ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Είμαστε έξαλλοι όπως θα έχετε καταλάβει με τους Εφιάλτες που τρέφουμε στον κόρφο μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είμαστε έξαλλοι όπως θα έχετε καταλάβει με τους Εφιάλτες που τρέφουμε στον κόρφο μας. 

Αυτοί που μας έβγαλαν αλώβητους το 2020, αυτοί που διατήρησαν ένα γηραιό στόλο σε πλήρη μάχιμη κατάσταση, αυτοί που για μήνες κυνηγούσαν τα Τουρκία υποβρύχια δεν γίνεται να θέλουν ένα μικρό ναυτικό, το αντίθετο θέλουν. 

Μεγάλο ναυτικό δεν γίνεσαι όμως άμα γίνεις συλλέκτης της κάθε αποσυρόμενης σαβούρας απ' την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το ΠΝ ήταν και θα είναι πρωτοπόρο και αυτό του το χαρακτηριστικό το αποτρέπει απ' το να γίνει μια μάντρα μεταχειρισμένων.

Το 2020 ο αρχηγός στόλου έβγαλε όλα τα πλοία και τα παρέταξε εναντίων των Τούρκων. Το έκανε με επιτυχία. Έβγαλε έναν γηραιό στόλο και συνέτριψε τους Τούρκους είτε πάνω απ' την επιφάνεια της θάλασσας, είτε κάτω από αυτήν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν από μικρό Ναυτικό, ξέρουν μόνο από μεγάλο ναυτικό, καινοτόμο και πρωτοπόρο. Τέτοιο ναυτικό δεν αποκτάς φέροντας όλες τις σαραντάχρονες σαβούρες που απουσύρει η Αμερική, επειδή κάποιοι είναι πληρωμένοι προδότες.

Ο στόλος θέλει νέα πλοία, νέα τεχνολογία. Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του στόλου και να σταματήσουν τα ανυπόγραφα άρθρα που χτυπάνε τον αρχηγό του ΠΝ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή την περίπτωση είστε μαζί με την «πτήση και διαστημα» και να σου πω χαίρομαι γιαυτο!
Πρέπει να τσακίστουν αυτοί που τέτοιες στιγμές χτυπάνε τους αρχηγούς.
Στα δύσκολα χρειάζεται ομονοια και υποστήριξη…αρκει να αποκαλυφθούν ποιοι βρισκονται πίσω απο τις επιθέσεις αυτές και τα κίνητρα τους, διότι δεν ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σε αυτή την περίπτωση είστε μαζί με την «πτήση και διαστημα» και να σου πω χαίρομαι γιαυτο!"

Λάθος κατάλαβες. Είμαστε μαζί με το ΠΝ...με τα πληρώματα ναύτες και ναυάρχους και πλοία. Συχνά πυκνά στην ιστορία του το ΠΝ αγνόησε εντολές και διαταγές, για να υπηρετήσει αρχές και την πατρίδα ΜΟΝΟ. Δεν σηκώνει πολλές προσοχές-ημιαναπαύσεις το πνεύμα του ΠΝ. Δεν τα πάει καλά με τις αρχές του ενός.

Αυτοί που παρατάνε σπίτια, γυναίκες, παιδιά και οικογένειες για μήνες ολόκληρους , είναι άνθρωποι που δεν φοβούνται και είναι ελεύθεροι.Το Πολεμικό Ναυτικό είναι η Ελλάδα και η Ελλάδα είναι το ναυτικό της. Όλα/οι τα άλλα έπονται.

Η Ελλάδα δεν πρέπει απλά να έχει πλοία αλλά ΠΛΟΙΑΡΕΣ και η Πτώση & Διάστρεμμα από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ του gamidi του Μίμη που κάνει μόνο για ψάρεμα μπακαλιάρου.