ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Για πολλοστή φορά κύκλοι εκτός ΠΝ πάνε να φορτώσουν ακατάλληλα πλοία και η ηγεσία του αντιδρά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχω μείνει άναυδος με το σημερινό άθλιο δημοσίευμα λιβελογράφημα κατά του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Παναγιώτη Λυμπέρη στο Political.gr. Και φυσικά ανυπόγραφο. Ποιους μου θυμίζει άραγε. Η συγκεκριμένη φυλλάδα είναι Ν.Δούλα μέχρι το μεδούλι.

Τι γίνεται ρε; Πήραν μεταγραφή από γνωστό περιοδικό/site και άρχισαν τα ανώνυμα άρθρα - επίθεση στο ΠΝ;; Ο συγκεκριμένος που γράφει ανήκει και αυτός στο σωματείο ανωνύμων δημοσιογράφων;; Όταν σου χαλάνε την δουλειά και χάνεις την μίζα συνήθως τέτοια άρθρα ακολουθούν πάντως.

Aκούστε λαμόγια... Κόκκινοι ναύαρχοι, δηλαδή κομμουνιστές ναύαρχοι δεν υπάρχουν στο ΠΝ. Η επίθεση που δέχθηκε η ηγεσία του ΠΝ προέρχεται από συγκεκριμένα κέντρα που υποστηρίζουν προβληματικά αμερικανικά πλοία. Εάν κάποιος χαίρεται με ένα αδύναμο ΠΝ που θα βασίζεται σε αμερικάνικα μεταχειρισμένα και ξεζουμισμένα σαπιοκάραβα αυτός σίγουρα είναι ο ρωσοτουρκικός παράγοντας που δρα οργανωμένα εδώ και χρόνια. 

Εννοείται βέβαια πως θα χαρούν και συγκεκριμένες αμερικάνικες εταιρίες, αφού θα απομυζούν τους ετήσιους προϋπολογισμός του ΠΝ χωρίς να του προσφέρουν καμία ουσιαστική επιχειρησιακή βελτίωση για τις υπόλοιπες δεκαετίες, διατηρώντας έτσι μια άτυπη ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο, ώστε να μην ερεθίζονται οι Τούρκοι καταλήγοντας τελικά σε συνεκμετάλλευση. Την χασούρα των αμυντικών εταιριών της Αμερικής που απέτυχε παταγωδώς να αναπτύξει ένα λειτουργικό πλοίο δεν θα την καλύψει το ΠΝ .

Ποιος είναι λοιπόν κομμουνιστής;; Ο αρχηγός στόλου που επέλεξε το καλύτερο πλοίο του διαγωνισμού, τις FDI, που είναι ανώτερες απ' ο,τι πλέει στα στενά και στον Εύξεινο Πόντο ή αυτός που θέλει ανίσχυρα πλοία να παρατάσσονται απέναντι στο ρωσοτουρκικό παράγοντα;; Μιλάνε για τον Ναύαρχο υποτιμητικά, αλλά αυτός ήταν που  το 2020 έβγαλε καμιά 40 άρια πλοία έξω μέχρι και οι μογγόλοι απόρησαν.Το 2020 ο Ναύαρχος έδειξε στους μογγόλους τι σημαίνει ετοιμότητα, τακτικό πλεονέκτημα εκπλήσσοντας εχθρούς, φίλους, ακόμη και την ίδια την κυβέρνηση! Εν συνεχεία με το ΑΓΕΝ  έθεσε βάσεις (βλ. FDI) για απόλυτη κυριαρχία στο μέλλον.

Περίεργη σύμπτωση που τα ίδια διακινεί και γνωστό site του στρατιωτικού χώρου...κάποιοι γνωστοί κύκλοι πάνε να "φάνε" τον Ναύαρχο .. Νομίζουν ότι δεν θα λογοδοτήσουν, τα δικαστήρια όμως στις εθνικές καταστροφές παίρνουν κεφάλια.Ετοιμαζόμαστε για κρίση αν όχι πόλεμο με την Τουρκία και κάποιοι δολοπλοκούν για προσωπικό και οικονομικό όφελος.Το άρθρο είναι ανώνυμο όπως και οι περισσότεροι συκοφάντες αλλά από κάποιον επώνυμο μαλάκα εγκρίθηκε για να δημοσιευθεί.

Τα πράγματα είναι απλά. Ή είμαστε με το ΠΝ ή με τα πληρωμένα κομματόσκυλα που στοχεύουν στο αξιόμαχο της χώρας.  Μια ζωή Εφιάλτες. Για πολλοστή φορά κύκλοι εκτός ΠΝ πάνε να φορτώσουν ακατάλληλα πλοία και η ηγεσία του αντιδρά. Το θέμα παίρνει διαστάσεις μετά τη σύσκεψη και αυτοί που επιχείρησαν να το κάνουν ξεφτιλίζονται.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , το διάβασα το άρθρο - εμετό . Κατά τον συντάκτη να πάρουμε 2000 σχεδίες από την Αμερική να λέμε ότι έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο με δυνατότητες 0 . Τα τελευταία 2 χρόνια μάθαμε διαβάζοντας και εδώ και αλλού για κάποιες από τις δυνατότητες των Γάλλων (όχι όλες) και ότι έπονται και αναβαθμίσεις . Αντί να πάρουμε 8 φρεγάτες να τσοντάρει και η Κύπρος και 8 κορβέτες το ίδιο μαζί με άλλες 2 μοίρες rafale κάποιοι το παπαρίζουν για να μας τα απενεργοποιούν οι Αμερικανοί με sms και για φράγκα .
Παρόλο το ανώνυμο του άρθρου (που αυτό μόνο μιλάει για ποιότητα και σκοπό) δεν μπορεί να γίνει μηνυσούλα για δυσφήμηση ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα....κανονικά έπρεπε να πάρουμε 10 φρεγάτες και 10 κορβέτες...τις κορβέτες τις ακύρωσαν τα λαμόγια. Δεν υπάρχουν κονδύλια λέει.!! Για να ταΐζουν , ποτίζουν και να σπιτώνουν όλους τους μουσουλμάνους εισβολείς λεφτά υπάρχουν.

Πως το είπες εκείνο το ωραίο...στο πηγάδι με τα πιράνχας πρέπει να τους ρίξουμε μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.

Για να φανταστείς Νικόλα για τι τομάρια μιλάμε, έφτασαν στο σημείο να στείλουν LoR για τις mmsc με τον ΑΓΕΝ απών και την ηγεσία του ΠΝ να το αγνοεί.!!!! Και στάλθηκε από ανώτατο αξιωματικό ΕΚΤΟΣ ΠΝ. Ε ναι είναι η μέθοδος ΑΠ. Άμα Πιάσει.Σύγχρονοι Εφιάλτες.

Θα γίνει χαμός όμως και θα ξεκαθαρίσει η λέρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και ξέχασα..με όλο αυτό το θέμα σου έχω νέα. Σήμερα συναντήθηκα το μεσημέρι με το ξενόφερτο άτομο που υπηρετεί στο ΝΑΤΟ. Λοιπόν οι εξορύξεις φυσικού αερίου ξεκινάνε στις 1 Νοεμβρίου στο Β.Αιγαίο σε περιοχή κοντά στην Θεσ/νίκη....και η διάθεση για χρήση από το κοινό θα μπορεί να γίνει μετά από 3 εβδομάδες.

Όπως μου είπε όλες οι υποδομές είναι έτοιμες. Πριν έρθει το μεσημέρι στο γραφείο μου...είχε συναντηθεί το πρωί με τον Χαρδαλιά το πρωί στην Θεσ/νίκη. Τον ρώτησα την γνώμη του για το λαμόγιο...χα χα και μου είπε ότι σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα δεν τον συμπαθεί...και δεν τον εκτιμά, αλλά δυστυχώς όπως είπε επί λέξη.." είμαι αναγκασμένος να δουλέψω μαζί του και να κάνω την δουλειά μου".

Θα προτιμούσε σε αυτήν θέση κάποιον άλλον, με ακέραιο χαρακτήρα προσόντα και ικανότητες. Αλλά δυστυχώς μου είπε είμαι υποχρεωμένος να κάνω ότι μπορώ καλύτερο με αυτόν. Ουδείς τους έχει σε εκτίμηση...σε οποιοδήποτε θέση η οργανισμό στο εξωτερικό.

kakos04 είπε...

Ωραία για να δούμε , θα φανερώσουν πολλοί τα χαρτιά τους . Πρέπει να ανέβει η αξία της χώρας με ανταλλάγματα στο ΝΑΤΟ απτά αφού θα τους σώσουμε από το κρύο και μετά να σκοτώσουμε τις βδέλλες σιγά σιγά . Ο κύριος που έστειλε την αίτηση σφραγίδα είχε βάλει ? Δεν διώκεται αυτεπάγγελτα για αντιποίηση αρχής ?

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε τα ονοματα των ανωνυμων θελουμε να μαθουμε,ετσι την βγαζουν καθαρη τα πουστρακια.
Καλα επισημο κρατος δεν υπαρχει με τι δικαιωμα εστειλε ΛΟΡ αυτος ο τυπος,φαντασου τι γινεται σε αλλες περιπτωσεις να χεσω μεσα δικαιοσυνη και δικαστηρια.
Κανας ανωτερος ανωτατος δικαστικος δεν σε διαβαζει,η μηπως δεν προλαβαινουν γιατι τους γαμανε οι Πακιστανοι?
Η κριση που ερχεται θα φερει πολλα σκατα στην επιφανεια ηδη με πιανει η μποχα τους.