ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Η Λευκορωσία μετέφερε πυραυλικά συστήματα «Iskander» για μάχη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας μετέφερε τα πυραυλικά συστήματα «Iskander» σε μια καθορισμένη τοποθεσία προκειμένου να τα ετοιμάσει για μάχη. Βίντεο παρακάτω.


Επειδή ο έλεγχος του πληθυσμού του πλανήτη έχει ξεφύγει... υπάρχουν τρεις τρόποι ελέγχου μέσα από την θυσία.

α) Με διακρατικό πόλεμο, όπου θα πέσουν και πυρηνικά.
β) Με παγκόσμια επανάσταση, όπου τουλάχιστον αρχικά, δεν θα πέσουν πυρηνικά.
γ) Με παγκόσμιο ιό (καινούργιο και ποιο δυνατό από τον Κοβίδη του 19)... όπου οι εκλεκτοί θα είναι σε σωστό μέρος και τόπο, για να μην προσβληθούν. Δες σχετικά ΕΔΩ τι λέγαμε στο υστερόγραφο.

Διαλέξτε και πάρτε... 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυκ γιατί ο μεγάλος πληθυσμός είναι αρνητικός για αυτούς;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όσο μεγαλύτερος ο πληθυσμός τόσο ποιο δύσκολο για αυτούς είναι να τον ελέγξουν. Για αυτό και θέλουν να δημιουργήσουν τις κοινωνίες των ρομπότ....τα ρομπότ δεν έχουν συναισθήματα, ελπίδες, φόβους, προσδοκίες και δεν ζητάνε ελευθερία.

Τις άψυχες μηχανές μπορούν να τις ελέγξουν ευκολότερα.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα τι εννοείς.Πιο πολύ το σκέφτηκα πως όσο αυξάνεται η ανθρωπότητα,τόσο αυξάνεται και η παραγωγή ψυχοενέργειας.

Ανώνυμος είπε...

σ'ότι αφορά το άρθρο του 2019 και την Ατλαντίδα, είχα διαβάσει νέος το βιβλίο "τα αποτυπώματα των Θεών".Ηταν ογκώδες, και εντυπωσιακό και αφού περιδιάβηκε τον πλανήτη και τους μύθους πολλών λαών, έφτασε και στο ερώτημα "που ήταν η Ατλαντίδα".
Αναφερόμενος στην παγκόσμια μνήμη μέσω των μυθολογιών πολλών λαών , μίλησε για καταστροφές που είχαν παγκόσμια επίδραση.Τα συνδίασε με την θεωρία του Χάπγουντ περί μετακίνησης του φλοιού της γΓής, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ίσως η Ατλαντίδα να ήταν η σημερινή Αντάρκτική, η οποία πρίν την μετατόπιση του φλοιού το 12500πΧ λόγω της συσσόρευσης των πάγων στους πόλους από την εποχή των παγετώνων και την πίεση που άσκησαν στον φλοιό, βρισκόταν πολύ πιό βόρεια, στο ύψος περίπου των τροπικών της Ν.Αφρικής, ή της Αυστραλίας.
Παρ'όλο που το βιβλίο είναι σε κάποια σημεία εκπληκτικό, οι ενστάνσεις μου είναι ότι δεν ανέφερε τους μύθους της Ελλάδος, και ότι το 2011 έλεγε ότι ισχύει το ημερολόγιο των Μάγιας, και ότι δεν θα έρεθι το 2013.
Ωστόσο η θεωρία για τον φλοιό, δεν ήταν δική του, αλλά ενός φημισμένου γεωλόγου σε κάποιο Παν/μιο των ΗΠΑ, αν δεν κάνω λάθος ονόματι Χάπγουντ

https://www.politeianet.gr/books/9789602371282-hancock-graham-libanis-apotupomata-ton-theon-162976

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κοκτέιλ με προτίμηση.


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

https://www.wired.com/1998/11/israels-ethnic-weapon/

https://www.aljazeera.com/features/2017/5/23/the-nakba-did-not-start-or-end-in-1948

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τραγουδάκι...


https://youtu.be/4YxTa1AUqps


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ήλιε μας...ωραίο το τραγουδάκι αλλά το γνώριζα στην αρχική του μορφή όταν το τραγουδούσανε οι Supertramp...έχω μάλιστα και τον δίσκο σε βινύλιο. Αλλά γενικά έχω μεγάλη συλλογή δίσκων σε βινύλιο....αποθηκευμένους στο πατρικό μου σπίτι. Από πιτσιρικάς είχα πάθος με την μουσική..άκουγα πολύ μουσική και έχω μαζέψει πολλούς δίσκους.Εδώ το ορίτζιναλ τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=low6Coqrw9Y

https://www.youtube.com/watch?v=3YQb-0P320s

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ωραιότατο και το ορίτζιναλ.Για άλλη διάθεση.

Η διασκευή είναι πιο upbeat και σε λέει και..... καλημέρα!!


Siberiaaaa..))

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εγώ λέω καλημέρα....με μουσική :)

https://www.youtube.com/watch?v=njvh-eOYMqw

Μμ είπε...


σ'ότι αφορά το άρθρο του 2019 και την Ατλαντίδα, είχα διαβάσει νέος το βιβλίο "τα αποτυπώματα των Θεών".Ηταν ογκώδες, και εντυπωσιακό ... ΞΕΝ.

.....................................................................

Το έχω κι εγώ. Αγορασμένο το 2000. Εστιάζει κατ' ουσίαν στην πλατωνική (Πολιτικός ΙΙ) αναφορά και τον αστρονομικό μύθο της χρυσής αμνάδος του Ατρέως ¨κατακλυσμιαία αντιστροφή των πόλων κάθε 12 χιλιάδες χρόνια περίπου, την καταστροφή του ανθρωπίνου πολιτισμού και της γηίνης πανίδος και την επανεκκίνησι του πολιτισμού (¨ο μύλος του Άμλετ¨) από τους λίγους πάλι επιζήσαντες και την εκάστοτε διαωθείσα προκατακλυσμιαία ¨θεϊκή¨ σοφία φυλαγμένη στα θρησκευτικά κέντρα των μεγάλων θρησκειών.¨
Αυτά χωρίς καμιά αναφορά σε ελληνικές πηγές. Σημεία των λογοκρινομένων περιουσίων καιρών. Εξαιρετικά ενδιαφέρον κατά τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

"Όσο μεγαλύτερος ο πληθυσμός τόσο ποιο δύσκολο για αυτούς είναι να τον ελέγξουν. Για αυτό και θέλουν να δημιουργήσουν τις κοινωνίες των ρομπότ....τα ρομπότ δεν έχουν συναισθήματα, ελπίδες, φόβους, προσδοκίες και δεν ζητάνε ελευθερία."

Κοιτώντας τους νέους (ρε που φτάσαμε, να λέμε τους 20-30ρηδες "νέους"), σ'ότι αφορά την παιδεία τους, είναι ρομπότ.Δεν θα το αναλύσω πολύ, αλλά ενώνοντας σκόρπιες πληροφορίες, στερούνται εδώ και 2 δεκαετίες κριτικής σκέψης,εστιάζουν στα εφήμερα και φανταχτερά, και θυμίζουν Σκυλιά του Παβλώφ,με λέξεις-κλειδιά αμέσως ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά τους και ουσιαστικά επιχειρηματολογουν όχι με δικές τους σκέψεις , αλλά με κάτι που έχουν διαβάσει.και το κυριότερο, δεν μπορούν να κατανοήσουν το καλό τους, ή το μέλλον τους.Και αυτό έχει να κάνει γιατί πλέον δρούν με βάση το θυμικό.Αντιδρούν σαν καταναλωτές που βλέπουν διαφήμιση με υποσυνείδητα μηνύματα.Βλέπουν βυζιά,αγοράζουν μπύρα,βλέπουν μωρό, επιτρέπουν στον κάθε ένα να μπαίνει στη χώρα και να θέλει επίδομα-διαβατήριο-σπίτι - ψήφο.Η παγκοσμιοποίηση μπορεί οικονομικά να έλαβε τέλος, αλλά σ'ότι αφορά την μενταλιτέ έχει επικρατήσει.Μαλώνουν για το αν τα φύλλα είναι 40 ή 72, και δεν βλέπουν ότι τρώμε τσαπού επική ασχέτως φύλλου.Να μην πώ τι μπινελίκια έρριξα προχτές που πέρασα από ένα πάρκο (που διασχίζω πάνω από 30 χρόνια),και τα σκατά των σκύλων είναι περισσότερα από τα κουκουνάρια.Μιλάμε για χάλι πρωτοφανές, που είδα για πρώτη φορά,και είχα περάσει από κει πριν 2 μήνες μόλις.
Στα περί μουσικής τώρα,και επί των ανωτέρω, βλέπω σε όλον τον κόσμο να ακούνε τράπ, και ποπ με τσουλίτσες ή τρυφερά αγόρια.Και ότι η παγλοσμιοποίηση είναι απόλυτη στα αστικά κέντρα.Που μου θύμισε ένα ντοκυμανταίρ που είδα πρόσφατα, όπου επιστημονικώς αποδεδειγμένα φαίνεται ότι οι αστοί είναι πιό χαμηλής νοημοσύνης από τους χωριάτες.Τέλος,είχα πάει στην Ουγγαρία επί υπαρκτού, ο δίσκος the best of Supertramp ήταν ο μόνος που αγόρασα, και δεν έχω μετανοιώσει που τον έχω.Αργότερα πήρα και το live στας Αθήνας,και να προσθέσω ότιο scooter είναι πολύ φλώρος για τα γούστα μου
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ το logical song έχει και εξαίρετους στίχους, περιγράφει 50 χρόνια πριν την αιτία και το αποτέλεσμα της σημερινής ντεκαντάνς