Κουντουριώτηδων, κ.λπ.
Αυτοί ήταν οι ηθικοί αυτουργοί.
Οι φυσικοί αυτουργοί ήτανε ο μονόχειρας σωματοφύλακας Κοζώνης, με εντολή του Πορτογαλοεβραίου Φρουράρχου του Ναυπλίου Αλμέϊντα και του Ρώμα της Στοάς.

ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Σαν σημερα στις 27 Σεπτεμβριου του 1905 απαγχονίζεται στο κατεχόμενο Μοναστήρι απο τους Τούρκους ο Πρώτος των Πρώτων... ο Πρωτεργατης Μακεδονας Οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνα Καπετάν Κώττας Χρήστου από τη Ρούλια (Κώπα) Κορεστίων (το θρυλικο Αργος Ορεστικον της Ανω Μακεδονιας). Κλωτσησε ο ιδιος το σκαμνι, φωναζοντας "ζητω η Ελλαδα"!