ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023...

Μήνας των μασκαράδων κρυφών και φανερών.. 
 
Ποδαρικό στο Φλεβάρη κάνει ο Ποσειδώνας σε μισό τετράγωνο με το Βόρειο δεσμό γριπες ιώσεις απασχολούν μεγάλο μέρος του κόσμου αλλά και ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Χείρωνα δείχνουν ότι υπάρχει και η ανάλογη βοήθεια για να ξεπεράσουμε θέματα υγείας. 
 
Στις 5 του μήνα Πανσέληνος στον Λέοντα απρόβλεπτη μια και ο Ήλιος από τις 3/2 κάνει τετράγωνο στον Ουρανό. Του χιονιού αυτή και πολλά τα απρόσμενα γεγονότα που θα μας σοκάρουν για άλλη μια φορά.. Ειδικά στα σταθερά Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι του Δεύτερου δεκαημέρου δεν σας αφήνει το σύμπαν να ησυχάστε... Μαζί και την Ελλάδα μας αφορά πάνω στην ηλιακή της επιστροφή.. 
 
Στα δύσκολα με τους πιλότους που χάθηκαν με τον Ερντογαν να χρησιμοποιεί πολεμικό λόγο και να μιλά για άλωση ακόμη μια φορά (θα του ξηγήσουμε το όνειρο τι θα πει άλωση όταν θα έρθει το γύρισμα του χρόνου).. Συγχρόνως οι εραστές του ζωδιακού Αφροδίτη και Άρης σε τετράγωνο διασπάσεις σχέσεων κόντρες η Αφροδίτη στους Ιχθείς ρομαντική θέλει τον έρωτα μοναδικό.. Ο Άρης επιδερμικος από τους Διδύμους λόγια του αέρα.. Λέει δεν φτιάχνει όμως.. και κόντρες και αδιέξοδο οι έρωτες. 
 
Ο Ερμής σε εξάγωνο στη συνέχεια με Ποσειδώνα βροχές θα συνεχίσουν πλημμύρες και μαζί παγωνιές.
Κρόνος και Πλούτωνας στις τελευταίες Μοίρες των ζωδίων που βρίσκονται προσπαθούν να κλείσουν κύκλους και θα δυσκολέψουν τις καταστάσεις. 7 και 8 του μήνα ευχάριστα αναπάντεχα αλλά και μοιραία γεγονότα οικονομικά ζόρια για κάποιους.. η Αφροδίτη σε μισό τετράγωνο με Πλούτωνα και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Κάποιοι θα πάρουν πολλά κάποιοι θα χάσουν πολλά σε χρήματα και αισθήματα. Στις 10/2 ο Ερμής συναντάει τον Πλούτωνα..
 
Εδώ έχουμε υπόγεια παιχνίδια.. εμμονές θέματα εξουσίας επιβολή δύναμης στους άλλους..Είναι η τελευταία όψη του Ερμή από τον Αιγόκερω και σταδιακά εισέρχεται στον Υδροχόο πιο πρωτοποριακό με ελεύθερες ιδέες και πολλά σχέδια κοιτάζοντας το μακρινό μέλλον. Ο Άρης εξάγωνο με τον Χείρωνα στις 11 λύσεις σε θέματα που μας δυσκόλεψαν γιατρειες που έχουμε ανάγκη ενώ στις 14 και πάλι δυσκολίες.. 
 
Τι και αν είναι η ημέρα του έρωτα.. ο Άρης κάνει ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα μοιραίες συναντήσεις ή ζήλιες εμμονές βία ίσως κάποιοι θεωρούν κτήμα τον άλλον... 
 
Η Αφροδίτη πάει να σώσει την κατάσταση συναντιέται με τον Ποσειδώνα εκεί που είναι η έξαρση της εκεί που είναι ο Παράδεισος και θέλει το παραμύθι της... Είναι αυτές οι σχέσεις οι ρομαντικές που ελπίζεις το καλύτερο και στο καλό τέλος του παραμυθιού όπου ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί ακόμη καλύτερα. Ως από μηχανής θεός κάτι μας σώζει από όλα αυτά στις 16 ημέρα Τσικνοπέμπτης και λίγο κρασί πολύ το τσικνισμα ευκαιρία για μεταμφιέσεις γλέντια σαρμπαντινες κομφετί λίγη χαρά.. ..
 
Όμως Ερμής μισό τετράγωνο με Ποσειδώνα κάποιοι θα ξεφύγουν θα παρεκτραπούν θα κάνουν λάθη θα εκτεθούν.. Προσοχή στο αλκοόλ ουσίες φάρμακα. Ο ήλιος συναντά τον Κρόνο στη συνέχεια ψυχρότητα στον αέρα στις καρδιές... πώς να ζεστάνει το φως του τον παγωμένο Κρόνο... τα κρύα δυναμώνουν Χειμωνάς.. 
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με Βόρειο δεσμό και εδώ υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας και κατά ομάδες ίδιες αντιλήψεις ίδια θέματα και σε μισό τετράγωνο με Ποσειδώνα λάθη παραλείψεις προσοχή τι υπογραφές.. Ο Δίας προσπαθεί να βοηθήσει από τον Κριό.. Αλλά μερικές φορές μεγαλώνει τις διαφορές τις μεγενθύνει και επεκτείνει απλώνει τις καταστάσεις. 
 
Ο Ήλιος στους Ιχθείς Χρόνια πολλά στα ψαράκια του ζωδιακού.. Γενικά για όλους.. ο κύκλος του Ήλιου σιγά-σιγά Θα κλείσει στο τελευταίο ζώδιο για να πάμε στην αστρολογική Πρωτοχρονιά όταν θα εισέλθει στο Κριό και θα μυρίσει Άνοιξη. 
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα Ερωτικές επαφές.. οικονομικές επιτυχίες.. για κάποιους συμβόλαια συμφωνίες υπόσχονται πολλά. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς υπόσχεται νέες αρχές για ζώδια νερού και γής και συγχρόνως η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό δυναμική Αμαζόνα επιθετική δινοντας Ερωτικές ευκαιρίες σε ζώδια φωτιάς και αέρα. 
 
Στη συνέχεια ο Ερμής από τον Υδροχόο με τη σειρά του τετραγωνίσει και τον Ουρανό.. Ολα τα θέματα από τον Γενάρη που αφορούν τα σταθερά συνεχίζουν να σοκάρουν.. βέβαια το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη (μην ξεχνάμε ότι είναι και οι δύο εκτός ορίων) δείχνει κάποια βελτίωση κατάστασης στην κίνηση μας... λέμε τώρα πράττουμε... δεν μένουμε στο να λέμε μόνο!!! 
 
Ο Δίας από τις 26 του Φλεβάρη αρχίζει στη διαδρομή του στο δεύτερο δεκαήμερο.. έτσι ζώδια της Φωτιάς και του αέρα ήρθε η σειρά σας να πάρετε...τα δώρα του. Δεν σας έχει αγγίξει καθόλου εσάς όπως άγγιξε τα πρώτα δεκαήμερα και πέρσι το καλοκαίρι.. 
 
Το μυστικό του είναι ότι θα δώσει πράγματα.. αρκεί εσείς να ανοίξετε τα μάτια και να τα δείτε. Συνήθως δεν είναι χειροπιαστά είναι πνευματικά.. ευκαιρίες εξέλιξης τις οποίες τις βλέπετε.. δεν τις δίνεις την ανάλογη σημασία και τις χάνεται μετά και παραπονιέστε.. Τίποτε δεν έφερε ο Δίας.. Γιαυτό αυτιά και μάτια ανοιχτά... 
 
Κάπως έτσι φτάνουμε στις 27... Καθαρά Δευτέρα... φαινομενικά τελευταία μέρα των μασκαράδων... Όχι αυτών που κρατάνε τις μάσκες όλο τον χρόνο και δεν είναι φανεροί..Κούλουμα χαρταετό λαγανες ταξίδια.. Τολμήστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει και σας επιτρέπει και το πορτοφόλι σας..
 
Καλό μήνα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Θα γινω πρώην ΞΕΝΔΟΧΩΦ;;
(Χιούμορ κάνω, δεν περιμένω απάντηση)