ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.. AΠΟ 7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2023...ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2026

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ..ΑΠΟ 7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2023...ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2026
 
Επιρροή..
Α δεκαήμερα..
7/3/2023 έως 1/3/2024
Β δεκαήμερα..
1/3/2024 έως 23/3/2025
Γ δεκαήμερα..
23/2/2025 έως 15/2/2026
 
Κρόνος ο αυστηρός δάσκαλος ..κυβερνά Αιγόκερω και Υδροχόο Τώρα εισέρχεται στους Ιχθείς ουδέτερη ΘΈΣΗ. Ζητά πάντα την πρόοδο και βάζει τα όρια. Ψάχνει ισορροπίες.. μέσα από τα όρια της λογικής.. φέρνει ευθύνες υποχρεώσεις βάζει τα φρένα σηματοδοτεί την πατρική εξουσία..Ένας αυστηρός μέντορας σκληρός μεν αλλά στο τέλος θα σε ανταμείψει.Δεν θέλει βιασύνες...Δεν θέλει επιπολαιότητες.. 
 
Θέλει οργάνωση πειθαρχία ωριμότητα. Δίνει μακροζωία μόνο σε ότι θα χτιστεί πάνω σε γερά θεμέλια. Συνδέεται με τους γονείς μας και με την πατρική φιγούρα.. κάποιοι βίωσαν σκληρότητα από τον πατέρα αυστηρότητα κριτική κάποιοι όμως όχι. Γενικά οι σχέσεις του ανθρώπου με ανώτερους αυτούς που τους φοβίζουν.. που τους θέλουν να είναι υπεύθυνους εκεί και ο Κρόνος. 
 
Ως προς την υγεία στο σώμα αντιστοιχεί στα οστά στο δέρμα στο μυικό σκελετικό σύστημά και στα γηρατειά. (ο γράφων ήδη δέχεται την επίδραση του στα οστά του δεξιού χεριού του)
 
Εισέρχεται σε ζώδιο του νερού τώρα και εδώ θα βάλει όρια.. σε συναισθήματα ευαισθησίες ακόμα και στα ποιήματα που εκφράζουν την ψυχή σας. Πειθαρχία θέλει και όχι υπέρευαισθησίες. Κυβερνά το όριο της συνείδησης με τα δαχτυλίδια του και δεν περνάει τίποτα από κει. Τώρα θα διανύσει το 12ο οίκο του ζωδιακού ολοκληρώνοντας το ζωδιακό κύκλο κάτι που κάνει κάθε 28 με 29 χρόνια συνήθως τότε συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα και σε προσωπικό επίπεδο ανάλογα την ηλικία γύρω στα 30 γύρω στα 58 ακόμη και στα 89. Απαιτεί σκληρή δουλειά με κάθε διέλευση του από τον οίκο του χάρτη μας που περνάει εκεί θα μας δοκιμάσει εκεί θα μας γονατίσει.. ο Κρόνος αφορά και τα γόνατα γονατίζεις πονάς για να ανταπεξέλθει. 
 
Όταν έχουμε Κρόνια επιστροφή .Δηλαδή όταν ξανά περνάει από τη γενέθλια θέση όπου ήταν όταν γεννηθήκαμε θα δούμε ότι θα μπούμε σε κάποιες δοκιμασίες. Ίσως αλλάξουμε πρότυπα συμπεριφοράς Ίσως να πρέπει να σταθούμε κάτω από τον έλεγχο του ακολουθώντας τη μοίρα. Σε επαφή με προσωπικούς πλανήτες ανάλογα τον πλανήτη και την οικοθεσια δείχνει κατά πόσο υπεύθυνος είσαι για το καλύτερο για το χειρότερο σε εκείνο τον τομέα. 
 
Δεν θέλει λάθος συμπεριφορές.. δεν θέλει επαναστάσεις.. θα σε βοηθήσει όμως να αποκτήσεις αυτό που θέλεις με το χρόνο.. Αν και πολλοί δεν ξέρουμε τι θέλουμε μέχρι να φτάσουμε σε αυτή τη δοκιμασία.Θα αυξήσει το κύρος σου εάν δουλέψεις σκληρά.. θα δικαιωθείς από αδικίες θα πάρεις μία προαγωγή θα κάνεις ένα γάμο γενικά μοίρα κάρμα πεπρωμένο όλα είναι και συνδέονται μαζί του. Δεν είναι τυχαίο που ο Κρόνος ονομάζεται ο κύριος του κάρμα στα ελληνικά Κρόνος είναι ο χρόνος είναι τα μαθήματα που είναι σημαντικά και να πάμε παρακάτω. 
 
Όσοι γεννηθήκατε με Κρόνο στον Ιχθύ δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρός μια και ο Ιχθύς είναι ένα χαοτικό ζώδιο και τώρα πιθανόν θα αισθανθείτε λίγο αδύναμοι.. . λίγο να σας πιέζει να σας βγάλει από τις ψευδαισθήσεις να δείτε μέσα σας τα συναισθήματά σας αυτά που έχετε κλεισμένα μέσα σας.. Ίσως λίγο έλλειψη αυτοπεποίθησης άγχος φόβος κατάθλιψη εξαρτήσεις όλες αυτές θα ρθει τώρα ο Κρόνος για τις ελέγξει. Ότι έχει σχέση με νοσοκομεία με φυλακές διαισθητικά επαγγέλματα μεταφυσική βιβλιοθήκες τεχνες-καλλιτεχνες κινηματογραφιστές θα δείτε πολλά να αλλάζουν Ίσως κάποιοι αισθανθείτε προβλήματα στα πόδια τα οποία θα βγουν τώρα και θα πρέπει να τα δείτε ως προς την αντιμετώπισή τους τις αλλεργίες παραισθήσεις αλκοολισμό αυτοκτονικές τάσεις Ψάχνοντας διέξοδο με αυτό τον Κρόνο.. Όχι μέσα από τη φαντασία αλλά μέσα από την πραγματικότητα. 
 
Ο Κρόνος είναι ψυχρός ξηρός μελαγχολικός σκληρός σηματοδοτεί την καλλιέργεια της γης τους αγρότες τα κτίρια νερά ποτάμια τώρα μέσα στον ιχθύ τα περιουσιακά στοιχεία. Δεν του αρέσει η απληστία.. . δεν του αρέσει η αποπλάνηση διαχειρίζεται καθαρά αυτά που θέλει Ίσως νιώθεις ότι σου βάζει δεσμά ότι σε έχει σε μία φυλακή και αυτός σε αφήνει να παλεύεις με τη θλίψη σου να διώξεις τις αυταπάτες να αφήσεις πίσω το παρελθόν το πένθος την ορφάνια τους νεκρούς που σε ταλανίζουν ακόμα παππούδες πατεράδες όλους και να πας μπροστά. 
 
Η γνώση των μυστικών βγαίνει σιγά-σιγά και θα φέρει πολλές αποκαλύψεις μέχρι το 2026.. ο Κρόνος λοιπόν θα αποδώσει τη δικαιοσύνη με το δικό του τρόπο θα περάσει μία κρίση η φιλανθρωπία η δυσπιστία η αλληλεγγύη αλλιώς θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Θα διαπραγματευτούμε και τα σύνορα των χωρών και κυρίως θαλάσσια αφού είναι στους Ιχθεις. Κύκλοι ολοκληρώνονται. Μας συνδέει όλους ο Κρόνος.. φεύγει από το εμείς του υδροχόου αφού πέρασε και από το κυβερνητικό ζώδιο του Αιγόκερω και στα δύο ήταν κυβερνήτης και τώρα Το κάρμα θα το αποδώσει μέσα από νέα επανατοποθέτηση. 
 
Δεν θέλουμε φόβους να μας κυριεύουν.. θέλουμε να τους ελέγχουμε και να τους διώχνουμε. Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθείς είστε εσείς που θα έχετε να κάνετε λίγο περισσότερο μαζί του και όσοι έχουν βέβαια πλανήτες εκεί. Αρκετές οι προκλήσεις για να δείτε την εύνοια του.. θα δουλέψετε σκληρά Θα αγωνιστείτε θα πρέπει να είστε συνεπείς σε αυτό τον τομέα στους ιχθείς. 
 
Θα μας απασχολήσουν σίγουρα μία οικονομική κρίση ειδικά μέχρι να συναντηθεί το 2024 με τον Ποσειδώνα θέματα με χημικά με φάρμακα θέματα με την Πανδημία Ίσως κάτι καινούργιο ένας καινούργιος ιός ελλείψεις φαρμάκων καταναλωτικών αγαθών και με την αλιεία με ελλείψεις σε μηχανικά εξαρτήματα σε ανταλλακτικά ούτως ή άλλως και ο Δίας θα είναι στον Ταύρο αυτό το διάστημα παρά το εξάγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο και θα δώσει κάποιες ευκαιρίες η επισιτιστική κρίση συνεχίζει. 
 
Όλα πιο ακριβά θα δούμε να επεκτείνει σχετικά με σπίτια αγορές σπιτιών από ξένους κατασχέσεις.. σίγουρα ο τουρισμός θα υπάρχει αλλά θα υπάρχουν έσοδα λιγότερα λόγω αυξήσεων μετακινήσεων μείωση ενοικιάσεων το κόστος των διακοπών ακριβαίνει οι τιμές υψώνονται. 
 
Ο Ποσειδώνας μας μπέρδεψε λίγο και ειδικά υπήρχαν παρανοήσεις και με την Πανδημία τον covid με τα εμβόλια.. βρήκε απροετοίμαστους επιστήμονες.. Τώρα όμως ήρθε η ώρα ο Κρόνος να ελέγξει όλους αυτούς που συμμετείχαν θα ελέγξει τα πάντα τα σωστά και λάθη της διαχείρισης της. Πανδημίας..Παρενέργειες εμβολίων η νοσησαντων που θα δούμε στη συνέχεια.. Πολλές εταιρείες Ίσως πτωχεύσουν μεγάλοι κολοσσοί.. Σίγουρα κάποια θέματα λόγω της ενέργειας.. τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα δούμε να αλλάζουν.. τροποποίηση μέσα από την επαφή με τον κόσμο Facebook Twitter Instagram όλα αυτά να ξέρετε θα αλλάξουν θα μπουν όρια και νόμοι νέοι. Στα ερωτικά εντάξει θα υπάρξουν ατυχίες ούτως ή άλλως ο έρωτας πλέον έχει ξεφύγει η αγάπη ξεφτίζει τελειώνει γρήγορα. Δεν υπάρχει νιάξιμο.. στο τέλος όλοι θέλουν να μείνουν μόνοι τους και ο ιχθύς θέλει να μείνει μόνος συνήθως.. λίγο εγωιστικό βέβαια αποξένωση των δύο φύλων και καταλήγουμε να βλέπουμε αντροπαρέες και γυναικοπαρέες. 
 
Η Πανδημία και το κλείσιμο κατέστρεψε πολλές δουλειές πολλούς ανθρώπους πολύ έμειναν χωρίς χρήματα.. ήδη ήμασταν σε μνημόνια τουλάχιστον η Ελλάδα από το 2010 θέματα είχαμε το 2015 με τα Capital Controls μνημόνια συνεχώς και θα συνεχίσουμε να έχουμε... παγίδες ρευστό απληστία ο Πλούτωνας συγχρόνως με την αλλαγή του Κρόνου αλλάζει και αυτός ζώδιο στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Δία που θα εισέλθει στον Ταύρο θα φέρουν σιγά-σιγά πολλές αλλαγές. θα καταργηθούν τα ATM το ρευστό τα χρήματα στα σεντούκια βγάλτε τα κάντε τοποθετήσεις πριν αχρηστευθουν. Κρόνος θα συμμαζέψει τις θολές σκέψεις.. στη συνέχεια κρίσιμα γεγονότα θα μας πιέσουν. Ούτως ή άλλως έχει γίνει μία εργαλειοποίηση της πανδημίας και θα την πληρώσουμε ακριβά στην συνέχεια.
 
Ο Κρόνος επίσης και ο Ποσειδώνας στο τελευταίο ζώδιο μαζί θα φέρουν και ακραία φυσικά φαινόμενα πέρα από την λήψη την κατάθλιψη τη βαριά ψυχολογία.. θα γκρεμίσουν πλάνες θα γκρεμίσουν ψευδαισθήσεις. 
 
Απέναντι η Παρθένος προσφορά υπηρεσίας και οι Ιχθείς είναι οι θυσίες η αφοσίωση η Παρθένος οι πρακτικές λύσεις όπως θέλει ο Κρόνος που δεν θέλει να χάνεσαι και να έχεις τάσεις φυγής. Όσοι όμως περνάτε δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις Ίσως τώρα πάτε πίσω στο παρελθόν και φταίνε και από προηγούμενες ενσαρκώσεις θέματα σας. Άλλοι πιθανόν επηρεάζεστε από αυτή την εποχή της νοσηρότητας.. την αλλοίωση γενικά όλων.. Όλα ανθυγιεινά και δεν μιλάω μόνο για αυτά που τρώμε στην πραγματική τροφή αλλά και όσα βιώνουμε σε μια κοινωνία σε Σήψη. 
 
Κερδοσκοπία την οποία έφερε Όταν ο Δίας συνάντησε τον Ποσειδώνα στους ιχθείς ξεκινώντας τον κύκλο τώρα και αυτά θα βγουν στη φόρα σκάνδαλα οικονομικά αφού ο Κρόνος περνάει μετά το Δία και θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Η φαντασία του ονείρου το ιδεατό το να θες να φύγεις από την πραγματικότητα για να γεμίσεις την ψυχή σου και όχι τις ανάγκες σου θα ρθει τώρα ο Κρόνος να το ελέγξει. 
 
Θα σου δώσει όμως και ευκαιρίες και θα σε βγάλει από το ψέμα θα δεις τις αλήθειες θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα θα ξεκαθαρίσει πολύ το παρασκήνιο. Άλλωστε οι Ιχθείς έχουν να κάνουν με το παρασκήνιο.Θα τιμωρήσει κλέφτες και ψεύτες.. θα φανερώσει τα ψέματα του Ποσειδώνα. Οριοθέτηση στα πάντα προβλήματα θρησκευτικά με το ιερατείο με την εκκλησία σκάνδαλα θα βγουν και αυτά στη φόρα. Προβλήματα με τους λαθρομετανάστες ΜΚΟ και δολιότητες. 
 
Θα δούμε μία έκρηξη έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού και πάλι το Κρόνο να προσπαθεί να ελέγξει σύνορα. και κυρίως τα θαλάσσια σύνορα. 19/6 είναι πιο ισχυρή άποψη που κάνει μέσα στο 2023 Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο στην 7° Ταύρου ιχθύ ...εποχή κερδοφορίας τότε εξαργυρώσεις υποθέσεις που λύνονται σχετικά με οικονομικά βραβεία. Απαλλαγείτε από προκαταλήψεις και δείτε πιο συγκεκριμένα το σκοπό σας πουλώντας αυτά που εσείς έχετε. 
 
Το κάρμα η μοίρα οι ευκαιρίες από τον Ιχθύ πώς θα αφήσεις πίσω τα παλιά ότι μας συνέβη τα τελευταία χρόνια οι περιορισμοί οι πιέσεις οι αποτυχίες για να εξελιχθείς. Ακόμα και στην πνευματική μας εξέλιξη τώρα νέα όρια νέοι νόμοι νέες νομοθεσίες Ίσως θα υπάρξουν καινούργια τέχνη ως προς την εικόνα στον κινηματογράφο αλλά θα διαλυσει και κάποιες εικόνες π.χ. Instagram κάποια νομικά πλαίσια θα βάλει κανόνες. Θα πιέσει σε θέματα φαρμάκων ναρκωτικά εθισμούς ιδρύματα ορφανοτροφεία γηρ
 
Ψυχοθεραπεία από τη μια και ενεργό το υποσυνείδητο από την άλλη. Θα φανερώσει και εχθρούς κρυφούς που μεταμφιέζονται... και τη την τρελή σου φαντασία με τους δικούς σου δαίμονες. Τι φοβάσαι.. Τι σε παραπλανά.. Επίσης θα βγάλει στη φόρα και τους ψευδοπροφήτες τους ψεύτες δασκάλους που κοροϊδεύουν κόσμο και κοσμακι. 
 
Αποδόμηση θα γίνει με δύσκολα γεγονότα για να περάσουμε σε κάτι γερό σε κάτι αυθεντικό δεν θα πάμε πίσω στο Μεσαίωνα όπως θέλουν κάποιοι. Πολλά θέματα θα βγουν πολλά που αποσιωπούνται πολλές κρυφές συναλλαγές πολλά άρρωστα φαινόμενα πολλά δηλητήρια τοξικότητα θα υπάρξει μία λογοκρισία. Έλεγχο και στο ποιοι έφεραν αυτή την κλιματική κρίση αλλαγή εξαιτίας καταστροφής του περιβάλλοντος και θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Θα αναζητήσεις την αλήθεια μέσα από τα ψέματα που πρέπει να τελειώνουν και όλοι είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε θα απομυθοποιούν πολλά δόγματα αιρέσεις θρησκείες μόνο τα ειλικρινά τα αξία και σωστή δάσκαλοι καθοδηγητές θα ξεχωρίσουν. 
 
Η θεραπεία του εαυτού σου θα βοηθήσει εσένα και όλη την ανθρωπότητα ταπεινού ήτα με αυξημένη συναίσθηση.. να είμαστε να νοιαζόμαστε για το διπλανό μας όχι να τον προσπερνάμε.. να συγχωρέσουμε και να περάσουμε στο τελικό στάδιο της έναρξης του καινούργιου κύκλου όταν ο Κρόνος θα φύγει από τους ιχθείς και θα πάει στο Κριό. Τυχερό η άτυχο το 2023 το 2024-25 είπαμε οι ενέργειες αλλάζουν Δεν είναι μόνο Κρόνος στους Ιχθείς είναι και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι και ο Δίας που αλλάζει ζώδιο είναι και οι δεσμοί οι εκλείψεις και σιγά-σιγά και ο Ποσειδώνας που έχει μείνει στα τρίτα δεκαήμερα να συνεχίζει να βοηθάει μέσα από τις εμπνεύσεις το συναίσθημα αλλά και το ψέμα οταν θολώνει την κρίση στην επιλογή και φέρνει λάθη. 
 
Όλα αυτά έρχεται τώρα ένας Κρόνος από τους Ιχθείς και να βάλει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.. αυτά τα άκρα των Δαχτυλιδιών του... θα μας προστάξει απαιτεί τον σεβασμό μας είναι ο 6ος μεγαλύτερος πλανήτης στη γη τελευταίος ορατός τρία δαχτυλίδια μεγάλα έχει αυτά είναι τα όρια και οι περιορισμοί του. Το σύμβολο του είναι ο Σταύρος πάνω από ένα ημικύκλιο και το δρεπάνι που αντιπροσωπεύει την ύλη πάνω από το πνεύμα την ψυχή και οι ανησυχίες του δεν μπορούν να αποφευχθούν και τις φέρνει μπροστά. Είναι ο άρχοντας του κάρμα και από τον ιχθύ οι αναμνήσεις οι αλυσίδες με το παρελθόν θα πρέπει να βγούμε να φτάσει το παρόν.. τα συναισθήματα ενοχής και ντροπής να τα διώξει. 
 
Βέβαια θα υπάρξουν και για κάποιους τύψεις οδυνηρά συναισθήματα Αναλόγως πόσο ώριμος είσαι..Πώς θα ξεπεράσεις φόβους εσωτερικούς σου η εξωτερικούς. Μαθήματα είναι και σπουδές ο Κρόνος ο χρόνος ... είναι ωριμότητα μετά από επιμέλεια κάτω από το ύφος και το βλέμμα του Σοφού γέροντα.
Προσοχή στα τραύματά σας θα είμαστε σε φάση επισκευής και μέχρι να επουλωθεί η ψυχή πάντα πονάς και θέλει χρόνο Ίσως να έχεις κάποιες αμφιβολίες για τις ικανότητές σου τώρα αλλά αυτά είναι όλα της φαντασίας σου αυτές θα διώξει τώρα ο Κρόνος να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου να βελτιώσεις τα θεμέλια.
 
Εκεί που πατάς να βρεις ικανοποίηση και Γαλήνη αφού μάθεις πράγματα να αποκτήσεις Σοφία και τεχνογνωσία να μη φοβάσαι την περίοδο της επέκτασης και της αυξημένης ευθύνης του που είναι στα επαγγελματικά ή στις σχέσεις.. να αποκτήσεις αυτογνωσία αυτοπεποίθηση ωρίμασε μέχρι να φτάσει στην κορύφωση θα σε βγάλει από το χάος ίσως μέσα από συγκρούσεις. Μπορεί να μη φαίνεται αισιόδοξος αλλά βαδίζει σταθερά και ότι βαδίζει σταθερά έχει αποτέλεσμα απλά θα μαζέψει τις μπερδεμένες καταστάσεις του ιχθύ θα φέρει λύσεις αλλά θέλει υπομονή είναι ακριβό δίκαιος. 
 
Όταν σε προηγούμενα χρόνια ο Κρόνος ήταν στους ιχθείς τότε συνέβησαν διαμαρτυρίες επαναστάσεις.. η Γαλλική Επανάσταση διεκδικήσεις για τα δικαιώματα των γυναικών.. με τον Νέλσον Μαντέλα και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ για διακρίσεις και εκμετάλλευση Αφρικανών.. Με Κρόνος στους Ιχθείς είχαμε το διαφωτισμό που έβγαλε από το σκοτάδι στο φως από τον μεσαίωνα και τότε υπήρχαν οι κληρικοί αμφιβόλου ηθικής που στο οποίου σαν κόσμο αδίκως. 
 
Άλλο ευθύνη άλλο ενοχή δεν χρειάζεται να αυτομαστιγώνομαστε εξαιτίας του σκοταδισμού μερικών. Σώθηκε και η τέχνη στο διαφωτισμό στη μουσική καλλιτέχνες νέοι αναδύθηκαν.Ηδη βλέπουμε καλλιτέχνες να έχουν θέματα με τα πτυχία τους.. αυτά τώρα Θα τα οργανώσει ο Κρόνος θα κάνει τον απολογισμό εδώ θα θεσπίσει κανόνες είπαμε όρια για να έχουμε ασφάλεια. Ακόμα και στα υγρά στα καύσιμα αυτά που μας καίνε αυτό το διάστημα θα βάλει ειδικούς περιορισμούς μία και συνδέεται Ποσειδώνας με το υγρό στοιχείο το πετρέλαιο το αέριο.. Ίσως βρεθούν και νέα φάρμακα για το καλό όλων.. 
 
Θα δοκιμαστούν βέβαια πεποιθήσεις όλα αυτά στα επόμενα 2,5 χρόνια σίγουρα θα έχουμε θέματα με το νερό με πλημμυρικά φαινόμενα βροχοπτώσεις μολύνσεις στις θάλασσες ναυάγια θέματα με κουνούπια.. αλλού θα υπάρχουν ξηρασίες αλλά θα εκμεταλλευτούν και το νερό ψάχνοντας νέους υδάτινους πόρους. Έλεγχο και στην αφηρημάδα κάτι που έχουμε τώρα τελευταία δείτε πώς θα βελτιώσετε τον εαυτό σας

3 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...



Ως προς την υγεία στο σώμα αντιστοιχεί στα οστά στο δέρμα στο μυικό σκελετικό σύστημά και στα γηρατειά. (ο γράφων ήδη δέχεται την επίδραση του στα οστά του δεξιού χεριού του)
.........................

Ο γράφων ας δοκιμάσει το Neurobion με βιταμίνη B12 (ότι πρέπει για τα μυοσκελετικά) και ίσως ίδη πραγματικήν ίασι(εν δισκίον ημερησίως),
ως και ο σχολιάζων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε ΑΡΡ θα το δοκιμάσω. Απλά πρέπει να ξεκουράσω και το χέρι μου και μάλιστα από το ποντίκι του υπολογιστή.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε περαστικά και πάλι, μόλις είδα τα απυσίπονα που μου έδωσε ο γιατρός μετά την αρθροσκόπιση, ονομάζονται zaldiar,αλλά δυστυχώς για εσάς δεν πήρα κανένα για να ξέρω τη δράση του.Είπα; στον πατέρα μου να πάρει γιατί τον έχει τσακίσει η μέση του από την υγρασία, και τα arcoxia δεν τον βοήθησαν.Βέβαια, είναι 80φεύγα και υπέρβαρος, δεν ισχύει το ίδιο και για εσάς φαντάζομαι, και όπως σας είπα και σε άλλο σχόλιο η ορθοπεδικός βοηθός του χειρουργού μου τόνισε πως είναι το τι ταιριάζει στον καθένα

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/zaldiar