ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Σελήνη στον Κριό από εχθές και βιαστική όλο ενέργεια..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σελήνη στον Κριό από εχθές και βιαστική όλο ενέργεια.. και συναντά τον Χείρωνα....Πληγές ξύνονται για να επουλωθούν..Ένα τσιρότο και λίγο αντισηπτικό..Λίγο οινόπνευμα ακόμη όμως θα τσούζει...Αλλά γιατρεύεται...
 
Οι πληγές κλείνουν θέλουν χρόνο...βέβαια κάθε μήνα περίπου γίνεται αυτή η όψη...κάθε μήνα συν το χρόνω...περνάει ο πόνος..Σήμερα όμως σε μισό τετράγωνο συμμετέχει ο Κρόνος.. Ο αυστηρός δάσκαλος ο κύριος κάρμα από την τελευταία μοίρα του Υδροχόου πύλη μετακινήσεων ψυχών σε άλλο επίπεδο σε μισό τετράγωνο με άλλον καρμικο τον Χείρωνα και τη Σελήνη στον Κριό που συμβολίζουν και μια νέα αρχή.. Ο Χείρωνας όμως σε πτώση ενώ ο Κρόνος παλιός κυβερνήτης του Υδροχόου πιο ισχυρός.. Αγεφύρωτα τα θέλω.. Κυρίως σε ομάδες.. 
 
Λίγο πριν πάει στους Ιχθείς και κάποιοι άνθρωποι ίσως πελαγώσουν τώρα μέσα από μια καταστροφή που έζησαν.. όπως στα συντρίμμια Τουρκίας/ Συρίας όπου πάλι νέος σεισμός ο Ερμής τετράγωνο με τον Ουρανό.. τους θύμισε ότι δεν είναι ασφαλείς στα σπίτια τους και κάτι πρέπει να σκεφτούν να επιβιώσουν..Μη λυπάστε για ότι ζήσατε..σημασία ότι το ζήσατε..και μπορείτε να ξεκινήσετε ότι καινούριο θέλετε.. Δείτε τι κρατάτε στα χέρια σας.. Τι μπορείτε να αλλάξετε και βάλτε μακροπρόθεσμους στόχους..
 
Εγώ μια μέρα θα κάνω αυτό.. Θα γίνω αυτός.. Πως όμως;; Με δουλειά και γνώση.. Δυστυχώς η γνώση αγοράζεται πλέον την πληρώνεις και μαθαίνεις κυριολεκτικά η μεταφορικά.. Αλλά μην παραιτήστε από τα θέλω σας.. Ακόμη και να πιεστείτε να πονέσετε να γονατίσετε να κάνετε χιλιόμετρα ξυπόλητοι.. Πιστέψτε με θα φτάσετε στο προορισμό σας γεμάτοι.
 
Ρωτήστε έναν που ανέβηκε στην κορυφή.. Πόσο πολύ κουράστηκε πόσο πόνεσε τι είδε όμως από εκεί ψηλά..Το ταξίδι είναι το μυστικό της Ιθάκης σου..Φανταστείτε να μην είχατε νοιώσει τίποτε για να μην πληγωθείτε!!!Αυτό είναι ζωή!!!
 
Ο Δίας δίπλα και αυτός και η Αφροδίτη πλησιάζοντας για το σφικταγκαλιασμα στις 2 Μαρτίου.Τώρα η Σελήνη τους συστήνει από την αρχή..Δείτε τον Ουρανό μετά την Δύση και τους 3 εκεί η Σελήνη θα τρέχει.. Οι άλλοι δύο παραμένουν.. Αφού αυτή προετοιμάζει το ραντεβού τους..
 
Πίεση για Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους των τελευταίων ημερών..Θύμισες πληγών για Κριούς Καρκίνους Ζυγούς Αιγόκερους β Δεκαήμερων..Τύχη έρχεται για β δεκαήμερα φωτιά και αέρα..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για το άρθρο.
Μου έκανε εντύπωση η σύνοδος των 3 ουράνιων σωμάτων, ειδικά τ'ότι φαίνονταν στο λυκόφως αμέσως σχεδόν μετά τη δύση του Ηλίου.
Το παρατηρώ κάθε μέρα, και είναι ενδιαφέρον γιατί αλλάζει κάθε 2 μέρες η θέση τους.Τις 2 πρώτες ήταν η Σελήνη από πάνω, τις 2 επόμενες ανάμεσα, ενώ από χτές είναι από κάτω.
Πάντως τόσα χρόνια βλέπω τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα της Αθήνας χειμώνα, πρώτη φορά το παρατήρησα.Εκτός αν γινόταν καλοκαίρι, ποτ δεν έχω δυτική θέα , αλλά ανατολική, και πιό στενό ορίζοντα στη νήσο.
Εβαλα και ένα φίλο μου φωτογράφο να πάρει φωτογραφίες αύριο, εμένα η μηχανή παρέδωσε πνεύμα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ