ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλους στην Ουάσινγκτον – Ατρόμητος ο πρωθυπουργός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αναμενόμενο...τους είχαμε προειδοποιήσει. Με το που πάτησε το πόδι του ο γκαντέμης στην Αμερική......!!! Πήγε και έδωσε βάσεις επ' αόριστον, παραγγελία για κάτι περισσευούμενα F35, την αποστρατικοποίηση κάτι νησιών, την μισή ΑΟΖ και κάτι άλλα ψιλά, και θα πάρει υπόσχεση για το 12αρι των ΗΠΑ στην επόμενη Eurovision το αστροπελέκι μας...


Ακραία καιρικά φαινόμενα συνοδεύουν την έλευση του πρωθυπουργού

Εκτός από το τουρκικό λόμπι, τους πολυάριθμους εχθρός της πατρίδας και τις παγκόσμιες προκλήσεις, ο Κυριάκος φαίνεται ότι στην Ουάσινγκτον θα αντιμετωπίσει και έκτακτα, ακραία καιρικά φαινόμενα, για τα οποία μάλιστα εξεδόθη έκτακτη ειδοποίηση στους κατοίκους της περιοχής.

  

Η προειδοποίηση για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα στην Ουάσινγκτον, περιλαμβάνει ακόμα 
και φόβο για ανεμοστρόβιλο

Είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός μας δεν πρόκειται να λυγίσει ούτε από τα φυσικά φαινόμενα. 
Όσοι ποντάρουν σε ανεμοστρόβιλος, τυφώνες και κυκλώνες, ευελπιστώντας ότι θα πλήξουν 
το κύρος και το σφρίγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλανώνται…
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Με μια ομιλία-ιστορική ντροπή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρομοίασε πριν λίγο στο αμερικανικό Κογκρέσο την πολιορκία του Μεσολογγίου (1825-1826) και τους ηρωικούς υπερασπιστές του με την Μαριούπολη και το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ!

..........................................................

Σε λίγο: Αρχαιολόγοι ανέσκαψαν την εν Μεσολογγίω ιστορικήν πυριτιδαποθήκην του Καψάλη όπου και ανεύρον ένα Αζοφοναζί σταυρό και... τις δωδεκάποντες γόβες του ήρωος τα οποίας εικάζεται ότι εφόρει ο εν λόγω χορεύων άλα Ζελένσκι κατά την στιγμήν της ανατινάξεως. Στο ναζιστκό σταυρό ήταν κρυμμένο ένα χαρτί που έγραφε και τα τελευταία του λόγια: ¨Λοατκίδες ή θάνατος.¨

Βρε Εβραιοτουρκόπουστο σίχαμα και έκτρωμα, γαμώ τα μασωνό σου, μυστήρια και τον βόθρο που σε γέννησε, έσπασες όλα πλέον τα ρεκόρ του κιναιδικού αίσχους. Σκατά χύμα σαν τα πρωκτομούτρα σου τα έκανες όλα, ρε βλαμμένο!