ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στη Μόσχα: "Προετοιμαστείτε για την Ιστορική Ημέρα 21-02-2023 Χωρίς Επιστροφή"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στη Μόσχα: "Προετοιμαστείτε  για την Ιστορική Ημέρα 21-02-2023 Χωρίς Επιστροφή" 

Ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στη Μόσχα  μεταδίδουν πολεμικές εικόνες με το μήνυμα «Η Μόσχα προετοιμάζεται για την αυριανή ιστορική μέρα. Δεν θα υπάρχει γυρισμός. 21.02.23" Δείτε το βίντεο από τη Μόσχα: ΕΔΩ.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχει σχεδιάσει ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ήδη ότι, την περασμένη εβδομάδα, η ρωσική κυβέρνηση ΔΙΕΤΑΞΕ όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας να μεταδώσουν την ομιλία του Προέδρου Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση που είναι σήμερα. Όλοι τους είπαν να περιμένουν ότι θα ήταν μια ομιλία μιας ώρας.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ρωσίας η κυβέρνηση δεν ΔΙΕΤΑΞΕ τη μετάδοση μιας προεδρικής ομιλίας ζωντανά, σε κάθε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας - επειδή η χώρα έχει δώδεκα ζώνες ώρας και είναι τόσο τεράστια, η κυβέρνηση επέτρεψε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο να καλύψουν προηγούμενες ομιλίες όπως αρμόζει για κάθε ζώνη ώρας. 

Οπότε, ότι κι αν έρχεται, σήμερα μοιάζει να είναι χαμός.

 

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. .Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..ΕΡΜΗΣ...ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ..ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ.


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΌΝΤΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΡΌΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ ΣΕ ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΌ... ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΚΌΜΗ ΣΤΑ ΊΔΙΑ ΖΏΔΙΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ.. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ 15°ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΣ..

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ 16°ΛΕΟΝΤΟΣ ΥΔΡΟΧΌΟΥ ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΌ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΥΔΡΟΧΌΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ ΤΗΣ.. ΜΕ ΟΥΡΑΝΌ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΆΣΙΜΟ ΧΡΗΜΆΤΩΝ.. ΤΩΡΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ .ΣΤΗΝ 15°ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΤΑΎΡΟΥ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΊΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΈΚΛΕΙΨΗ 5 ΜΑΐΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ρεζουμέ του διαγγέλματος ήταν ότι αποχωρούν από τη Σύμβαση για την εξάπλωση των πυρηνικών.
Επειδή διάβασα μέρος του λόγου, δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι απ'όσα καταλόγισε στη Δύση, ήρθε καπάκι και η αλλαγή φύλλου από τα 16 (και σε περιπτώσεις στα 12) χωρίς γονεακή συναίνεση, αλλά και ηνομιμοποίηση της κτηνοβασίας στην Ισπανία (αρκεί να μην χρειάζεται κτηνίατρο μετά το ζωντανό),και χαίρομαι που δεν είμαστε τόσο μικροτσούτσουνοι, και δεν θα κολλήσουμε κανένα αφροδίσιο τρώγωντας σκουλικάλευρα

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ Κ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ (Εκτός αν θέλετε και σεις χαρτονόμισμα στο κούτελο,όπως οι βιρτουόζοι στις παραγγελιές, μέχρι πέυπαλ μπορώ εξ αποστάσεως)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ Κ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ (Εκτός αν θέλετε και σεις χαρτονόμισμα στο κούτελο,όπως οι βιρτουόζοι στις παραγγελιές, μέχρι πέυπαλ μπορώ εξ αποστάσεως)"

Χαρτονόμισμα δεν θέλω άλλα ίσως ένα καλό παυσίπονο που να διώχνει τον πόνο στο χέρι μου καλά θα ήταν. Λοιπόν στην ομιλία του φερόμενου ως Πούτιν....την είδα σε μεγάλο βαθμό σαν μια εσωτερική πολιτική ομιλία - ένα είδος "κατάστασης της ένωσης" - αλλά υπάρχει μέσα στην ομιλία αυτή εκτενής αναφορά στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, την οποία ο Πούτιν αναφέρθηκε ως "πόλεμος" για πρώτη φορά.

Μόλις κάνει δράση το παυσίπονο θα καθίσω να γράψω....εκτενέστερα βήμα προς βήμα μια ανάλυση της ομιλίας του. Για τώρα με το αριστερό δύσκολα μπορώ να γράψω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η ομιλία του δεν είχε κάτι το σημαντικό...ούτε κάτι το μεγάλο. Περίμενα περισσότερα είναι η αλήθεια. Αλλά από την στιγμή που ο πόλεμος αυτός στην Ουκρανία είναι σχεδιασμένος και προμελετημένος εδώ και δεκαετίες ...παίζει ΚΑΙ αυτός τον ρόλο που του ανέθεσαν άλλοι.!!!

Έδωσε την παράσταση που του είπαν να δώσει.

Ανώνυμος είπε...

τενοντίτιδα;;;Κι εγώ είχα πριν 2 χρόνια, και σταμάτησα το πληκτρολόγιο,τώρα επ'αφορμή της αρθροσκόπισης, κάνω φυσικοθεραπείες σε χέρια και αυχένα.
Περαστικά, και προσοχή, θα χρειαστούν χέρια πολλά για τις σφαλιάρες που θα μοιράσουμε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι οξείας μορφής. 3 ενέσεις έφαγα την Τρίτη και ακόμα δεν πέρασε ο πόνος. Δεν μπορώ να κουνήσω το δεξί μου χέρι....ούτε να ξαπλώσω να κοιμηθώ δεν μπορώ γιατί πονάει αφόρητα. Γυρνάω σαν την άδικη κατάρα την νύχτα μέσα στο σπίτι και κάνω γερμανικά νούμερα σκοπιά. χα χα χα

Για πες μου τι σου έδωσε ο δικός σου γιατρός για τον πόνο και τι σου είπε να κάνεις;; Κάνω μα έρευνα "αγοράς" για να δω τι παίζει. Διότι δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη. Και πόσο καιρό έκανε για να σου περάσει...διότι ούτε ρούχο δεν μπορώ να βάλω η να βγάλω....δεν σηκώνεται το δεξί χέρι ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

τρίψε ένα κρεμμύδι, άπλωσε το στον καρπό και δεστο με ένα πανί, κράτα το όλη νύχτα.άμα μπορείς να βάλεις και στον ωμο και να το δέσεις, καλά θα είναι αλλά και από τον καρπό χαμηλά θα κάνει δουλειά.