ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο Πούτιν και αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτόν δηλαδή ο μέντορας του Klaus Schwab ο «Kissi» βρίσκεται πίσω από αυτό, και «το σχέδιο» είναι πολύ παλαιότερο και πιο περίπλοκο..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρωσία αγοράζει εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού και ρουκέτες από τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αμερικανικά έγγραφα από μυστικές υπηρεσίες.

Θεωρώ ότι η παραπάνω έκθεση είναι καθαρά ψεύτικη προπαγάνδα, μέσω της οποίας η Ρωσία - για άλλη μια φορά - παρουσιάζεται ως ανίκανη να αμυνθεί. Και αυτό για να μεταδοθεί στον δυτικό πληθυσμό ότι ο πόλεμος θα τελείωνε σύντομα γιατί οι Ρώσοι δεν θα είχαν πλέον υλικό.

Είναι εντελώς απίστευτο ένα έθνος όπως η Ρωσία να μην έχει αρκετά από τα δικά του αποθέματα πυρομαχικών για να υποστηρίξει ακόμη και μια τόσο μικροσκοπική στρατιωτική επιχείρηση που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Καθώς η Ρωσία είναι έτοιμη να αμυνθεί ενάντια σε μια πολεμική επιθετική συμμαχία πολέμου όπως το ΝΑΤΟ, οι Ρώσοι σίγουρα δεν έχουν αγγίξει ούτε το 2 τοις εκατό των αποθεμάτων πυρομαχικών τους. 

Αυτό με τα drones είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο - πρόκειται για αμυντική τεχνολογία που οι Ρώσοι έχουν παραμελήσει μέχρι τώρα, αλλά τώρα αναγνωρίζουν τη χρησιμότητά της. Τώρα αγοράζουν ακόμα drones - σύντομα θα τα κατασκευάσουν μόνοι τους. Ας μας εξηγήσουν όμως οι Δυτικοί αναλυτές της κλωτσιάς ΠΩΣ η Βόρεια Κορέα που ήταν πάντα υπό καθεστώς κυρώσεων.... Πώς μπόρεσε λοιπόν η Βόρεια Κορέα να δημιουργήσει τα αποθέματά της πυρομαχικών όταν οι «κυρώσεις που επιβλήθηκαν» επηρεάζουν την ικανότητά της να «τροφοδοτεί» τον στρατό της;;;

Άρα κάτι δεν είναι σωστό εδώ. Κάτι είναι λάθος.Το ποιο είναι πιο πιθανό η Ρωσία να θέλει να διατηρήσει τα δικά της αποθέματα πυρομαχικών και ως εκ τούτου η Β.Κορέα να παρέχει πωλήσεις στους φίλους της. Αυτό βοηθά όλους τους εμπλεκόμενους. Οι Βορειοκορεάτες πούλησαν κάτι που τώρα μπορεί να αναπαραχθεί και η κατασκευή και η ανάπτυξη drones στο Ιράν παίρνει επίσης ώθηση. Επομένως, δεν είναι τίποτα από το οποίο το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αποκομίσει ένα ευχάριστο μήνυμα...

Ταυτόχρονα  σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ, η ετοιμότητα των στρατευμάτων έχει παραμεληθεί .Η κατάσταση από το 2014 και τον πόλεμο στο Donbass έδειχνε που οδηγούσε. Η κατάσταση σήμερα είναι όπως πριν από 6-8 χρόνια και η μη εφαρμογή της Συμφωνίας του Μινσκ ήταν προβλέψιμη. Ο Μακρόν και η Μέρκελ ήταν εγγυητές - ήξεραν από την αρχή ότι η CIA Κιέβου δεν θα δεχόταν την ειρήνη. Έτσι, τουλάχιστον από το 2014, οι ηγέτες της Δύσης  είναι υπεύθυνοι διότι έχουν φέρει συνειδητά τον στρατό σε αυτή τη άθλια στρατιωτική κατάσταση. Εδώ να αναφέρουμε και την κατάργηση της στράτευσης από τον φίλο του Κίσινγκερ, Liar Baron zu Guttenberg,  μόλις πριν από 3 χρόνια .

Επίσης ένας άλλος φίλος του  «Kissi» από το 2014  πάρκαρε τα Leo's (I και II), τα οποία τα έκανε ξεπερασμένα κατά χιλιάδες, σε εξωτερικούς χώρους - έτσι ώστε να σκουριάζουν όμορφα. Αποδυναμώνεται ο στρατός της Δύσης και ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ της Ευρασίας.

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο  Πούτιν και αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτόν δηλαδή  ο μέντορας του Klaus Schwab ο «Kissi» βρίσκεται πίσω από αυτό, και «το σχέδιο» είναι πολύ παλαιότερο και πιο περίπλοκο..

Σχετικό ΕΔΩ... 

6 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χαχα!
Χαρά!
Λάμπει !

2% και δεν σε πιστεύουν !!

Που να δουν 3% μυαλού σε δράση συν 2% πυρομαχικά για γαρνιτούρα.

Αποτσίγαρα.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , από τα λίγα που ξέρω από την Ρωσική και Σοβιετική νοοτροπία που έχω διαβάσει οι Ρώσοι μετά το Στάλινγκραντ φρόντιζαν να μην ξεμείνουν από πυρομαχικά ξανά . Αφού έριξαν τα ληγμένα τους τώρα όπως λες γεμίζουν τις αποθήκες και αγοράζουν από αλλού για άμεση χρήση . Κάτι υπόγειες αποθήκες σοβιετικών πυρομαχικών που περιμένουν δεν υπάρχουν μόνο στην Μολδαβία , έχει και αλλού .

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον επαναλαμβάνεται το παλιό ανέκδοτο. "Η ΝΑΣΑ αποφάσισε να επενδύσει κάποια εκατομμύρια δολάρια για να βελτιώσει ένα στυλό ώστε να γράφει σε συνθήκες χαμηλής ή μηδενικής βαρύτητας και να εξοπλίσει τους αστροναύτες στο διάστημα και στην Σελήνη. Οι σοβιετικοί αντίθετα αγόρασαν για τους κοσμοναύτες τους μερικά μολύβια χαμηλής σκληρότητας γράφανε παντού." Τώρα γιατί η ΝΑΣΑ αποφάσισε ότι ήταν ασφαλές να στέλνει στον διεθνή διαστημικό σταθμό τους αστροναύτες της με ρωσικά διαστημόπλοια μέχρι και πριν το φετινό καλοκαίρι πρέπει να μας το εξηγήσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Ρόκκο. Νικόλα και λοιποί φίλοι και σχολιαστές. Να πω ότι εξ αιτίας εξωτερικών λόγων και παραγόντων , η πρόσβασή μου στο διαδίκτυο είναι περιστασιακή την περίοδο αυτή, και δεν μπορώ να απαντώ γρήγορα. Και οι αναρτήσεις αντίστοιχα θα είναι μειωμένες.

Ελπίζω σύντομα να μπορώ να απαντώ σε κάθε σας σχόλιο.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Παρομοίως ΛΥΚ
Καλές δουλειές
Τα λέμε αργότερα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θένκς Ρόκκο. Πάω να κοιμηθώ διότι έχω πολύ πρωινό εγερτήριο αύριο...τα λέμε αύριο με το πρωινό καφεδάκι. :) :)