ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Αυγερινένκο Λαφαζάνοφ και Μαζηνσκι στα μαγειρεία

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όποιος το έκανε θεούλης.!! Μόνο που έπρεπε να γράψει " Αυγερινένκο Λαφαζάνοφ και Μαζηνσκι στα μαγειρεία". Αλλιώς δεν θα καταλάβουν.

Εν το μεταξύ δεκάδες χιλιάδες ρώσσοι συνωστίσθηκαν σήμερα σε αεροδρόμια, σύνορα και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να ξεφύγουν από την επιστράτευση.

Κάπου τόσοι θα είναι και οι δικοί μας άπλυτοι σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο. No big deal.

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Όλοι οι τακτοποιημένοι στην Ρωσσία έτρεξαν για να φύγουν που είχαν λεφτά για εισιτήρια και διαμονή αλλού αφήνουν πίσω χωρίς αναστολές γονείς παιδιά γυναίκες-αισθήματα κτλ. Το πρόβλημα εμάς εδώ είναι ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα εξαφανιστούν τρέχοντας, αλλά και αυτοί που θα μείνουν να δίνουν πληροφορίες στον εχθρό. Για να την βγάλουμε εμείς θέλει θανάτωση των βουλευτών το πρώτο 24ωρο και άλλων. Μετά πάμε όλοι με χαμόγελο.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

O yes

Ανώνυμος είπε...

Κακός Μη γίνεσαι διχαστικός!
Το έχουμε πληρώσει στο παρελθόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κακός ναι είμαι...αλλά διχαστικός;; Πλάκα κάνουμε. Τον έχω ξεσκίσει εκείνον τον Τραγικούλη να τον σατιρίζω συνέχεια ας κάνουμε και μια αλλαγή θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους , σαν απάντηση στον
22 Σεπτεμβρίου 2022 - 3:01 π.μ.
θέλω να σου πω ότι δεν είμαστε εμείς διχαστικοί , αυτοί το σπρώχνουν στο ή αυτοί ή εμείς τρέχοντας πλέον και δυστυχώς πολλοί ακόμα να το αντιληφθούν . Και έχουν ξεσκιστεί να μας κλέβουν και να μας ξεπουλούν . Χτες από το κωλοεμβόλιο που την είχαν κατατρομοκρατήσει στην TV όταν βγήκε πήγε η μητέρα μου στο νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ που εφημέρευε με μειωμένο το οξυγόνο και κατατονία (με 3 δόσεις ξέρω ότι γυρίζει η κλεψύδρα αντίστροφα ) 64 ετών. Έκατσε ένα 5ωρο για την διαλογή , μια ακτινογραφία και να την δει ένας παθολόγος που της έδωσε λίγο οξυγόνο όσο ήταν εκεί και φάρμακα να πάρει σήμερα . Κάποιοι θυμόμαστε τα σο-Δομημένα Ομόλογα του μπατσόκ και την διάλυση που επέφεραν και όλα τα κατόπιν . Θυμώνω και για το 5ωρο για 1 ακτινογραφία και έναν παθολόγο , είμαι υπέρ της δημόσιας υγείας με κάθαρση όμως γερή .
Σήμερα μου ήρθε η μηνιαία ΔΕΗ , πλήρωνα στο μαγαζί μια 10ετια 180 μηνιαίως και γύρω στα 240 το καλοκαίρι με κλιματιστικό 24ωρο στους 26 . Επισυνάπτω το μήνυμα

Επιδότηση από το κράτος
-1.260 €
Τελικό Ποσό Πληρωμής
646,00 €
Ημερομηνία λήξης
12/10/2022

Σε πηγάδι με πιράνχας θα τους βάλω με πρώτη ευκαιρία .

Δες παρακάτω δίνουμε 1.000.000 τόνους λιγνίτη στα Σκόπια και έχουν εδώ 5 από τα 7 λιγνιτικά κλειστά και τα υδροηλεκτρικά στο ρελαντί
https://energypress.gr/news/sta-409-eyro-i-timi-ilektrismoy-tis-paraskeyis
https://energypress.gr/news/kratei-oi-mihanes-tis-dei-stoys-lignites-enopsei-heimona-stohos-na-mazeytoyn-amesa-25-ekat .
Απειροελάχιστο δείγμα από τις προδοσίες .
Πόσοι κατάλαβαν ότι τον άλλο μήνα μειώνει τις επιδοτήσεις και πάμε σε social credit score μείωσης κατανάλωσης για επιδότηση με ημιθανή την αγορά ήδη ?
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο , πονάμε τον τόπο μας κάποιοι και θα μπορούσε να ήταν παράδεισος και όχι να ξεπουλιέται σε κάθε αλλοδαπό αφού εξανδραποδίσουν εμάς.
Εμπόδισα και έναν ηλίθιο το καλοκαίρι που ήθελε να ξεπατώσει 120 χοντρολιές 50 χρόνων και βάλε ,να πουλήσει τα ξύλα και να φυτέψει ψιλές ελιές μεταλλαγμένα , δεν τον άφησα να περάσει τα μηχανήματα από το χωράφι μου και δεν πάνε αλλιώς στο δικό του.


Καλό βράδυ σε όλους

kakos04




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σε πηγάδι με πιράνχας θα τους βάλω με πρώτη ευκαιρία "

Μαζί σου Νικόλα και εγώ...και πριν τους ρίξεις ξύλο με το τουλούμι. Μιλάμε για τα χειρότερα πολιτικά άτομα που έχουν περάσει από την χώρα μας. Επικίνδυνοι για όλους μας.

Καλό σου βράδυ Νικόλα.