ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ο στρατός της Ουκρανίας καθώς θα υποχωρεί θα καίει τα σπίτια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ουκρανικός στρατός δημοσιεύει ανακοινώσεις όπως αυτή που φαίνεται παραπάνω, σε σπίτια στο Μπαχμούτ λέγοντας "Στις 16 Φεβρουαρίου, αυτό το σπίτι θα καεί για να δημιουργηθεί ένα προπέτασμα καπνού κατά του ρωσικού στρατού".

Η Ουκρανία ΧΑΝΕΙ τον πόλεμο τόσο άσχημα και τόσο γρήγορα, που πρέπει να βάλει φωτιά στα σπίτια των ανθρώπων για να δημιουργήσει ένα προπέτασμα καπνού κάτω από το οποίο τα στρατεύματά τους  να μπορούν φύγουν!

Οι Ναζί της νέας εποχής αναδημιουργούν τον ελιγμό «Καμένη Γη» του Χίτλερ στις «Bloodlands». Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά. Η στρατηγική της καμένης γης στοχεύει στην καταστροφή όλων όσων μπορούν να είναι χρήσιμα στον εχθρό κατά την υποχώρηση, που συμπεριλαμβάνει τρόφιμα, νερό, μεταφορικές υποδομές, ακόμη και τον ίδιο τον τοπικό πληθυσμό. 

Και οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν αυτή τη στρατηγική για να νικήσουν τους Σουηδούς στα χρόνια του Μεγάλου Πέτρου και κατά τη μεγάλη επίθεση του Μεγάλου Ναπολέοντα εκατό χρόνια αργότερα.Ο Γέρος του Μοριά χρησιμοποίησε την τακτική της καμένης γης ενάντια στον Μαχμούτ πασά Δράμαλη. Και μάλιστα αποτελεσματικότερα καθώς τον Ιούλιο του 1822 ελάχιστα είχαν μείνει στην αργολική πεδιάδα για τον ανεφοδιασμό των σουλτανικών στρατευμάτων. Με αυτό τον τρόπο οδήγησε τον αντίπαλο στην παγίδα των Δερβενακίων.
 
Στους Έλληνες όμως δεν αρκούσε μόνο η φθορά του αντιπάλου, χρειαζόταν και ο κλεφτοπόλεμος για να μπορέσουν να επικρατήσουν. Δηλαδή οι επιθέσεις ολιγάριθμων ομάδων μετά από ενέδρα.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη σωστή πλευρά των Ναζί της €ρωπε'ι'κής €νωσης

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/665313/proklisi-zelensky-edose-se-oukraniki-taksiarxia-to-onoma-edelweiss-pou-anike-se-germaniki-merarxia-me-egklimata-stin-ellada

ξενδοχωφ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://www.voltairenet.org/article218844.html

Και οχι μόνο!

Θα κάνει τα πάντα η Ατλαντικη μαριονέτα.

Ακόλουθος ενός άλλου θεου....