ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Το ξέρω ότι λές ψέματα πολιτικάντη, αλλά συνέχισε, ακούω. Χαλαρά παρακολουθούμε τούς πολιτικούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ξέρω ότι λές ψέματα πολιτικάντη*, αλλά συνέχισε, ακούω. Χαλαρά παρακολουθούμε τούς πολιτικούς. 
 
Εμείς βεβαίως ξέρουμε τώρα πια ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF και άλλες τέτοιες συμμορίες. Τα πάντα πάνω στον πλανήτη ανήκουν στην επανιδρυμένη Ατλαντίδα, εκτός από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.
 
Ελπίζουμε πως θα ψάξετε πολύ πριν ψηφίσετε ξανά, όσοι ψηφίζουν τέτοιους είναι συνεργοί σε όλα όσα ζούμε ειδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά και πριν. Όταν βλέπετε κάποιον να έχει σχέση με τέτοιες συμμορίες, ούτε να τον ακούτε, ή αν τον ακούτε να το κάνετε για να ξέρετε πως λέγονται τα ψέματα και πως τα σερβίρουν.

* πολιτικάντης < (άμεσο δάνειο) ιταλική politicante. Ουσιαστικό πολιτικάντης αρσενικό. (μειωτικό) ο πολιτικός που μεταχειρίζεται ευτελή μέσα.
 
Υ.Γ  Σιγά μην ακολουθήσουμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων και άλλες τέτοιες μπούρδες. Ότι θέλουμε θα κάνουμε! Τα ρυπαρά σκουπίδια η Γαία τα ξεφορτώνεται δίχως υποδείξεις και δίχως να αναμένει ανάληψη δράσης για τη.. σωτηρία της. Εξαρτάται κανείς από της κουφότητας τα βαρίδια που κουβαλά. Αν η ελαφρότητα είναι βαριά είσαι πάτος και σε στεριά και θάλασσα. Κατάλαβες πολιτικάντη;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά τους και δουλειά μας κ.Λύκαστρε....
Αυτοί να μας παιδεύουν και να μας δουλεύουν, και μεις να ΜΗΝ τους ψηφίζουμε, και να τους περιμένουμε στην γωνία
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ