ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι συγκρούονται.

 Numerous videos coming in of some sort of air-defense launch in St. Petersburg, Russia. pic.twitter.com/hOUXox4muN

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολυάριθμες αναφορές και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι ρωσικοί πύραυλοι αεράμυνας εκτοξεύτηκαν από την Αγία Πετρούπολη, για να προστατεύσουν την πόλη από κάτι εισερχόμενο. Είναι ακόμη άγνωστο γιατί ενεργοποιήθηκε η αεράμυνα.

Το άνωθεν βίντεο δείχνει τα ίχνη του πυραύλου από την εκτόξευση. Βλέπουμε όμως ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε Κίνα, Ρωσία αλλά και Αγγλία γίνονται "περίεργα" πράγματα στο εσωτερικό τους. Μια περίεργη αναστάτωση, μια αναδιοργάνωση, η μάλλον καλύτερα ένα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ και τακτοποίηση λογαριασμών να πούμε;; Το οποίο όπως πιστεύουμε είναι ένας πόλεμος που έχει διαταράξει, την ισορροπία ανάμεσα στους δύο βασιλικούς σεληνιακούς οίκους που ελέγχουν τον πλανήτη.

Ο ένας οίκος εκπροσωπείται από τον Πούτιν (από αυτούς δηλαδή που βρίσκονται πίσω από αυτόν) και ο άλλος οίκος  εκπροσωπείται από αυτούς που βρίσκονται πίσω από τον Φρίντμαν.Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, την παρτίδα θα την κρίνει αυτό που λέμε  οι "υπηρεσιακοί παράγοντες". Αυτοί που πολλοί αποκαλούν «βαθύ Κράτος».

Υ.Γ Θυμάστε που σας έλεγα πριν καιρό ότι παλαιότερα είχα "δεί" ότι πλησιάζει η ώρα που θα συγκρουστούν οι δύο "αετοί".....μετά την σύγκρουση, θα καταρρεύσουν και οι δύο...και μια ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.;; Έχουμε μια διαμάχη μεταξύ Agartha και Shambhala από το παρασκήνιο, έχει περάσει στο προσκήνιο, είναι πλέον εμφανής. Ακόμα και μέσα από τις ταινίες που κυκλοφορούν την καταλαβαίνει κανείς αυτήν την σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο...Godzilla vs. Kong.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η σαμπάλα ούτε οίκος είναι, ούτε με τη σελήνη έχει σχέση, κάποιο λάθος κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Λυκ για πιο λόγο υφίστανται αυτοί οι δυο σεληνιακοί οίκοι που λες;Γιατί δεν είναι μόνο ένας;Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νομίζεις. Η Σαμπάλα αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι) παρομοιάζεται σαν ένα άνθος λωτού με 8 πέταλα..και περικυκλώνεται από κάτι περίεργα.."δακτυλίδια".!! Αυτό όμως μου θυμίζει την περιγραφή της Ανάγκης όπως μας την μεταφέρει ο Πλάτωνας.

Μήπως και ο Πλάτωνας κάνει λάθος όταν μιλάει για την ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Ανάγκη με τους 8 θαλάμους και τον αδαμάντινο θρόνο;;. Αυτή η μεταλλική Ανάγκη είναι η Σελήνη ...που από μέσα της ξεχύθηκαν όλα τα άσχημα και κακά του πλανήτη. Μιλάμε για μια Οκταξονική μηχανή που κάποιοι την δημιούργησαν.

Όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις σχεδόν τίποτε...αυτό δεν είναι κακό...κακό όμως είναι να έρχεσαι εδώ και να μου την λες συνέχεια. Αν έχεις απορίες για κάτι μπορείς πολύ απλά να ρωτάς ΓΙΑΤΙ γράφω κάτι που σου φαίνεται "λανθασμένο"....αλλά μπορεί να μην είναι.

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω ότι θα ήταν σώφρον να μπω σε διαδικασία διαλόγου για τέτοια θέματα εδώ στον χώρο σου... θα πω μόνο το εξής: έχεις γνώσεις και ευφυής είσαι και καλή διάκριση έχεις, αλλά! όπως όλοι όσοι βρίσκονται πάνω στο ας πούμε ελληνοπρεπές φάσμα, έτσι και συ χαρακτηρίζεσαι από τον "δυτικό" τρόπο σκέψης και ανάλυσης. τώρα συγκεκριμένα πάνω στο θέμα και σε όλα όσα σχετίζονται με αυτό, μιας και αφορούν τον ανατολικό τρόπο σκέψης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι "ελληνοπρεπείς" τα αντιμετωπίζετε είτε με άγνοια, είτε με προκατάληψη, είτε με αδυναμία αποσυμβολισμού τους λόγω της δυτικότροπης σκέψης, είτε με συνδυασμό μερικών ή όλων των προηγούμενων παραγόντων... στη δική σου περίπτωση πιθανολογώ ότι είναι συνδυασμός προκατάληψης και δυτικής σκέψης. δεν είναι κακό, δεν το λέω υποτιμητικά, είναι κάτι που το βλέπω συνέχεια επί χρόνια σε ανθρώπους της ιδιοσυγκρασιας σου. όπως και δεν είναι δυνατό να έχεις ορθή κρίση στα πάντα όλα, όχι μόνον εσύ αλλά ο οποιοσδήποτε, μπορεί κάποιες φορές να κάνεις και συ κάποιο λάθος...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λυκ για πιο λόγο υφίστανται αυτοί οι δυο σεληνιακοί οίκοι που λες;Γιατί δεν είναι μόνο ένας;Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους; "

Σεληνογενείς και οι δύο φατρίες/οίκοι είναι με καταγωγή την Σελήνη απο εκεί μέσα βγήκαν...και κατοίκησαν μετά εδώ στην Γη. Αν διαβάσεις Ορφικά εκεί ο Ορφέας μας μιλάει για τα ολέθρια τέκνα της Βριμούς, δηλαδή της Σελήνης που έκαναν ολέθριες γενετικές επεμβάσεις στην χώρα μας.Και όχι μόνο στα αρχαία ελληνικά κείμενα, αν διαβάσεις Ινδική μυθολογία τόσο η Μαχαβαράτα όσο και στην Βαλαβαράτα το θέμα τους είναι η έριδα/πόλεμος ανάμεσα στις δύο Σεληνογενείς βασιλικές οικογένειες....τους Πανδίονες και τους Καουράβες. Για τους Ινδούς αυτή η ιστορία είναι ότι και ο Τρωικός πόλεμος για την Ελληνική μυθολογία.

Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους...και οι δύο θέλουν την Παγκοσμιοποίηση αλλά με διαφορετικό τρόπο. Οι μεν θέλουν μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και οι άλλοι αύξηση των κατοίκων του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

αυτό με τον οχταπέταλο λωτό δεν ξέρω πού το είδες και ποιος σου το είπε, αν υπάρχει μια περίπτωση η σαμπάλα να αντιστοιχεί σε κάποιον λωτό είναι ο χιλιοπέταλος. να ρωτήσω κάτι άλλο όμως. ο πλούταρχος αναφέρει ότι η σελήνη είναι ένα τεχνητό σώμα το οποίο το εφεραν εκεί που είναι από "κάπου αλλού" οι ολύμπιοι θεοί και ότι μάλιστα η πραγματική κατοικία τους και τα ηλλύσια πεδία βρίσκονται στην πίσω αθέατη πλευρά της σελήνης. από αυτό τι συνεπάγεται; ότι οι ολύμπιοι είναι σεληνιακός οίκος; παρακαλώ τοποθετήσου και μην υπεκφεύγεις μη δημοσιεύοντας σχόλια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" δε νομίζω ότι θα ήταν σώφρον να μπω σε διαδικασία διαλόγου για τέτοια θέματα εδώ στον χώρο σου."

Ούτε τον χρόνο έχω αλλά ούτε και την διάθεση να μπω και εγώ σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου. Όχι γιατί δεν έχω τι να πω...έχω και πολλά μάλιστα , απλά ο δικός σου τρόπος σκέψης είναι μιας κατεύθυνσης δεν σκέφτεσαι πολύπλευρα/σύνθετα/μαθηματικά. Το καταλαβαίνει κανείς όταν διαβάζει αυτό που έγραψες :

" έτσι και συ χαρακτηρίζεσαι από τον "δυτικό" τρόπο σκέψης και ανάλυσης."

Είναι πολύ απλά δεν σκέφτομαι ούτε δυτικά , αλλά ούτε με τον ανατολίτικο τρόπο. Και αυτό γιατί έμαθα να σκέφτομαι στην γλώσσα των επιστημών.Δεν σκέφτομαι ούτε στα Αγγλικά αλλά ούτε στα Ινδικά/Κινέζικα. Αλλιώς θα μπερδέψω το κύκλωμα ανταλλαγής πληροφοριών στον εγκέφαλο μου. Σκέφτομαι και ενεργώ με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ τρόπο σκέψης. Ο οποίος τρόπος είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ/ΜΟΥΣΙΚΟΣ/ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ τρόπος σκέψης.

Όπως όταν έχεις ένα καθαρό νερό και το μολύνεις με στάχτη. Θα σου συνιστούσα να αρχίσεις να σκέφτεσαι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και έτσι θα αρχίσεις να σκέφτεσαι βαθύτερα, και γρηγορότερα....και ποιο σύνθετα. Ούτε ο δυτικός τρόπος , ούτε ο ανατολίτικος κάνουν δουλειά....για όποιον θέλει να σκέφτεται σύνθετα, γρηγορότερα και όχι επιφανειακά.

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνικός ελεύθερος τρόπος σκέψης συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση καθώς και την ταυτόχρονη παραδοχή ότι κάποιος [που δηλώνει ότι σκέφτεται έτσι...] μπορεί να γνωρίσει ενίοτε ότι δεν γνωρίζει. οπότε λύκαστρε, μπακ του μπέησικς και άσε τον πρόλογο και τις συστάσεις για άλλους που τρώνε σανό.άντε καλή συνέχεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" μπορεί να γνωρίσει ενίοτε ότι δεν γνωρίζει. οπότε λύκαστρε, μπακ του μπέησικς και άσε τον πρόλογο και τις συστάσεις για άλλους που τρώνε σανό.άντε καλή συνέχεια. "

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΆ περισσότερα από εσένα(δεν γνώριζες πολύ βασικό για την σύνδεση Σαμπάλα και 8 πέταλου λωτού)....οπότε καλή χώνεψη τον σανό που ήδη έχεις φάει και μας τον μηρυκάζεις συνέχεια. Το ιστολόγιο κερνάει και σόδα για να σε βοηθήσει στην χώνεψη του.