ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

EΔΩ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ...ΜΕΛΟΝΙ ΑΚΟΥΕΙ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

EΔΩ ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ...ΜΕΛΟΝΙ ΑΚΟΥΕΙ;;

Άκου Μελόνι μου που είσαι ομορφούλα και άπειρη. Από αύριο που θα εκλεγείς (αν τελικά εκλεγείς) αρχίζουν τα ζόρια.Την Ούρσουλα την άκουσες τι είπε. Ότι έχει τα εργαλεία (της ηδονής) αν είσαι κακό κορίτσι. Εσύ από την άλλη έχεις δύο δρόμους. Είτε της υποταγής στην ΕΕ είτε του Italexit. 
 
Τρίτος μην κουράσεις το μυαλουδάκι σου δεν υπάρχει. Ο πρώτος είναι η πεπατημένη και ο συνηθισμένος για τον ιταλικό λαό.Ο δεύτερος όμως είναι ο δρόμος της μεγαλύτερης αβεβαιότητας και με άγνωστα νερά. Σε αυτόν ο μέσος πολίτης νιώθει φόβο και ανασφάλεια και για να να διαβείς αυτόν τον Ρουβικώνα θα πρέπει να έχεις συμπαράσταση πάνω από το 70% του ιταλικού λαού γιατί η Ιταλία δεν είναι Βρετανία ώστε το 49% να υποχωρήσει στην βούληση του 51% και ούτε η Ιταλία έχει την οικονομία της Βρετανίας και το νόμισμα της.
 
Για αυτό Μελόνι μου πρόσεχε τι υπόσχεσαι και τι λές. Μην αποκτήσεις ...αυταπάτες όπως απόκτησε ο δικός μας ο Τσίπρας και καταλήξεις σαν και αυτόν με καμιά μνημονιάρα στις αποσκευές σου και την χώρα σου καμένη από τις εντάσεις και τις διαδηλώσεις.
 
Εσύ δυστυχώς έχεις και άλλο ένα πρόβλημα. Την διάθεση ανεξαρτητοποίησης κάποιων καντονιών στον Βορρά που σε αυτά οι κάτοικοι νιώθουν πιο Ευρωπαίοι από τις "δευτεράτζες" του νότου. Για αυτό πρόσεξε. Μελόνι μου, η πολιτική δεν μαθαίνεται σε πλατείες με καραμούζες και μέχρι να την μάθεις θα χρειαστεί χρόνος αλλά ο χρόνος κοστίζει και μάλιστα πολύ, ειδικά αν δεν τον έχεις. Ο Πουτιν και ο Ερντογάν χρειάστηκαν 20 χρόνια εξουσίας και προεργασίας μέχρι την στιγμή να τα κάνουν "μούτι".
 
Εσύ και κανένας άλλος ΠΘ στην Ευρώπη δεν θα έχεις τέτοιο πλεονέκτημα .Όσο για την προσωπική μου άποψη προς το πρόσωπο σου δεν διαφέρει από αυτήν που είχα για την Τρας όταν από το πουθενά εμφανίστηκε στο προσκήνιο ( τόσο άσχετη και τόσο ηλίθια) και τελικά προωθήθηκε μέχρι ΠΘ. Γενικά είμαι καχύποπτος σε τέτοιου είδους ... ανόδους.
 
Και επειδή έχω αρχίσει καιρό να καταλαβαίνω πως σκέφτονται κάποιοι, φοβάμαι ότι αυτό που ξεστόμισε η Ούρσουλα, το ξεστόμισε για να προωθήσει ακόμα πιο πολύ, μέσω του κοινωνικού αυτοματισμού, την εκλογή σου. Είμαι διαστροφικος στην πολιτική σκέψη μου και κάτι λίγα γνωρίζω από τις σύγχρονες τεχνικές χειραγώγησης , δεν το κρύβω.
 
Για να αλλάξει κάτι τόσο βίαια και τόσο δραματικά χρειάζεται μια ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ μέχρι εσχάτων συμπαράσταση της λαϊκής μάζας στην ηγεσία και σε ποσοστό μάλιστα άνω του 70-80%. Αυτού του είδους η συμπαράσταση δεν υπάρχει σε κανέναν ευρωπαϊκό λαό. Πολύ φοβάμαι ότι η Μελόνι μαζί με τον Σαλβίνι είναι οι χρήσιμοι, δεν λέω ηλίθιοι, που θα πιάσουν την καυτή πατάτα της διακυβέρνησης της Ιταλίας μέσα σε αυτό το οικονομικό χάος. Γιατί κανείς άλλος πολιτικός αρχηγός με πείρα δεν θα ήθελε και δεν διεκδίκησε ουσιαστικά. Κάτι σαν τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτευτικά. Μην ξεχνάτε ότι η λύση ΠΘ κοινής αποδοχής δηλαδή Ντραγκι ήδη απέτυχε.
 
Από την άλλη όσο ο κόσμος αναγνωρίζει ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός του τόσο ανασυγκροτείται και αναθεωρεί τις τακτικές και πρακτικές άμυνας του. Αλλά δυστυχώς αυτό παίρνει καιρό και θυσίες.Φυσικά και η ΕΕ θα αποτύχει φυσικά θα έρθει η στιγμή να διαλυθεί γιατί είναι αδύνατον να ελέγξει σήμερα την εσωτερική της κατάσταση παράλληλα με εξωτερικούς εχθρούς όπως είναι οι ΗΠΑ και η Βρετανία που θα κοιτάξουν το συμφέρον τους αλλά και την Ρωσία με την Κίνα που ενεργούν για το δικό τους .Το ερώτημα είναι μέχρι να διαλυθεί πόση και πόσο καμένη ευρωπαϊκή γη θα αφήσει πίσω της;;
 
Η  ΕΕ είναι μια ολιγαρχία η οποία διορίζει τους αντιπροσώπους και τα εκτελεστικά της όργανα της τύπου Ούρσουλα χωρίς καν να χρειαστεί αυτά να ψηφιστούν από τους λαούς. Κάηκε σήμερα η Ούρσουλα αύριο θα βάλουν στην θέση της κάποιον άλλο. Έτσι απλά.

7 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Πράγματι, επί του προκειμένου θέματος, Λυκ., ίσως και όχι μόνο,
έχεις πολύ προηγμένη, διαστροφική (και γαμώ δηλαδή) πολιτική αντίληψι.
Το σημερινό διαμορφούμενο ιταλικό σκηνικό εφηρμόσθη πειραματικώς
(ίνα μη έχη πιθανότητα αποτυχίας) πρώτα στην ¨μικρά¨ Ελλάδα,
-πρώτοι στα πειράματα, τελευταίοι στην πολιτική πρωτοβουλία -
τόσο επί (άκρο) δεξιάς Χ.Α. όσο και επί Τσίπρα. Μετά απ' αυτό ο ελλ. λαός
εκάθισε βαθύτερα στα ¨πολιτικά του ευρωαυγά, γενόμενος υποτακτικότερος
από κάθε άλλη φορά.
Κι εκ της επωάσεως αυτής ετέχθη και το νυν πολιτικό δρακοϋβρίδιο-έκτρωμα του τύπου Κούλα-Μητσοτάκουλα.
¨Όπερ έδει δείξαι¨ όπως έλεγαν οι παλαιοί μαθηματικοί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε ΑΡΡ το ότι το κυβερνείο των Βρυξελών σήμερα βρίσκεται σε πανικό και σε αδιέξοδα είναι γεγονός. Γεγονός επίσης διαχρονικό είναι το όταν δεν υπάρχουν λύσεις υπάρχει πυγμή. Αυτή την επίδειξη πυγμής την περιμένω σίγουρα. Το τι θα αποφέρει είναι αδύνατον να το προβλέψουμε σε μια τέτοια ανισόρροπη γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται η ΕΕ. Το ότι θα χαθεί ο έλεγχος είναι το μόνο σίγουρο. Τις συνέπειες όμως και τα αποτελέσματα κατά μέγεθος αυτού δεν μπορούμε ακόμα να τα προβλέψουμε.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ωραιότατη τοποθέτηση!

Καλημέρα σε όλους!

Υγ- Κοσσυφοπέδιο σε κανένα μήνα μάλλον...

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Όπως είπες ορθοτατα αδύνατον να προβλέψει κάνεις.
Δική μου η εκτίμηση.

Φιλικά!

Ανώνυμος είπε...

θα δωσει μαχη για την ενσωματωση των νομιμων μεταναστων και για τα ιυδαικαχριστιανικα ηθη και εθιμα και τον αντισιμτισμο!! επισης θα ακολουθησει πιστα την γραμμη ΕΕ και ΝΑΤΟ.!! ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΛΑΔΗ; Γιατι πανηγυριζουν; φανταζομαι θα ακολουθησει και πιστα το χρηματοπιστωτικο συστημα που αφησε ο τραζιτης. αρα;! μια χαρα ολα

Μμ. είπε...



Στο δρόμο που χάραξε ο Τσίπουρας, αφ' ής στιγμής μάλιστα πέρασε και από κάτι φρικαλέας ερπετομυήσεις (το ίδιο και ο Βαρούφ) ¨κλάσαντες¨ αριστεράς πατάτας...
Αυτή μέλλει δεξιάς. Και λοιπόν; Το χρώμα μόνο αλλάζει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και λοιπόν; Το χρώμα μόνο αλλάζει. "

Πολύ σωστά φίλε Μμ...πέφτει πολύ δούλεμα. Νέoς κύκλος επεισοδίων στο σίριαλ " Τhe Doulema"...με καινούργιους πρωταγωνιστές.