ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Λύσσαξαν οι πλύστρες της πρεσβείας . Χοροπηδάνε και σκούζουν στο διαδίκτυο λες και τους έχουν βάλει κωλοδάχτυλο .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λύσσαξαν οι οι πλύστρες της πρεσβείας . Χοροπηδάνε και σκούζουν στο διαδίκτυο λες και τους έχουν βάλει κωλοδάχτυλο .

Μιλάμε για αμερικανολάγνους μαϊντανούς που ότι τους πλασάρει ο μπάρμπα Σαμ αποτελεί σωτηρία του κλάδου. Εγκαλούν τους ναυάρχους για δόγματα και εμπειρία ενώ δεν έχουν μπει ούτε σε πλοίο γραμμής.  Μας λένε ότι Αξιωματικοί του ΠΝ διαρρέουν απόρρητες μελέτες.!!

Αφήστε τις μπουρδολογίες βρε λιμοτάγαρα..."Άκρως απόρρητες μελέτες" και λοιπές μαλακίες αλλού. Στην Αμερική ο κάθε ναύαρχος και ανεξάρτητοι οργανισμοί όπως ο GAO ανεβάζουν μελέτες και ξεσκίζουν γερουσιαστές. Εννοείται πως μια δημοκρατία λειτουργεί με μελέτες από κάτω προς τα πάνω και όχι το αντίθετο.

Εάν το ΑΝΣ είναι αρνητικό σε μαούνες αμφίβια που θα βρεθούν στον πάτο της θάλασσας με μια τορπίλη, τότε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (Κωνσταντίνος Φλώρος) οφείλει να υπακούσει. Σταματήστε να βλέπετε συνωμοσίες παντού. Το ΠΝ δεν έχει μονάδες για να διατήρηση την ισχύ του στις θάλασσες του, αλλά κάποιοι του λένε να πάρει LSD για να κάνει επίδειξη ισχύς στην στεριά;; Σε ποια στεριά;;

Στην Μικρά Ασία ή σε κάποια άλλη στεριά, ας πούμε Ουκρανία;; Το παίρνουμε για εμάς, σύμφωνα με τις μελέτες του ΠΝ , που αυτό στη τελική θα το προστατεύει και όλη τη πορεία του ή το παίρνουμε για να βοηθήσουμε την Αμερική που θέλει να αποτραβηχτεί από την περιοχή και θα στέλνει εμάς σαν μαλάκες στην Ουκρανία, όταν το Αιγαίο τρυπιέται κάθε μέρα από τουρκικά uav.

Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την εμπειρία των ναυτικών; Είσαι κάποιος; Είσαι ναύαρχος; Σε έχουν φάει τα κύματα;; Για να είναι αρνητικό το ΑΝΣ έχει βάσιμους λόγους και κουμάντο στις θάλασσες κάνει αυτό, είτε το θέλετε είτε όχι. Σας αρέσουν τα φανταχτερά, αλλά τα φανταχτερά πάντα θα έχουν την τύχη του Moskva, είτε είναι 40χρονο LSD, είτε είναι 40χρονο Ticonderoga. 

Στην Αμερική γιατί ανεβάζουν μελέτες και τις διαβάζει όλος ο πλανήτης;; Έπαθαν κάτι;; Όχι. Ίσα ίσα έτσι προασπίζεται η νομιμότητα και η δημοκρατία. Εδώ ξέρεις γιατί δεν δημοσιοποιούνται οι μελέτες στον φορολογούμενο; Επειδή εδώ γίνονται μίζες.

Απλά τώρα οι πλύστρες της πρεσβείας λύσσαξαν και βγάζουν γλώσσα γιατί κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν λεφτοδεντρα για να φάνε σε αμφίβια, lsd και ναυστάθμους και κλαίνε. Όλα αυτά θέλουν πάνω από 1 δις. Ας είχαν μυαλό να ζητούσαν μέσω της mdca, αλλά επέλεξαν το asset βυθοκόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: