ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

«Με τοξικούς ηγέτες δεν μπορείς να φέρεις τη νίκη»! Ναύαρχος Κ.Χρηστίδης για όσα γίνονται στις ΕΔ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

«Με τοξικούς ηγέτες δεν μπορείς να φέρεις τη νίκη»! Ναύαρχος Κ.Χρηστίδης για όσα γίνονται στις ΕΔ

Μην το κουράζουμε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Μην περιμένει τίποτα ο Έλληνας από μια ηγεσία που δεν καταφέρει να κάνει έναν ανοιχτό διαγωνισμό για αντιαρματικά. 

 Αφήνουν τις Gowind με CEC, CANTO, ECM, mica ng fire n forget με iir/rf κεφαλές και codlod για να γίνει το πιλαροσταμπιλισμα με τους Ιταλούς και να βάλουμε στις ιταλικές άλλο CMS και essm blk 2 για τους οποίους δεν υπάρχουν data link terminals σε πλοίο που δεν έχει apar ή aegis hardware και θα καθοδηγούνται ανά 2 από το fcr με διόρθωση στη μεσοπορεία, ενώ με mica ng/ camm er έχεις data link σε όλη τη πορεία με πολλαπλές εκτοξεύσεις ταυτόχρονα. 

Με άλλα λόγια παίρνουν εν έτη 2023 ένα πλοίο με ικανότητες καθοδήγησης σαν αυτών των meko με essm ή του Μίμη με essm της μαμάς εταιρίας. Δεν είναι ότι θα θα γίνει αυτό...Ανησυχώ όμως ότι υπάρχουν εγκέφαλοι που σκέφτονται τέτοιες αλχημείες και βγάζουν χίμαιρες. Σαν να πας να βάλεις mica σε aegis σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Καημένη Ελλάδα.

Το βίντεο με την συνέντευξη του Ναύαρχου Χρηστίδη ΕΔΩ... για τις αποστρατείες άξιων και ικανών αξιωματικών λέει στο 7 : 41 .." που καμιά φορά διερωτάται κανείς μήπως παίρνουμε εντολές από την ΜΙΤ ".!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Ένα συνταγματικώς τοξικό, διαλυμένο κράτος, τί περιμένεις;
¨Συνταγματικό τόξο¨ με τ' όνομα.
Όλη η βαλκανική μαφία εδρεύει και δουλεύει εδώ εν αγαστή συνεργασία και διαπλοκή με την ευρωδυτική προστασία και την εγχώρια δοσιλογική ολιγαρχία.