ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Είσαι τουλάχιστον στόκος να έχεις δίπλα την καθαρή θάλασσα και να κάνεις μπάνιο σε τέτοιες γούρνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν ξέρω για σας αλλά τύπο που φωτογραφίζεται μέσα σε πισίνα- χαβούζα, όταν στα 100 μέτρα έχει το απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης να κολυμπήσει δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ. Σε τέτοια γούρνα να με πληρώνεις δεν μπαίνω. Επειδή ξέρω από πισίνες (αθλητής κολύμβησης ήμουν) ξέρω τι ρίχνουν μέσα καθημερινά.

Είσαι  τουλάχιστον στόκος να έχεις δίπλα την καθαρή θάλασσα και να κάνεις μπάνιο σε τέτοιες γούρνες. Αν μπουν κάνα δυο ακόμα μέσα και αρχίζουν να κλάνουν γίνεται γιακούζι. Αυτό είναι εξωτερικός μπιντές δεν είναι πισίνα. Και φυσικά ποιος νορμάλ φωτογραφίζεται και χαλαρώνει σε μπιντέ και δημοσιεύει την φώτο;;

Όταν έχεις μία χώρα στον "αναπνευστήρα", γονείς που δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, το σύστημα υγείας σε διάλυση και,και,και......κι εσύ τραβάς φωτογραφίες στο μπιντέ, εκτός από μαλάκας είσαι και μισάνθρωπος. Κάποιοι ήταν μηδενικά κι έγιναν νούμερα πατώντας σε πτώματα και πουλώντας προπαγάνδα. Η πανδημία δημιουργεί ευκαιρίες.

10 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πολυ ωραια φωτο,να την κατεβασουν οσοι εμβολιαστηκαν ηθελημενα και γυρνανε με μασκα ακομα και εξω,να του αναβουν κανενα καντηλι γιατι εδωσε νοημα στη ζωη τους.
Στη θαλασσα εχει καρχαριες και τους χαλαει τα μαθηματικα της ηρεμιας και του υπνωτισμου που προωθουν.
Ελα ομως που αρχιζουν να πετανε εκεινες η γαμημενες οι πεταλουδες.

Υ.Γ.Λυκαστρε εχεις καμια ιδεα απο που βγαινει αυτο το ονομα,πολυ μπερδεμενο το βλεπω

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υ.Γ.Λυκαστρε εχεις καμια ιδεα απο που βγαινει αυτο το ονομα,πολυ μπερδεμενο το βλεπω "

Η καταγωγή του πατέρα του είναι απο Κάσο...Δωδεκάνησα. Το επίθετο Μαγιορκίνης είναι ενετικό από την εποχή που οι Ενετοί και οι Σταυροφόροι είχαν υπό την κατοχή τους τα Δωδεκάνησα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα 15 μυρια πηρε το πουστρακι πως να κανει μπανιο στη θαλασσα να τον φαει κανας καρχαριας και να φαν αλλοι τα φραγκα?
Ευχαριστω για την πληροφορια,παντα πρεπει να ξερεις το ποιον του καθ ενος,ολα παιζουν το ρολο τους.

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέτε η αυταρέσκεια του μαλάκα που φαίνεται στο βλέμμα του μιλάει από μόνη της . Το επίθετο σε -ίνης δηλώνει επίσης αγάπη για άκοπα λεφτά . Η λύσσα επίσης με τις κακο-πισίνες που είναι σαν ποτίστρες για άλογα είναι ακατανόητη , + η καθαριότητα και οι μύκητες που αρέσουν στους Άγγλους . Άμα δεν σε τρώει η αλμύρα και το κύμα να κάνεις 2 απλωτές ..... Είναι και αυτός φαν του τικ τοκ και του ινστα , δείτε με τα κατάφερα για 2 μέρες να πετάξω λεφτά σε μαλακίες , έχω έτσι γνωστούς άπειρους .
ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αυτοί που λες εδώ δεν πτοούνται , τους κοιτάζουν οι τουρίστες που ήρθαν και γελάνε χοντρά , το κορυφαίο βγαίνει η άλλη στο μπαλκόνι της με την μάσκα , έκλαιγα από τα γέλια . Ας μην είχα το μαγαζί και θα είχαν φύγει βραβεία ανοικτής παλάμης άπειρα , αλλά συγκρατιέμαι ...

kakos04

KOTSOS είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΠΙΚΟΣ DENIRO ΛΕΕΙ: DIDN T I TELL YOU NOT TO BUY ANYTHING? ARE YOU FUCKING IDIOT?

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ
φραγκοφονιάς είναι και αυτός , εγώ και εσύ με 15 μύρια θα νοικιάζαμε ένα σκάφος να γνωρίσουμε την Ελλάδα το καλοκαίρι , ούτε αυτό δεν ξέρουν να κάνουν , μόνο επίδειξη θέλουν .

kakos04

Μμ. είπε...



Μαλάκας περιωπής και ψώνιο πολυτελείας. παιδί του δημοκρατικού πολτού
της οικογενειοδιαλυτικής και εθνοκτόνου μετανεωτερικότητος.

Μαγιορκίνης, Μαγιόρκα, Ισπανία, Ισαβέλλα, περιούσιο φρούτο-παράσιτο
μυρίζει μάλλον για τέτοια πολιτικοοικονομική εξέλιξι (βλ. και Μαραβέγιας κ,λ.π.) Αυτοί είναι οι εθνικοί χαμαιλέοντες. παιδιά. Κι ενώ κυβερνούν την ανθρωπότητα όπως την κυβερνούν (απομυζούν) από αιώνων εν τούτοις ντρέπονται ομολογήσαι την καταγωγή των σφετεριζόμενοι τα ξένα εθνικά ονόματα όπου εγκαταβιούν και τα οπία μισούν. Αυτό κι αν δεν λέγεται κατάρα!

Mxa είπε...

Λυκ, θα μπορούσες να βάλεις και τίτλο "Ο αλήθωρος νάρκισσος"...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Mxa ...Ναι θα μπορούσα...αλλά περισσότερο από όλα είναι στόκος.!!

Μμ2 είπε...



Και ο καλτσοπέδιλοι το ίδιο διαστροφικό θαλάσσιο ένστικτο πέστροφας. Χα, χα!