ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Εάν το πρόγραμμα των κορβετών ακυρωθεί θα φταίνε όσοι προώθησαν τα ναυπηγεία Ελευσίνας, που μόνο για πεδίο άφεσης βομβών από τα phantom αξίζουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ανησυχία που εκφράζεται για ακύρωση του προγράμματος των κορβετών σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν δεν προσπαθούσαν κάποιοι να κάνουν τη μόντα - "εξυγίανση" με τα ναυπηγεία Ελευσίνας για να πάρουν λεφτά οι Ιταλοί και οι Αμερικανοί με την επιλογή της Doha. 

Πέρασαν μήνες, επιτρέψατε για άλλη μια φορά να εξελιχθεί ένας διαγωνισμός σε φαρσοκωμωδία. Είχατε μια δουλειά να κάνετε, αλλά τα σκατώσατε και σε αυτό. Η φθηνότερη πρόταση με πλήρη ομοιογένεια συστημάτων ήταν η γαλλική (gowind). Τώρα πως η Ιταλική βγήκε η "φθηνότερη" την στιγμή που το πλοίο είναι μεγαλύτερο και η fincantieri καταγράφει ζημιές 400mil και με προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, ένας θεός ξέρει....

Συνεπώς εάν το πρόγραμμα των κορβετών ακυρωθεί θα φταίνε όσοι προώθησαν τα ναυπηγεία Ελευσίνας, που μόνο για πεδίο άφεσης βομβών από τα phantom αξίζουν.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Και ο υβριδικός πόλεμος καλά κρατεί.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ 10-0.

Και στο μεταξύ, η Τουρκία συνεχίζει κάθε μέρα, αντιδράσεως μη ούσης, την επίδειξι δυνάμεως (παραβιάσεις εθνικού χώρου άνευ ισοδυνάμου απαντήσεως) όπως ταυτόχρονα και τον λεκτικό βιασμό απειλώντας, εμπαίζοντας και ξεφτιλίζοντας την ψοφοδεή ελληνική πολιτική ηγεσία στα μάτια του λαού της, των ξένων αλλά και των ίδιων δυστυχώς των Ελλήνων που μόνο στο στρατιωτικό τους εμβατήριο τώρα πια ΄δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά ¨, μια ηγεσία που όχι μόνο τον εθνικό υποθαλάσσιο πλούτο ούτε και στο Ιόνιο δεν τολμά να εκμεταλλευθή, πόσο δε μάλλον το κραυγαλέο εθνικό και ιστορικό δίκαιο να υπερασπισθή, (ψελλίζοντας γελοία και μονότονα μόνο ¨διεθνές δίκαιο¨και ¨ευρωπαϊκά σύνορα¨, πιο καρπαζοεισπράκτωρ και ξενόδουλος δηλαδή πεθαίνεις...)
Διότι τί να το κάνεις το δίκαιο και την αλήθεια όταν δεν έχεις σκοπό να τα υπερασπίσης. Θέλει εθνική ψυχούλα αρετής και τόλμης και θέλει εθνική υπερηφάνεια η ελευθερία που οι ευρωδημοκράται την αντήλλαξαν με την πουστουπερηφάνεια. (Που πας ρε Λοατκιμήτρο!)
Κι έπειτα όποιος δεν έχει εθνική πίστι αποφασισμένος να πεθαίνει για τα εθνικά του δίκαια, αυτομάτως, χάνει και την δύναμι και το δικαίωμα του ζην με εθνική ελευθερία και αξιοπρέπεια. Ο βάρβαρος είναι πτωματοφάγο όρνεο, μυρίζει τον φόβο και την ψυχική ασθένεια, την ψυχική πτωμαϊνη από μακριά. γι αυτόν τον λόγο γεννήθηκε και αυτόν τον αγενή μεν αλλά αναγκαίο φυσικό σκοπό και μόνο υπηρετεί και επιτελεί. φρόντισε λοιπόν, Ρωμηέ, να μη μυρίζεις φόβο και πτωμαϊνη, αν αγαπάς την ζωή και τιμάς την ελληνική θεϊκή φυλή σου και αποστολή σου. Επειδή για την ώρα μυρίζεις πολύ πολύ. Και μην κρύβης τον φόβο σου κάτω απ' το δημοκρατικό χαλί και την διεθνή νομιμότητα. Εσύ είσαι στον τομέα σου ο διαχειριστής της νομιμότητος. Ρίξε ένα ντρόουν τουλάχιστον κι άσε στην νομιμότητα. Γιατί όπως πας σε λίγο χάνεις τον πόλεμο χωρίς πόλεμο και θα είσαι να σε κλαίνε και οι πακιστανικές ρέγγες.


¨Τουρκία - μεταπολιτευτική Ελλάς 10-0.

.