ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Apache: Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού στην Εύβοια – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας [pics]

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για να δείτε τι παλικάρια έχει η Αεροπορία Στρατού.Προσγείωσαν το ελικόπτερο με επαγγελματισμό στην παραλία Γιαννίτση στην Εύβοια, που είχε και καντίνα, και πήγαν και στην καντίνα για καμία φραπεδιά. Ο τίτλος έπρεπε να ήταν : αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου Απάτσι σε καντίνα, ανέπαφοι οι φρέντο εσπρέσσο σερβιριζόταν στο πλήρωμα εν μέσω αναταράξεων της άμμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, ένα επιθετικό ελικόπτερο τύπου Apache της Αεροπορίας Στρατού Δυνάμεων παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά την διάρκεια πτήσης του προς την Κω, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Εύβοια.

Ειδικότερα, το ελληνικό Apache είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο και θα συμμετείχε σε άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, ωστόσο σχετική ένδειξη μηχανικής βλάβης στο ταμπλό έγινε αντιληπτή από το διμελές πλήρωμα, το οποίο κατάφερε να πραγματοποιήσει επιτυχημένη αναγκαστική προσγείωση κοντά στην παραλία Γιαννίτσι. Και οι δύο πιλότοι είναι σώοι και καλά στην υγεία τους.

«Στις 11:30 περίπου προσγειώθηκαν εδώ δύο ελικόπτερα. Το Apache της Αεροπορίας Στρατού είχε μηχανική βλάβη. Το ένα από αυτά έχει ήδη φύγει και περιμένουμε να έρθει άλλο ελικόπτερο σε λίγο. Το πλήρωμα είναι μια χαρά, προσπαθώ να τους περιποιηθώ στην καντίνα μου» δήλωσε στο newsit.gr, ο Βαγγέλης Βούλγαρη, ο ιδιοκτήτης καντίνας στην παραλία  Γιαννίτση στην Εύβοια.

Apache Apache

 

 ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τι αξιζαν οι ειδησεις αν δεν εκανες σχολιο?
Ενα ξερο νεο χαχαχαχχαχαχα πως ξερεις οτι δεν πηραν αμμο οι φρεντο εσπρεσο?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μα όλο το "ζουμί" πάντα βρίσκετε στα σχόλια.Η κύρια είδηση απλά λέει τα γεγονότα πως έχουν. Όλη η "γαρνίρα" στο πως θα το δώσεις σαν εικόνα και αίσθηση είναι στο σχόλιο.

Πως το ξέρω ότι δεν πήραν άμμο οι φρέντο εσπρέσο;; Ο κυρ Βαγγέλης είναι γατόνι και σίγουρα θα είχε σκεπάσει με καπάκι τους καφέδες. Όπως είπε και ο ίδιος ....«Το πλήρωμα είναι μια χαρά, προσπαθώ να τους περιποιηθώ στην καντίνα μου».

Περιποίηση με άμμο μέσα στους καφέδες δεν γίνεται. Παίζει να τους κέρασε και κανά δυο μπουγάτσες για να μην έχουν άδειο στομάχι.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Να ρε φιλε αυτο ειναι εισαι προσεκτικος με τις λεπτομερειες ,εισαι αριστος αναλυτης.
Και μια και λεμε για αναλυσεις διαβασα οτι ο Ερτογαν αποκαλεσε ανανδρο τον Μητσο και τον Τακη λες να ηθελε να πει πουστης αλλα το εφερε με ευγενικο τροπο?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τι περίμενες απο τον Ερντογάν φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ υψηλή γλώσσα διπλωματίας;; Γκαραζιέρης ξεκίνησε στο Kasim Pasha. χα χα χα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μονο απο σενα θα το μαθαινα αυτο,γκαραζιερης ε μαλιστα ετσι εξηγουνται ολα.