ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Αργήσανε αυτοί 27 χρόνια και την πληρώνουμε τώρα και εμείς! Κατάλαβες;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αργήσανε αυτοί 27 χρόνια και την πληρώνουμε τώρα και εμείς! Κατάλαβες;;
 
Σύνοψη: Γιατί η Γερμανία και η Ρωσία ήταν ή συνεχίζουν να είναι εναντίον μας. Δύο θρομβώσεις για μια άλλη ματιά στις πολιτικές. Κάτι που το φωνάζαμε  από εδώ από το 21 κατά που πάει το πράγμα, αλλά θα μας πεις τι σημασία έχει;; 
 
Στο χάρτη κάτωθεν απεικονίζεται το κυκλοφορικό σύστημα της Ευρώπης, αυτό που αιματοδοτεί την οικονομία και την βιομηχανία της με φυσικό αέριο, το στρατηγικό μεταβατικό καύσιμο που καλύπτει, μαζί με το φθίνουν σε σημασία πετρέλαιο, το 74% των συνολικών της ενεργειακών αναγκών (η Γιαδιρκιάογλου κοιτάζει το 16% που αφορά εφαρμογές ηλεκτρικής ενέργειας και τις ΑΠΕ, και η Πετροβασίλη τα ρέστα που κινούν τα οχήματα).
 
Εδώ και 12 χρόνια έχει σημάνει συναγερμός στα Επιτελεία που χαράσουν εξωτερική και βιομηχανική πολιτική, αφού από τον έλεγχο της ροής αυτού του συστήματος καθορίζεται το 30% του κόστους όλων των προϊόντων της ΕΕ, το 35% των τροφίμων και το ευρώ (οι νεοφιλελε πολιτικές επιτίθενται εμμονικά στο εργατικό κόστος που συμμετέχει στο 8-10% με λιτότητες).
 
Το αέριο από τις αρτηρίες μέσα στον πορτοκαλί κύκλο τελειώνει! Της Νορβηγίας (αυτό που μπήκε πάλι χθές μετά την καταστροφή των δυο Northstream σε λειτουργία μέσω υφιστάμενου κλειστού αγωγού), τελειώνει το 23, της Βρετανίας λίγο αργότερα. Που το Brexit όμως το περιορίζει για να καλύψει τις εγχώριες ανάγκες της μόνο.
 
Η Γερμανία, με τις επενδύσεις της στην Ρωσία, θα ήθελε να καλύψει το κενό με δύο αγωγούς NordStream, ένα υφιστάμενο και ένα ημιτελή που τον σταμάτησε άρον άρον ο Τραμπ), αυτούς μέσα στον μπλε κύκλο. Για να συνεχίσει να επιδοτεί έτσι έμμεσα τα προϊόντα της με την περίφημη "γερμανική ανταγωνιστικότητα".
 
Η ιστορία, τα αντίθετα συμφέροντα των ΗΠΑ (που πουλάει LNG) και της Γαλλίας (που πουλάει ενέργεια από τα πυρηνικά της) δεν είναι δυνατόν να ανεχθούν όμως οι Uber Alles, δια του Πουτιν, να κάνουν πάλι μια από τα ίδια στην Ευρώπη. Χωρίς ίσως κρεματόρια αυτή την φορά αλλά με λιτότητες και επιδοτήσεις των προϊόντων τους από "πακέτα διάσωσης".
 
Και έτσι, από το 10, στράφηκε η προσοχή τους στην κάτω δεξιά πινέζα του χάρτη, στα ενεργειακά αποθέματα της Ανατολικής Μεσογείου και στον έλεγχο του αγωγού EastMed, απ όπου είναι να καλυφθεί το 12% της συνολικής ζήτησης αερίου μέχρι το 50.
 
Και γίνεται τώρα ο κακός χαμουλης μέσω της Τουρκίας που την θέλουν να αμφισβητεί ΑΟΖ μας επιδιώκοντας και την πλήρη ομηρία της Κύπρου. Δυστυχώς σε αυτή την φάση και με πιόνι και την Ελληνική Κυβέρνηση που αποδέχεται και μνημόνια και αλλότριους σχεδιασμούς για σοβαρούς ιδεολογικούς και οικονομικούς λόγους ημετέρων της και σε βάρος των ανοικτών εθνικών μας θέματα.
Όλα τα άλλα είναι για να σχολιάζει η Γιαδικιάρογλου στο προφίλ της τις συνέπειές των πιο πάνω . Σε δουλειά να βρισκόμαστε... 
 
Από το 21 μέχρι σήμερα, έχουμε δύο ακόμα στοιχεία :

🔸Την λήξη της προηγούμενης παγκοσμιοποίησης από τους G7 το 21 στην Κορνουάλη
🔸Την Ουκρανική κρίση, ως το πρώτο επεισόδιο οριοθέτησης των δύο κύριων ζωνών ισχύος του δολαρίου και του αντι-δολαρίου, που έθεσαν εκτός μάχης για την διεκδίκηση σοβαρού ρόλου για το αμήχανο ευρώ.
Η Γιαδικιαρογλου συνεχίζει να χαζεύει στα αποτελέσματα. Τις αιτίες τις αγνοεί.
 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τρίγωνο Γερμανία Ρωσία Τουρκία έσπασε!
Η Γερμανία ταπεινώνεται!
Η Ρωσία θα δούμε τι θα γίνει…για την ώρα ταπεινώνεται αγρίως.
Όσο για την Τουρκία είτε μείνει στο δυτικό μαντρί θα το πληρώσει γενναία γιατί θα πρέπει να δείξει την πλήρη συμμόρφωση και υποταγή ή αν τολμήσει να λοξοκοιτάξει θα το πληρώσει ακόμα περισσότερο και ο νοών νοείτο!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η καταστροφή των NS και NS2 αντιπροσωπεύει το οριστικό κλείσιμο οποιασδήποτε πιθανότητας συμφωνίας Γερμανίας-Ρωσίας για τις προμήθειες φυσικού αερίου, με το πρόσθετο όφελος του υποβιβασμού της Γερμανίας στην ταπεινή θέση του απόλυτου υποτελούς των ΗΠΑ. .Οπότε ναι η Γερμανία μπήκε στην θέση της....και ταπεινώθηκε.

Τώρα για την Ρωσία... δεν υπάρχουν πλέον δεσμεύσεις στο μέτωπο του Pipeline Terror. Η Ρωσία θα είναι σε κόκκινο συναγερμό όχι μόνο για τον Turk Stream αλλά και για τον Power of Siberia. Το ίδιο για τους Κινέζους και τους λαβύρινθους των αγωγών τους που φτάνουν στο Xinjiang. Σήμερα μετακινήθηκαν 3 πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές...τώρα τους έβγαλαν βόλτα για να ξεμουδιάσουν;; Δεν νομίζω.Θα δούμε στο άμεσο μέλλον τις κινήσεις τους...

Σειρά για να ταπεινωθεί έχει η Τουρκία...Όλοι οι διάβολοι είναι εδώ..και μεγαλύτερος διάβολος απο όλους ο γράφων. Θα σου αποκαλύψω κάτι....

Η δολιοφθορά του NS και του NS2 είναι ενσωματωμένη στο αυτοκρατορικό υγρό όνειρο της διάσπασης της ευρασιατικής χερσαίας μάζας σε χίλια κομμάτια για να αποτραπεί μια υπερευρασιατική ενοποίηση μεταξύ Γερμανίας (που εκπροσωπεί την ΕΕ), Ρωσίας και Κίνας: 50 τρισεκατομμύρια δολάρια ΑΕΠ, με βάση ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP) σε σύγκριση με τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ.

Ο έλεγχος της ευρασιατικής γης συνιστά έλεγχο του κόσμου. Οι αμερικανικές ελίτ και οι Δούρειοι Ίπποι τους σε όλη την Ευρώπη θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην εγκαταλείψουν τον έλεγχό τους. Αλλά ποιός μπορεί να ξέρει καλύτερα για το πως μπορεί να γίνει ένας Δούρειος Ίππος;; Μόνο ένας Έλληνας.

Το σχέδιο υλοποίησης του σχεδίου ξεκίνησε χρονικά με την δολοφονία του στρατηγού Soleimani. Η ανατίναξη αγωγών είναι μέρος της συνέχειας. Θα υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος προς την κόλαση μέχρι το 2030. Όμως για να δανειστούμε και λίγο Σαίξπηρ....η κόλαση είναι σίγουρα άδεια και όλοι οι ατλαντικοί διάβολοι είναι εδώ.! Δεν έχεις ιδέα από Άτλαντες και τι είναι ικανοί να κάνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

AC/DC - Highway to Hell

https://www.youtube.com/watch?v=l482T0yNkeo