ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΠΕΣΤΟ ΑΛΑ ΛΥΚΑΣΤΡΕΖΕ
1 ματσάκι βασιλικό (παίζει και με άνηθο για τους πιο τολμηρούς/ες)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
50γρ τυρί Φιλαδέλφεια ή τυρί τριμμένο
50γρ κουκουνάρι (η ξεφλου αμύγδαλα, βάλτε περισσότερα από 7)
1 κουταλιά της σούπας λάδι (μόνο)
3 σταγόνες ξύδι
3 αυγά
Εκτέλεση:
Όλα στο μπλέντερ και μετά για 3,5-4 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων ή στο τηγάνι
Για πιο τολμηρούς/ες κόψτε και κανένα λουκάνικο τώρα που βάζει ψύχρα.
Αναπροσαρμοστείτε!
ΥΓ: η ίδια συνταγή χωρίς τα αυγά και το ψήσιμο, παίζει και σαν καρατσεκαρισμένοη σάλτσα πέστο για μακαρονάδα.
1 σχόλιο:
Ψωμι γωνια ξεροψημενο παιζει για κανα σκουπισμα στο τελος?
ΥΓ.Σκουπα παντα σε σχημα 8
Δημοσίευση σχολίου