ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ωστόσο, η δράση πάντα γεννά αντίδραση. Από εδώ και στο εξής, «αστεία πράγματα» θα μπορούσαν επίσης να συμβούν σε αγωγούς των ΗΠΑ/ΗΒ στα διεθνή ύδατα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αγωγός ενός κράτους ανατινάζεται πλήρως από ένα άλλο κράτος.Μέχρι στιγμής, ισχύει η αρχή της αποτροπής: Αν ανατινάξετε τον αγωγό μου, κάτι ανόητο θα συμβεί και στον αγωγό σας, και οι Ρώσοι  ήδη το σχεδιάζουν.

Ωστόσο, η δράση πάντα γεννά αντίδραση. Από εδώ και στο εξής, «αστεία πράγματα» θα μπορούσαν επίσης να συμβούν σε αγωγούς των ΗΠΑ/ΗΒ στα διεθνή ύδατα.

Κανένας από τους ευρωπαίους ηγέτες δεν θα παραδεχτεί πως η δολιοφθορά έγινε από τους US Navy Seals που κατά την άσκηση έκαναν αναγνώριση της περιοχής. Γιατί;; Γιατί αν το παραδεχτούν ή αν αφήσουν να αποδειχθεί, θα είναι ανοιχτή πρόκληση πολέμου κατά της ΕΕ, από τη στιγμή που οι ΗΠΑ διεξήγαγαν δολιοφθορά με στρατιωτικά μέσα κατά των ρωσογερμανικών αγωγών.
 
Αν και ο γέρο Μπάιντεν το δήλωσε δημόσια το Φεβρουάριο. Περιμένω τους Ρώσους να βγάλουν τις αποδείξεις όπως έκαναν και με το λαθρεμπόριο πετρελαίου στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία πριν μερικά χρόνια. Φυσικά κανένας δεν θα τους πιστέψει, παρά τις αποδείξεις που πιστεύω έχουν, γιατί τώρα παίζουν το ρόλο του «κακού» στα δυτικά media εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.
 
Επειδή όμως είναι μεθοδικοί, θα το πετάξουν το χαρτί όταν καταλαγιάσει ο θόρυβος και κλείσει το θέατρο της Ουκρανίας με την προσάρτηση των ανατολικών περιοχών στη Ρωσία. Το παιχνίδι όμως είναι πολύ μεγαλύτερο από τον έλεγχο κοιτασμάτων και είναι η συνέχιση της παγκόσμιας ηγεμονίας των ΗΠΑ με κάθε τρόπο.
 
Ήδη έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται και το ανατολικό μέτωπο των μελλοντικών επιχειρήσεων με αφορμή/εργαλείο έντασης και αποσταθεροποίησης την Ταϊβάν. Ολόκληρη η Ευρασία θα γίνει πεδίο ένοπλων αντιπαραθέσεων με τον κίνδυνο των πυρηνικών να κρέμεται συνεχώς πάνω από τα κεφάλια όλων μας.
 
Υ.Γ  Δεν θα αργήσει λοιπόν οι αγωγοί του ΝΑΤΟ να έχουν την ίδια μοίρα με τους NS1 και 2. Στις  νορβηγικές εξέδρες άντλησης πετρελαίου έχουν ήδη πετάξει από πάνω από drones...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για την ώρα δολιοφθορές έχουν γίνει μέσα στη Ρωσία…!
Εγώ θελω να δω αν είναι σε θέση οι Ρώσοι να αντιστρέψουν την ταπείνωση τους!