ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Μέχρι και πριν 1 μήνα περίπου, οι πραγματικές δημοσκοπήσεις έφερναν την ΝΔ στο 35.8% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 33,4.. Την δημοσκόπηση αυτή την είχε και  η στοιχηματική εταιρεία που την “παρήγγειλε”...
 
Στην ΝΔ το σενάριο έλεγε αφαίμαξη 10-12 βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ, “τεχνητή κρίση” με την Τουρκία και με αυτήν την “πρόφαση” συνεργασία με την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου (για λόγους Εθνικής ανάγκης).
 
Οι σεισμοί στην Τουρκία ανακάτεψαν την τράπουλα και η “τεχνητή κρίση” που θα έδινε το άλλοθι στον Βελόπουλο για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, έγινε ανέφικτη. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν κατάφερνε να συνεργαστεί με μέρος του ΠΑΣΟΚ δεν του έφταναν τα ποσοστά για κυβέρνηση.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ όσο κι αν ακούγεται παράξενο, ήταν και ΕΙΝΑΙ η “διάσπαση” του ΣΥΡΙΖΑ.
Η καταγραφή δημοφιλίας του Πολάκη εντος ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο αναγνώσεις.
 
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και χαμογελάστε. (δεν μπορώ να πω άλλα)
 
Ήμαστε ήδη σε βαθιά κρίση..η όποια διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ μην νομίζουν κάποιοι ότι θα ωφελήσει την Ν.Δουλοκρατία.Η διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ με αυτόνομη κάθοδο Πολάκη θα αφαιρέσει 5 μονάδες αλλά θα φέρει 12. ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ...Πως το λέει ο Ζαραλίκος; Τριμπούρδελο θα γίνει...Enjoy chaos


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και ερχόμαστε στο συνωμοσιολογικό σενάριο.Η αποσυσπείρωση του τΣΥΡΙΖΑ μετά τα Τεμπη αναστρέφεται, σε αντίθεση με τη συσπείρωση της Ν.Κλεφτοκρατίας που πάει περίπατο,αυτοί που θα ψήφιζαν μικρά αριστερά κόμματα αν όχι στις πρώτες τότε στις 2ες εκλογές θα ψηφίσουν "να φύγει η δεξιά",και έτσι το μνημονιακό-€μβολιαστικό τόξο τΣΥΡΙΖΑ/μΠΑτΣΟΚ/μέρα με ένα "ν" συνεργάζονται για την οικουμενική κυβέρνηση των Πρεσπών του Αιγαίου(έχουν την τεχνογνωσία από την προδοσία της Μακεδονίας),του νέου μνημονίου (χωρίς δημοψήφισμα),και για μιά νότα "πράσινης ανάπτυξης" σταματούν και τις εξορύξεις που ΘΑ γίνονταν, και τις αφήνουν στον Ερντο* που είναι κακός με το περιβάλλον,και λαμβάνει χώρα και το "όραμα" του Μπλίνκεν,και εκτοξεύονται τα μερίσματα του Μιζοτάκη από τις μπίζνες με τον γκείτονα.Δεν ήταν λοιπόν τυχαία η συνάντηση Μπλίνκεν-Τζίφρα.Ο τΣΥΡΙΖΑ είχε μεν τεράστιο προβάδισμα στις νεαρές ηλικίες ,αλλά πιό μεγάλο είχε η αποχή.Τώρα, με τόσα νεαρά παιδιά νεκρά, όλοι οι κάτω τον 30 θα πάνε στα εκλογικά τμήματα να πάρουν εκδίκηση για τους συνομήλικους τους. 'Εδωσε κατευθύνσεις στον νέο διορισμένο πρωθυπουργό,όχι γιατί είναι ο ΚάΤΣΕΚΕΒΑΡΑ των Βαλκανίων, αλλά είναι λίγο χαζεμένο από τους αλβανικούς μπάφους(μακρυά από εθνικιστικά Καλαματιανά,και υπέρ των προ'ι'όντων πρώην Σοσιαληστρικών δημοκρατιών),και δεν τα παίρνει εύκολα, θέλει να του δείχνουν και σκιτσάκια όταν του τα λένε.Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, και τα νησιά του στο ΝΑΤΟ.
Ξέρουμε ότι αυτή η παγκόσμια σπείρα είναι αδίστακτη, αν δεν προκάλεσε το ατύχημα,σίγουρα για άλλη μία φορά εκμεταλεύτηκε τις τραγικές καταστάσεις(Εκεί και αν έχει τεχνογνωσία**)
*Ηδη η Αξενέρ (που όλοι οι Μπαμπινιωτολάγνοι την γράφουν "Ακσενέρ"λατινικοποιώντας το ελληνικό αλφάβητο)την έκανε από τον "συνασπισμό",δίνοντας αβάντα στον Ερντο που χρειάζεται τις ψήφους των σεισμόπληκτων Κούρδων που θα είναι η κρίσιμη εκλογική μάζα που θα γύρει την πλάστιγκα στις εκλογές
**Το 2005 στην Τα'υ'λάνδη, είχα διαβάσει ένα αφιέρωμα για τον 1 χρόνο από το τσουνάμι. Η πνευματική μητέρα της Νιούλαντ,η Ωλμπράητ ως - η τότε - επικεφαλής της Παγκόσμιας τράπεζας που έδωσε τα δάνεια για την ανοικοδόμιση των χωρών, χαρακτήρισε το τσουνάμι "εξαίρετη ευκαιρία για αναδιάρθρωση της ΝΑ Ασίας". Δεν νομίζω ότι είναι ακόμα επικεφαλής, Λερναία Υδρα είναι σίγουρα πάντως.
ΞΕΝΟΦΟΧΩΦ (ή πρέπει να το κάνω "ΚΣΕΝΟΔΟΧΩΦ", μην με πάρουν για αρχαιολάτρη φασίστα;;)