ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Η Ρωσία διέκοψε την παροχή πετρελαίου στην Πολωνία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία διέκοψε την παροχή πετρελαίου με αγωγούς στην Πολωνία. Σε αυτή τη φάση δεν είναι ξεκάθαρο γιατί και για πόσο καιρό.

Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για πολλούς που οι αγωγοί πετρελαίου ΔΕΝ είχαν κλείσει στο πλαίσιο των «κυρώσεων» που επιβλήθηκαν λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, η Ρωσία συνέχισε να πουλά και να μεταφέρει πετρέλαιο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης παρά την συμπαράσταση τους για την Ουκρανία.

Η Πολωνία εξακολουθούσε να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο! Και ας έστειλε άρματα μάχης στην Ουκρανία.!!!
Η συμφωνία που λήγει στα τέλη του 2024 καλύπτει περίπου το 10 τοις εκατό των αναγκών της (πολωνικής πετρελαϊκής εταιρείας) Orlen. Αυτό σημαίνει ότι  η Πολωνία εξακολουθεί να αγοράζει 200.000 τόνους πετρελαίου από τη Ρωσία κάθε μήνα .Τώρα, το πετρέλαιο κλείνει.

Αυτή η κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει. Αν αναρωτιέστε γιατί οι Ευρωπαίοι δεν είχαν παγώσει μέχρι θανάτου αυτόν τον χειμώνα. Αυτό το εξηγεί.

7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τρελα πουλανε οι πουστηδες.
Φετος την γλυτωσαν του χρονου ομως ....ο Πουτιν εχει κανει κεφαλοκλειδωμα μακρας διαρκειας κατι σαν βοας και εχει τυλιξει ολη την Ευρωπη,απο τις μαλακιες της βεβαια.
Και εδω ομως ειμαστε για πολυ γαμησι το τραβαει ο οργανισμος μας,επιασα κουβεντα σημερα για τα πολιτικα με Νεοδημοκρατη ,οτι και να ελεγα μου λεγε για τον Τσιπρα και μου λεει και το ωραιο εεε ενταξει εδωσε και καποιες δουλειες σε δικους του και κερδισαν καποια δις ναι του λεω αλλα με τα δικα μας τα λεφτα.
Και το πιο ωραιο συζητηση για το Αιγαιο σαν να ακουγα ΕΛΙΑΜΕΠ,το τελευταιο που ειπε ηταν το γνωστο εε τι θες τελικα πολεμο, ναι του λεω πολεμο μεχρι τελους τον τεντωσα το νευρικο συστημα.

Ανώνυμος είπε...

@νικνδρηκ
έπρεπε να του απαντήσετε "θέλω να πηδάω και γω ανήλικα χωρίς συνέπειες και να σου φάω το σπίτι για 100€"

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πουλάνε μόνο αυτοί τρέλλα, θα τους χαζέψουμε εμείς.
Επίσης ο κ.Αδαλής είπε τις προάλλες ότι η ροή ρωσσικού ΦΑ μέσω των αγωγών της Ουκρανίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟ/ΚΥΒΙΚΟ,οπότε κάτι δεν κολλάει,εκτός αν τα συνδέσουμε με τα όσα λέει ο οικοδεσπότης περί στημένου,για να χωριστεί ο πλανήτης ΣΕ 2 ζώνες(και εδώ να έρθει το ποθούμενο γκρέητ ρεσέτ)
Συγγνώμη για την προηγούμενη παρατήρηση κ.Νικανδρήκ, ωστόσο αν σας άρεσε η απάντηση μου, έχω πολλές και για όλα τα κόμματα, αν θέλετε επανέρχομαι
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Μη ζητας συγνωμη απο εμενα εγω ειμαι φιλοξενουμενος,αλλα αφου αφηνει εμενα να βριζω ο Λυκαστρος εσενα που εισαι πιο ευγενης γιατι οχι.
Ειμαι θετικος να ακουσω και για τα αλλα κομματα ωστε να πλουτισω το λεξιλογιο μου με καινουρια καντηλια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...αν δεν αφήσω εσένα να ρίχνεις καντήλια, ποιόν θα αφήσω;; Το ξέρεις τι καντήλια έριχναν ο Κολοκοτρώνης , ο Καραϊσκάκης αλλά και άλλοι αγωνιστές της ελευθερίας του έθνους μας;; πολλά...πάρα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

@ΝΙΚΑΝΔΡΗΚ
Το συγγνώμη πήγε στ'ότι σχολιάσα το σχόλιο σας.Εσείς λέτε τον πόνο σας, και γω τρολλάρω.
Το αγαπημένο μου για κόμμα ήταν το κάτωθι
Υπήρχε εις την νήσον "ο τρελλός του χωριού",που τον έμπλεξε κάποιος επιτήδειος και τον έψησε να βάλει μπλούζα Χρυσή Αυγή. Τον βλέπω από μακρυά, του φωνάζω "Κ. Θόδωρε, βγάλε τη μπλούζα των Χρυσών Αυγών" Μετά από 2-3 ώρες βρισκόμαστε τετ-α-τετ, και του το ξαναλέω "Δε σου είπα να βγάλεις την μπλούζα;;" "Άσε μας ρε συ, παλιοΠΑΣΟΚοι είσαστε όλοι στο σόι σου, σας ξέρουμε"."Δεν απαντώ για τους υπόλοιπους συγγενείς, αλλά μόνο για μένα.Εμείς ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ , δεν μπαίνουμε στη Βουλή με ψήφους,αλλά με τάνκς!Βγάλε λοιπον τη μπλούζα,δεν έχουμε σχέση με τέτοια δημοκρατικά πράγματα, αυτοί είναι Κομμουνισταί!"
Δυυστυχώς δεν με άκουσε και έτσι ένα βράδυ του Αυγούστου, κάτι καλόπαιδα τΣΥΡΙΖΑίοι τον έκαναν τόπι στο ξύλο
ΞΕΝΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Νωρις το θυμηθηκε ο κοντος να κλεισει την κανουλα στους Λεχους....

ΛΟΚΙ