ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ότι σπέρνεις, θερίζεις...όλα θα πληρωθούν εδώ και μάλιστα με τόκο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάσαμε ΕΔΩ ότι πέθαναν τα δύο εγγόνια του μογγόλου Κενάν Ακίν. που υπήρξε «βουλευτής» και «υπουργός» Γεωργίας του ψευδοκράτους ενώ υπήρξε και ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού.

Ότι σπέρνεις, θερίζεις....αυτό δεν το γνώριζε όταν μαζί με άλλους όταν δολοφονούσαν τον Σολωμού;; ΟΛΑ θα πληρωθούν εδώ και μάλιστα με τόκο.  Το ότι οι Τούρκοι έχουν τόση στρατιωτική δύναμη στη Κύπρο σημαίνει ότι, ναι μπορούν να χτυπηθούν και αυτό φοβούνται. Η υπερβολική στρατιωτική παρουσία σε συγκεκριμένη έκταση, δεν είναι προτέρημα αλλά μειονέκτημα.

Η  Νέμεση, η Ελληνική θεότητα, η προσωποποίηση της δίκαιης Θεϊκής Εκδίκησης, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη της. "Ως ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν· ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός.."...κεκαυμένη γη θα γίνεται...Ο λύκος περπατάει δίπλα τους μες στο σκοτάδι και όταν θέλει αυτός θα επιτεθεί....Πυρ ήλθον βαλείν επί την γην, και τί θέλω ει ήδη ανήφθη!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κισμέτ.
Κάρμα-Μάκαρ......

Στον Ασημακόπουλο εστιάζω στην μυθολογική του ανάλυση και όχι στην θεοσοφιστικη......


ΕΝΩΔΩΝ : ΤΙ ΑΝΤΙΔΟΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

https://www.youtube.com/watch?v=J7plt7ZvzvQ

Ο Τρωικός πόλεμος ήταν μάλλον Ελληνική υπόθεση......

Ομηρικός Κύκλος (Τι συνέβη με το κανάλι)

https://www.youtube.com/watch?v=picvXXywzqE

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [Ομηρικός Κύκλος]

https://www.youtube.com/watch?v=RCroGSRGywY

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΑΡΡ είπε...



Αυτό το αιμοσταγές κάρμα (Η Τ. δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο) άλλωστε κυνηγά τους Μογγόλους και δεν έχουν ησυχία, απόβλητοι όντες δια τούτο της Ανατολής και Απροσάπρμοστοι της δύσεως. Μετανόησατε λοιπόν (= αποκηρύξτε την πλαστή τουρκική ταυτότητα και συνείδησι) όσοι έχετε ελληνικό ένστικτο-αίμα μέσα σας, και όσο ειναι καιρός, ίνα σωθήτε.
Νέμεσις γαρ ελληνική συγκλονιστική ήδη επί τω έργω.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως τους τελευταίους 2-3 μήνες είχε πάει στα καζάνια της κόλασης και ο άλλος που πυροβόλησε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου και φόραγε γυαλιά μυωπίας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ