ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Zeil Hail....από τον Φοινικοβαβυλώνιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Zeil Hail....από τον Φοινικοβαβυλώνιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βασανίζεται για το αν θα πρέπει να περνούν φάλαγγα και το κρεββάτι του Προκρούστη οι ανεμβολίαστοι..Οι ανεμβολίαστοι θα μεταφερθούν αρχικά στο ΕΑΤ-ΕΣΑ κι από εκεί με τρένο στο Άουσβιτς. Τι μας ανακοίνωσε σήμερα :

- Μηνιαίο πρόστιμο 100€ στους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.
- Στο διάστημα από τις 6 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα διατεθεί δωρεάν ένα self test σε κάθε ενήλικο, εμβολιασμένο και μη, ώστε να εντοπιστούν πιθανοί ασυμπτωματικοί φορείς του ιού πριν από τα Χριστούγεννα.
- Η ίδια ακριβώς άσκηση θα επαναληφθεί και από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου «ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μετάδοσης της πανδημίας στη διάρκεια των γιορτών».
 
Συμπέρασμα : Με λίγα λόγια διαβάζοντας τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως κατά πάσα πιθανότητα έρχεται «lockdown» για τους ανεμβολίαστους από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου. Με εξαίρεση τις εκκλησίες φυσικά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οπότε παπάρια και αυτά τα φοβερά μέτρα.

Ξέρετε ποιο είναι το πλέον φοβερό για την κοινωνία μας;; Ακόμα και να μην υπήρχε ο ιός , και επέτρεπαν την είσοδο σε καταστήματα μόνο σε όσους συμμετείχαν σε εμβολιαστικό πείραμα, πάλι θα εμβολιάζονταν οι περισσότεροι. Δεν διαφέρουν από ζώα. Όταν κάποιος είναι χαρούμενος που όλη του ή ζωή είναι σε ένα κινητό τηλέφωνο και σόσιαλ μίντια. Πόσο πιστεύετε θα δυσκολευτεί να πει ΟΧΙ στην υποχρεωτική κάρτα του πολίτη, υγείας, σώματος, ομορφιάς, πνεύματος, κτλ κτλ κτλ.

15 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ολα για καλο σκοπο γινονται καντε υπομονη,ο μητσοτακης ειναι η χαλασμενη βαλβιδα σε μια χυτρα ταχυτητος,με αυτο απαντω και στο ερωτημα ποτε θα ξεσηκωθουν οι Ελληνες.
Καλησπερα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες, σωστά φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ,

Το σύμπαν είναι νομοτελειακό και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, το κάθαρμα αυτό που υποδύεται τον πρωθυπουργό παίζει τον ρόλο του καταλύτη στην αντίδραση της αφύπνισης που συντελείται, το καπάκι μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή και από κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

ΚΙΜΩΝ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ακριβως ,αυτο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι να συνειδητοποιησουμε σε τι κατασταση βρισκομαστε,να αναγνωρισουμε τον εχθρο μας,και να αρχισουμε την προετημασια για πολεμο.
Ο τελικος σκοπος ειναι να τους γαμησουμε την ψυχη και το πνευμα (αν εχουν),και στο τελος να νιωσουν τι θα πει τιμωρια.
Κρατηστε την οργη σας και καντε την δυναμη,κρατηστε τον Αχχιλεα σε μια γωνια και αφηστε τον Οδυσσεα να τους πηδηξει οτι εχουν και δεν εχουν.

Μπάμπης είπε...

Δήμευση σε όλη την περιουσία μέχρι τετάρτης γενεάς όλων όσων
ψήφισαν και θα ψηφίσουν αντισυνταγματικούς νόμους,και καταλήστευσαν τη χώρα.Τα έσοδα να μοιραστούν δίκαια σε αυτούς που τα δικαιούνται. Ισόβια να καταδικαστούν να σπάνε πέτρες.
Νομίζω ότι όσα κόμματα μετέχουν στις επόμενες εκλογές πρέπει να ενωθούν καί η παραπάνω ιδέα να
είναι κυρίαρχη.Η ισχύς εν τη ενώσει.Αλλιώς κάνοντας μικρές ομαδούλες ο καθ'ένας....κλαφτα Μπάμπη .Θα μας παίζουν μονότερμα
και οι 300 φούστηδες .
Ήθελα και να 'ξερα αυτός ο Χιτλεράκης δεν έχει βαρεθεί να βγάζει διαγγέλματα και να μας σώζει; Στο τελευταίο μήνυμα του όμως κατάλαβα ότι είναι αποφασισμένος να μας σώσει σοβαρά, πάση θυσία.Σου λέει ο άνθρωπος ή εμβόλιο ή πείνα.
Μάλλον κύριε Χιτλεράκη πρέπει να σας εμβολιάσει ο Ελληνικός λαός με παλουκοεμβόλιον.Και τους 300.Ετσι κι αλλιώς άριστοι δεν είστε.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Μμ2 είπε...


100 είεν αι κωλομέραι σου, ω κωλόπαι!

Αλλά σε ποιο άθεο έρεβος
και σε ποιο μαύρο χάος
είναι σε λήθαργο εκεί
των Ελλήνων δικαστικών
η χαμένη συνείδησις και τιμή;
Ψυχή κλωνομπάτσου,
τσέπη γλοιώδους δημοσιογράφου
και ήθος από βουλή τραβελί.




kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους , ξέχασε 100 τον μήνα σε όσους τον ψήφισαν και 500 τον μήνα σε όσους δεν τον ψήφισαν . Σωστός ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ, , προσπαθεί να ξυπνήσει μερικούς αλλά αντιστέκονται αρκετοί ακόμη σκληρά :) θέλουν και άλλο βούρδουλα . Δεν το πιστεύω όπως λέει και ο Λύκαστρος πόσοι είναι πειθήνιοι και υπάκουοι ακόμα στο τσίρκο Μεντράνο . Με κάθε διάθεση να τους πιστέψεις ούτε με IQ=50 δεν γίνονται πιστευτοί . Αν είχατε αμφιβολία πως επεκτάθηκε ο Χίτλερ δείτε τους συμπολίτες μας , χαίρονται για τα προβλήματα των άλλων και να θέλουν να σε φάνε . Στο διάστημα 6-12 θα μοιράσει σελφ τεστ για να πάνε τα πρόθυμα ζώα να δηλωθούν να αυξήσει τεχνητά τα κρούσματα αρκετά , και να έχει αφορμή για τεστ μονίμως μετά τα Χριστούγεννα σε όλους.
Δεν ξέρω τι γίνεται πάνω , εδώ έχουν πέσει να φάνε οι φαρμακοποιοί όσους συναδέλφους τους κάνουν με 5 ευρώ ράπιντ και με σάλιο να εξυπηρετούν τον κοσμάκη . Στέλνουν ο ένας στον άλλο αστυνομία και εοδυ να τους μπλοκάρουν, τα ίδια έμαθα και για τα Χανιά . Τζάμπα κυκλοφορούν εδώ οι ιδοκτήτες μεγαλο-φαρμακείων με τζιπάρες μερσεντές?
Δυστυχώς όπως λες Λύκαστρε , οι περισσότεροι θέλουν να είναι κάπου υποτελείς και οι υπόλοιποι να τους αρμέγουν. Ντρέπομαι για τους προγόνους μας και την παρακαταθήκη τους , όσοι μπορούμε θα κάνουμε τον αγώνα μας .

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Εύχομαι ολόψυχα οπως είμαι σήμερα καί με την επώδυνη προσμονή όσων δεν αξιώθηκα να ζήσω ακόμη, η 16 Ιανουαρίου να είναι για όλους εσάς η αρχή του τέλους.

Να την ζήσετε μέχρι και τον τελευταίο.

Για όλους τους υπόλοιπους εύχομαι κουράγιο και αρχηγοσ ας αναδειχτεί ο καλύτερος βαπτίσμενος στις φλόγες του αγώνα.

Με εκτίμηση
Σας ευχαριστώ άπαντες!

ΑΡΡ. είπε...


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΓΕΡΣΕΩΣ:
Η΄ ΤΩΡΑ Ή΄ ΠΟΤΕ!

Παρεμπιπτόντως και ο άλλος ο ξεφτίλας περιούσιος, ο λαθροσυλλέκτης Μηταρόγγας λέει αδιάντροπα για τους λαθραίους δεν πεθαίνει κανείς από κορωνοϊό άρα δεν χρειάζονται εμβόλιο. Βέβαια αφού πρόκειται για τους αντικαταστάτας ΗΜΏΝ, του ραγδαίως φθίνοντος, πτωχεύοντος και ξενιτευομένου γηγενούς ελληνικού πληθυσμού βάσει δημοκρατικού-αντινατιβιστικού εθνοκτόνου σχεδιασμού. Τί δεν καταλαβαίνεις δηλαδή, σανοφάγε μου;

Ίδωμεν προσεχώς και πόσοι θα κατέβουν στα επικείμενα ¨εκτονωτικά¨
και ¨ χειραγωγούμενα¨ συλλαλητήρια; Μια πρωτεύουσα των πέντε εκατομμυρίων μωρέ, και δεν μπορεί να συγκεντρώσει, να κάνει μια πορεία (¨ειρήνης¨
όπως τα προδικτατορικά κομμούνια) 200.000 πολιτών από Βουλή τώρα αυτής αρχομένης, πορεία όχι κομμουνοφέικ προς την αμερικανική πρεσβεία αλλά προς το τουρκογερμανοΣΚΑΙ π.χ. για αρχή, με κατάθεσι-θυροκόλλησι λ.χ. ενός
επαναστατικού, α-κομματικού, εθνολαϊκού μανιφέστου; Φτού στα μούτρα μας τότε. Τόσο πολύ πουστέψαμε; Α, προηγουμένως κάψ'τε, ειρηνικότατα και συμβολικότατα, προ της Βουλής τις αλυσίδες σας, μερικούς καναπέδες, τηλεοράσεις και κάνα δυο μπάλες σανό (όχι πολλές ρυπαίνουν το δημοκρατικό περιβάλλον.) Όχι συνθήματα στημένα κομματίστικα, τσιμουδιά, η σιωπή είναι το τελετουργικό της οργής και ο σιγαστήρ του όπλου της αποφασιστικότητος.

Μάαααα δεν υπάρχει ηγέτης, θα πείτε κλαψομουνιάζοντας και βουλιάζοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες σας. Και λοιπόν τί; Μα αν δεν βρίσκεται τέτοιος ηγέτης έξω, σπάστε τότε τα σίδερα της Βαστίλης, βρε ζωντόβολα, και ελευθερώστε ένα τρελόν επαναστάτη που να το λέει η ψυχή του όπως και η δική σας. Τί περιμένετε ωρέ, τον διεφθαρμένο κοτζαμπασοβουλευτή ή τον τουρκόψυχο Φαναριώτη παπά να σας σώσει; Ή τον Ε.Σ. και τα Σ.Α. που η διωρισμένη ηγεσία τους σπρώχνεται ποιος θα κωλογλύψει περισσότερο τον κάθε έκφυλο τύραννο πολιτικό; Έτσι γεννιούνται, βρε, οι Κολοκοτρώνηδες και Καραϊσκάκηδες; Αφού, ως φαίνεται, οι πραγματικοί Έλληνες ηγέτες είναι είτε στο χώμα βαθιά χωμένοι είτε ¨δημοκρατικώ¨ δικαίω στην φυλακή αλυσοδεμένοι. Ακόμα να το καταλάβετε κι αυτό; ότι γι αυτό υποφέρετε, και δικαιολογημένα, αφού εσείς με την βολεματική ραγιαδίστικη ψήφο σας σκοτώσατε και φυλακίσατε όλους αυτούς τους φυσικούς εθνικούς Έλληνες ηγέτες σας, τους και αληθινούς προστάτες και σωτήρες σας;
Αν το βαστάει φυσικά αυτό η καρδούλα σας και κρατάτε από αίμα Ελλήνων ηρώων. Γιατί αλλιώς βουλώστε το και σκάστε βράζοντας στο δημοκρατικό ζουμί των τυράννων σας και περιμένοντας, άβουλοι και μοιραίοι, το ισλαμικό σας τέλος. Κάνετε πώς κοιμάστε π.χ. (όπως μας συμβούλευε κι ο ανεκδιήγητος εκείνος συριζοΤόσκας) για να την γλιτώσετε. Μόνο που αυτό δεν εγγυάται κανείς τώρα. Μα κανείς. Ίσα-ίσα το αντίθετο προαλείφεται.
Είπα και τον σωτήριον ελληνικόν λόγον ελάλησα.
Εξεγέρθητε!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Deutschland, Deutschland über alles, τραγουδανε αυτοι και εμεις ομως τραγουδαμε,Μαγκες πιαστε τα γιοφυρια μητσοτακηδες(ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ),κλαστε μας τα αρχιδια.
Φιλε Κακε εδω στην πολη της Καβαλας ενας εχει το τεστ 5 ευρω και απο οτι μου ειπε η γυναικα μου που κανει τακτικα εχει ουρες διπλες.
Οσο για τους συναδελφους του βγηκε η προεδρος τον φαρμακοποιων και αφησε υπονοουμενα οτι δεν κανει καλη δουλεια ,και οπως λεω εγω με αυτο το βρωμοστομα μου,της κοντης ψωλης η ....μασκα την φταιει.
Λυκαστρε ειμαι σιγουρος οτι σε διαβαζει ο μητσοτακης αλλα και οι συνεργατες του,θα κανω και γω ενα μικρο διαγγελμα και θα πω σε αυτες τις κουνιστες μουχριτσες οτι θα τους βρουμε οπου και αν πανε,δεν θα ξεχασουμε κανενα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους σας.

Πολλοί μας διαβάζουν φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Και σωστοί και λαμόγια. Σε όλους αυτούς λοιπόν λέω....Δεν υπάρχουν Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων... εντάξει κάποιοι παραμυθιάζουν τον εαυτό τους επειδή γεννήθηκαν στην χώρα των Ελλήνων, χωρίς να γνωρίζουν ούτε μυθολογία, δηλαδή αρχαία ιστορία, για το πως προήλθε το όνομα Έλλην και το πως και ποιοι έδωσαν το όνομα στην χώρα κ.λ.π. αλλά ούτε και ετυμολογία, για το τι σημαίνει....ναι νομίζουν ότι επειδή έχουν ελληνικό όνομα κι διαβατήριο ότι είναι Έλληνες.!!! χα χα χα


Το ότι δεν υπάρχουν τώρα Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων, αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες ή ότι αυτή η χώρα δεν θα ξαναγίνει η χώρα των Ελλήνων. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να επέλθει κάθαρση.....θα πρέπει να ξεβρωμίσει η χώρα από όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια και αυτούς που τους ψηφίζουν. Και τα εμβόλια είναι ένα ακόμα "εργαλείο" προς αυτόν τον σκοπό.

ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ....ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΩΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΤΗ. Και σε αυτό το ΦΩΣ θα χωράνε μόνο οι όμοιοι. Κομματόσκυλα, παρτάκηδες, βολεψάκηδες και πουσταριά δεν θα έχουν θέση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα πρόβατα πρέπει να φοβούνται, όταν φοβούνται δέχονται ποιο εύκολα την σκλαβιά τους! Και ενώ φοβούμενα δέχονται την σκλαβιά τους... θέλουν και ένα λιοντάρι να τα απελευθέρωση! χα χα χα χα

Μόνο που ο Λέων οδηγεί στρατό λεόντων και όχι προβάτων.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μαλιστα ,δηλαδη παλι κανα τσοπανοσκυλο θα μας πεταξουν για ξεκαρφωμα.
Αναμεσα σε μενα και στο ΘΕΟ κανενας ενδιαμεσος,διπλα μου μονο ΟΜΟΙΟΙ,κοιταξτε διπλα σας φιλοι μου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή ο παγκόσμιος τύπος ασχολείται με το πρωτοφανές ακροβατικό κόλπο του αεριτζή Πρωτοκαργιόλη με καθόλου κολακευτικά σχόλια παντού. Γελάει ο πλανήτης με το λαμόγιο που μας προέκυψε. Επίσης λες και είναι συνεννοημένοι όλοι για το ποιός θα αναρτήσει την πιό γελοία φάτσα του σκατόμουτρου.
Σε ένα μάλιστα ΜΜΕ διάβασα ότι μπορεί να συγκεντρωθεί ένα ποσό γύρω στα 5 δις από τα επαναλαμβανόμενα πρόστιμα μέσα σε ένα χρόνο, αν το μέτρο επεκταθεί στο 40% του πληθυσμού.
Ένας σχολιαστής έγραφε ότι αρχίζω και δυσανασχετώ με αυτή την ανοχή των συνήθως ατίθασων Ελλήνων

Ε

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Οι ολίγοι εκλεκτοί της αριστείας και τιμής έκαναν πάντα την καταλυτικήν διαφοράν σε κάθε πόλεμον. Ούτως ώστε ας είμεθα βέβαιοι ότι θα την κάνουν και πάλιν. Και δεν είναι αυθαίρετος αυτοϊκανοποιητική και εφησυχαστική πίστις αυτό, αλλά είναι μαθηματική λογική, γνώσις εμπειρική όπως και μάθησις ιστορική των φρονίμων.
Κατόπιν τούτου για τους χρηστούς πατριώτες πολίτες η μόνη σωτηρία συμβουλή και επιλογή έστω είναι αυτή: υπομονή, αφοβία, ομόνοια και συμπαράταξις που κτίζουν ηθικά αποθέματα και ψυχοσωματικά αντισώματα. και ουδόλως ηττοπαθείς επιλογές που ρίχνουν απλά νερό, το της παθητικότητος, αβουλίας, διχασμού, κατακερματισμού, πολώσεως και υποταγής ζωτικό νερό στον μύλο των τυράννων, αυτών που μας επιβάλλουν ωμά ένα εξοντωτικό κυριολεκτικά καθεστώς ομηρίας, δουλείας, εκπατρισμού και γενοκτονίας. Ας συνειδητοποιήσωμεν πλέον όλοι ότι ζώμεν ήδη τους εσχάτους αποκαλυπτικούς καιρούς, καιρούς τελικής κρίσεως των ψυχών. Τόσο τραγικά και κοσμοϊστορικά. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό. Οι σκοτεινοί γαρ, και εκ του παρασκηνίου, κυβερνώντες, οι διαχρονικοί σατανικοί και ελληνοκτόνοι της ανθρωπότητος επικυρίαρχοι φανερώνονται οσονούπω, καταλιπόντες το μέχρι σήμερον ανθρώπινον προσωπείον τους, με την πραγματικήν των βδελυράν και μη ανθρωπίνην μορφήν...
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ο μέγιστος και ύστατος αγών του παραμείναι μας μέχρι τέλους ελεύθερους και αυτόβουλους, ως ευγενείς άνθρωποι της πατριωτικής αυτοθυσίας και όχι εθελόδουλα, υποψήφια, ολοκαυτωματικά σφάγια της σατανιστικής ανθρωποθυσίας. Και εις τον οποίον αυτόν αγώνα επιβάλλεται να μην λείψη κανείς. Διότι ως φαίνεται θα συμμετάσχωσι και θα κριθώσι εις αυτόν ου μόνον άνθρωποι, ¨σαύραι¨ και υβρίδια αλλά και μέχρι αρχαίοι τιτάνες και θεοί...
Επομένως τί;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ένας σχολιαστής έγραφε ότι αρχίζω και δυσανασχετώ με αυτή την ανοχή των συνήθως ατίθασων Ελλήνων"

Φίλε Ε ποιοι ατίθασοι Έλληνες;; Ο κάτοικος της χώρας μόνο ατίθασος Έλληνας δεν είναι.Μπασταρδεμένες ΠΟΥΤΑΝΕΣ είναι οι περισσότεροι εκεί έξω..θα ξεσηκωθεί καμιά πουτάνα (αρσενική ή θηλυκή) νομίζεις;;;

Το ίδιο πουτάνα είναι και ο σχολιάστης που δυσανασχέτησε...γιατί αυτός τι περισσότερο έχει κάνει νομίζεις;;;

Υ.Γ Άκουσα σήμερα δύο εμβολιασμένες κυράτσες δίπλα μου να λένε : " καλά τους κάνει...γιατί δεν εμβολιάζονται;;"
Ξέρεις πόσοι επευφημούν τον Κούλη για τις πρακτικές του απευθυνόμενοι με χυδαίο τρόπο σε αυτούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν;;