ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Μεταλλικό άγνωστο αντικείμενο πάνω από την Μοντάνα των ΗΠΑ και στον Καναδά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έκλεισε τον εναέριο χώρο πάνω και γύρω από τη Χάβρη, στη Μοντάνα με την ονομασία «Εθνική Άμυνα». Τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν απογειωθεί από ΤΡΕΙΣ ξεχωριστές στρατιωτικές βάσεις.

 Η κίνηση πληροφορίας ήρθε σε εμάς δηλώνοντας τα εξής: " Τα F-15 με βάση το Πόρτλαντ μόλις βγήκαν σε μια βόρεια κατεύθυνση" Αυτά τα τζετ απομακρύνθηκαν από τη βάση της Εθνικής Φρουράς της Αεροπορίας του Πόρτλαντ. Επιπλέον μαχητικά για ρόλο scramble βγήκαν από το McChord Field.

Λίγο αργότερα, τα αεροσκάφη ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΥ στάλθηκαν στον αέρα από την αεροπορική βάση Fairchild (AFB). Οι πτήσεις εντός/πέριξ της περιοχής του Σιάτλ φαίνεται να εκτελούνται κανονικά. Οι υπερπτήσεις φαίνεται να μην επηρεάζονται επίσης.

Σύμφωνα με κάποιες με αυτήν ΕΔΩ την είδηση ένα άλλο άγνωστο ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ * αντικείμενο ήταν πάνω από το Βανκούβερ. Μια νέα NOTAM εκδόθηκε από την FAA για μια περιοχή πάνω από τη Χάβρη, MT. Ο εναέριος χώρος έχει οριστεί ως «Εθνικός Αμυντικός Εναέριος Χώρος». Δεν είναι σαφές εάν σχετίζεται με άλλο «άγνωστο» αντικείμενο. Εμφανίζεται παρακάτω:

Υπάρχουν αναφορές για μαχητές που ανακατεύτηκαν από το Malmstrom AFB στη Μοντάνα. Το USAF KC-135R σκάφος ανεφοδιασμού μεσαίου αέρα βρίσκεται σε λειτουργία λίγο έξω από το Great Falls, MT. Απογειώθηκε από το Fairchild AFB.

Η δήλωση της FAA: "Η FAA έκλεισε κάποιο εναέριο χώρο στη Μοντάνα για να υποστηρίξει τις δραστηριότητες του Υπουργείου Άμυνας. Επικοινωνήστε με τη NORAD για πρόσθετες πληροφορίες."

Η NOTAM που εκδίδονται στη βόρεια Μοντάνα είναι περίπου 50 επί 50 ναυτικά μίλια.Ο εκπρόσωπος Rosendale επιβεβαίωσε ένα αντικείμενο στον εναέριο χώρο. Θα παρατηρήσουν και θα καταρρίψουν το αντικείμενο το πρωί...η κατάρριψη έγινε...νωρίτερα σήμερα πάνω από το YUKON, του ΚΑΝΑΔΑ από ένα αμερικανικό F-22.

Υ.Γ Όλο αυτό μου θυμίζει την Κίνα με την Ταϊβάν. Η Κίνα έχει ιστορία με την Ταϊβάν καθώς και ιστορικό συνεχών εισβολών στον εναέριο χώρο της Ταϊβάν για να δοκιμάσει την άμυνα και τους χρόνους αντίδρασης. Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και εδώ, και περιμένω να αυξηθεί η συχνότητα. Σύντομα θα δούμε τι θα συμβεί με ένα μεγάλο σμήνος. Ίσως προσπαθούν να τους κάνουν να ενεργοποιήσουν ορισμένα συστήματα για να αποκτήσουνε πληροφορίες, όπως λέιζερ, ραντάρ, κ.λπ.

*  Αυτό το μεταλλικό αντικείμενο, είχε πράγματι την ικανότητα να παρεμβαίνει στους αισθητήρες του αεροσκάφους που το παρακολουθούσαν, και όπως παρατήρησε ο πιλότος, αυτό το αντικείμενο δεν είχε ορατό σύστημα πρόωσης και παρατηρήθηκε να σταματά στον αέρα χωρίς να πέφτει από τον ουρανό.Μου θύμισε κάτι τέτοιο ΕΔΩ. Και στο κέντρο του βρισκόταν  ένας χώρος για ηλεκτρο-οπτικούς αισθητήρες...

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εδώ με το διαστροφικό μου μυαλό σκέφτομαι...Είτε είναι όλο αυτό μια απόσπαση της προσοχής από την Ουκρανία είτε μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου σχεδίου για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης για την καταπολέμηση υποτίθεται και καλά των εξωγήινων του Project Blue Beam. Το ερώτημα είναι ποιος θα μισηθεί περισσότερο;; Οι Ρώσοι, οι εξωγήινοι ή μήπως οι...λευκοί άντρες;;

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα ψες αργά το ραπόρτο του CNN ,και σας θυμήθηκα, γιατί η αναγνώριση έγινε από Φ35,και λέω "θα σκάσει ο κ.Λύκαστρος από τη ζήλεια του, τα Φ35 ΠΕΤΑΝΕ".Από την άλλη γέλαγα από μέσα μου γιατί τελικά σηκώθηκαν Φ22 για να το ρίξουν την άλλη μέρα , θα λέει ο κ.Λύκαστρος ούτε με βόμβες χοληστερίνης δεν καταρρίπτει το μπιφτέκι το σμαρτάκι, εκτός αν περίμεναν να τελειώσει τη δουλειά του πρώτα,και μετά να το παίξουν καουΓκόΓκοΜπόυζ. το ραπόρτο του καναλιού εδώ, η αναφορά στα Φ35 κάπου στα μισά του άρθρου, κάτω από τη φωτογραφία του Μπιντέ

(https://edition.cnn.com/2023/02/11/politics/unidentified-object-alaska-military-latest/index.html)

Ανώνυμος είπε...

Σ'ότι αφορά το σχόλιο σας, και την αναφορά στο "διαστροφικό μυαλό" σας, έχω να συμπληρώσω τα εξής....Ως ψεκοσυνωμοσιολόγος, και ορμούμενος από την ρήση σας ότι έχουμε έναν νέο Τρω'ι'κό πόλεμο, έ έπεσε το μάτι μου στο νησί του χάρτη με τ'όνομα "Ελένη"....Εχει και πιό πάνω το άλλο το "Ρεγκίνα", που αφ'ενός μου φέρνει στο μυαλό την Bjorg με τους Sugarcubes που το τραγούδησαν, αφ'εταίρου την σκέψη της ενθρόνισης στον παγκόσμιο θρόνο της Βασίλισσας που κεράτωσε (Λένα) και έσπασε και την πατριαρχία.
Σ'ότι αφορά την ερώτηση σας, δεν έχω απάντηση, μόνο συμπληρώνω Λευκός Αντρας και ετεροφυλόφιλος...
Ζητώντας ΠΡΩΤΑ συγγνώμη από τους άθεους που είδαν χτες το σχόλιο μου περί σημειωματαρίου στο μποξεράκι μου, να ξεκαθαρίσω ότι η έννοια "Θεός" κατ'εμέ είναι αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι ΕΝ,Αχρονο,πολύ μεγάλο για να το αγγίξει ο νους του ανθρώπου, ο οποίος -όπως και όλα στο Σύμπαν - είναι μέρος του.Και ο λόγος που σέβομαι τις θρησκείες είναι γιατί τις θεωρώ απόπειρες να τον περιγράψουν,και κανόνες ζωής για μια καλύτερη συμβίωση μεταξύ των ανθρώπων, που στην πορεία έγιναν υποχείρια και όργανα των εκάστοτε αρχών.
Τούτων λεχθέντων, θα συμπληρώσω, ότι στο παραπάνω τρίπτυχο, και με βάση τις στατιστικές θα μπορούσαμε να βάλουμε και την ιδιότητα του χριστιανού,Oι οποίοι μετράνε αυτή τη στιγμή τα περισσότερα θύματα θρησκευτικών εγκλημάτων.Πρέπει να είναι το καρμικό ισοζύγιο από τα εγκληματα κατά των αυτοχθώνων Ελλάδος, Αμερικής,Αυστραλίας,Ασίας,Αφρικής (ξέχασα καμμιά ήπειρο;;Ναι τις φώκιες -μωρά για τη γούνα του Β.Πόλου, και τους πιγκουήνους για το λαρδί του Νότιου )
ΜUSIC INTERMISSION ΑΒΈΚ ΤΟ ΞΩΤΙΚΌ ΤΗΣ ΒΑΛΧΑΛΑ
https://www.youtube.com/watch?v=_AVY_oAbQog
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

:7 είπε...

Η Helena δεν είναι νησί... είναι η πρωτεύουσα της big sky state.. ήτοι της Μοντάνα. Υπάρχει μια ομόνυμη σειρά στο disney+... μπόλικη έλενα και μοντάνα για όσους ενδιαφέρονται

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η Helena δεν είναι νησί... είναι η πρωτεύουσα της big sky state.. ήτοι της Μοντάνα."

Αλλάξει κάτι ;;; Είτε είναι νησί είτε όχι το γεγονός της εχθρικής πράξης παραμένει αναλλοίωτο.!!

Ανώνυμος είπε...

@7
δεν κατάλαβα καλά τον χάρτη, νόμιζα ότι ήταν θάλασσα το κενό, όχι στεριά,αλλά εκτός του ότι είμαι αγεωγράφητος στα περι Νέας Γης, το σχόλιο είχε στόχο την ίντριγκα με τα ονόματα των 2 τοποθεσιών

:7 είπε...

7:08 μ.μ δεν την είπα σε κάποιον... μια διευκρίνηση έκανα ... μήπως και πήγαινε αλλού η κουβέντα:))