ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ όπως λέμε Κράμερ εναντίων Κράμερ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έφτασαν κάποιες πληροφορίες σε εμάς και προσπαθήσαμε να τις επιβεβαιώσουμε όσο αυτό είναι εφικτό , δεν είμαστε όμως σε θέση να επιβεβαιώσουμε 100% αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί και που έχουν βγεί στην δημοσιότητα όποτε μπορούν να δώσουν κάποια αξιοπιστία σε αυτά που σας λέμε.

Η ιστορία εδώ είναι ότι πολλά από αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν στηθεί, κατασκευαστεί και σίγουρα το άτομο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο Λευκό Σπίτι στο Λειβάδι στις ΗΠΑ δεν είναι ο πραγματικός πρόεδρος. Μέρος των πληροφοριών προέρχεται από έναν ηλικιωμένο πράκτορα που πεθαίνει και θέλει να βγει η αλήθεια προς τα έξω (σύμφωνα με αυτόν). Σύμφωνα με αυτόν το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου .Πολλοί στην Μοσάντ λένε ότι το Ισραήλ είναι στα πρόθυρα του πολέμου των Γωγ και Μαγώγ*.

Και όπως λέμε αυτός ο πόλεμος θα είναι ένας στημένος /τεχνητός πόλεμος, ένας πόλεμος που οργανώνεται εδώ και καιρό συστηματικά, που προκαλείται για να γίνει . Μάθαμε λοιπόν ότι αυτά τα 3 drones που μπήκαν και επιτέθηκαν στο Ιράν ,ήταν μόνο 3 από τα 100 που μπήκαν μέσα στο Ιράν τον περασμένο μήνα. Χτυπώντας στόχους βαθιά μέσα στο Ιράν. Επίσης μάθαμε ότι οι μαχητές της Χεσμπολάχ επιστρέφουν στον Λίβανο και συγκεντρώνονται στα βόρεια σύνορα . Και το ίδιο κάνουν και τα Ισραηλινά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα, και έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν τα πάντα σε απόσταση 20 μιλίων εντός της εμβέλειας των συνόρων τους.

Ακούγεται σαν να θέλουν να δημιουργήσουν μια ουδέτερη ζώνη  ( buffer zone ). Μάθαμε επίσης ότι η Τουρκία θα εμπλακεί στην σύγκρουση με το Ιράν .Κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι θα είναι μια ανάμειξη χαμηλών τόνων της Τουρκίας, αλλά το Ισραήλ πιστεύει ότι αυτή η ανάμειξη της Τουρκίας ΔΕΝ θα είναι χαμηλών τόνων. Υπάρχουν ήδη άτομα που άρχισαν να μετακινούνται ως αποτέλεσμα αυτής της επικείμενης σύγκρουσης , και ήδη ο Νετανιάχου συναντήθηκε με ηγέτες εθνών στην περιοχή όπως ο βασιλιάς Αμπντουλάχ  της Ιορδανίας για να τους ενημερώσει για το τι έρχεται.!!!

Οι πόλεμοι θα χειροτερέψουν πολύ σύντομα και η κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ είναι μέρος αυτού του σχεδίου , και η Κίνα με την εισβολή της στην Ταιβάν θα βοηθήσει σε αυτό το σχέδιο της κατάρρευσης του δολαρίου των ΗΠΑ. Θα δούμε λοιπόν τι θα συμβεί.

Υ.Γ Μέσα σε όλο αυτό σημειώστε ότι η Ρωσία δεν αναγνωρίζει την Ισραηλινή κυριαρχία στα υψίπεδα του Γκολάν. Πόσο έτοιμη είναι η Δύση να εμπλακεί σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο τριών μετώπων... Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ειρηνικό ;;

Υ.Γ1 Και μέσα σε όλα αυτά ο Δενδιάς σύμφωνα με την Καθημερινή βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ, και η συμμετοχή του Ισραήλ στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ βρίσκεται στον αέρα. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου.

* Πολλοί έχουν διδαχθεί ότι η Ρωσία αναφέρεται ως Γωγ, Μαγώγ. Αυτό όμως είναι εν μέρη αλήθεια. Οι αρχαίοι χάρτες δείχνουν ότι η γη των Magog, Meshech, Beth Togarmah και Gomer καταλάμβαναν την περιοχή που τώρα είναι η Τουρκία. Στον Ιεζεκιήλ 38-39, ο Ιεζεκιήλ προέβλεψε συγκεκριμένα ότι η Τουρκία θα γινόταν ένας από τους κύριους γεωπολιτικούς εχθρούς του Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες. Στην εποχή του Ιεζεκιήλ, ο Μαγώγ, ο Μεσέχ και ο Τουβάλ βρίσκονταν όλοι στη σημερινή Τουρκία.

Ο ιστορικός Edwin Yamauchi έχει επίσης γράψει, «Από τα τέλη του δέκατου ένατου
αιώνα, υπάρχουν διαθέσιμα ασσυριακά κείμενα που εντοπίζουν το Meshech (Mushku) και το Tubal (Tabal) στην κεντρική και ανατολική Ανατολία [Τουρκία] αντίστοιχα». 

Ο Γκογκ ή «Γυγέζ» ήταν πραγματικό πρόσωπο από την Τουρκία. Γκογκ είναι το όνομα
που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για να αναφέρεται στον «Γκουγκού» της Λυδίας στην Τουρκία.  Το Togarmah ή "Tilgarimmu" βρίσκεται επίσης στην Τουρκία και ήταν μια πόλη/κράτος της  Ανατολίας, (Μικρά Ασία, σύγχρονη Τουρκία.) 

 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπάϊντεν υπέρ Τουρκίας... Μας θεωρούν ''δεδομένους''.
Η φιλοτουρκική έκθεση Κογκρέσσου. Ενισχύει το αίτημα του πρόεδρου ΗΠΑ γιά F-16 στην Τουρκία

https://www.kalami.us/2023/cosmos/congress-report_gr-Tu.html

https://www.kalami.us/2023/cosmos/congress-report_gr-Tu.pdf

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Λυκ επειδή δεν είναι ξεκάθαρο απ'το κείμενο,η τουρκία θα εμπλακεί υπέρ ή εναντίων του ισραήλ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 3:57 μ.μ.

Η Τουρκία προσπαθεί να φτιάξει το Μεγάλο Τουράν. Θέλει την δημιουργία ενός ενοποιημένου παντουρκικού στρατού που θα αποτελείται από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν.

Η μεγάλη τουρκική ιδέας που αγκάλιασε ο Σουλτάνος ​​Ερντογάν - η κατασκευή του Μεγάλου Turan - ένα ενιαίο κράτος υπό την κυριαρχία της Τουρκίας για όλους τους Τούρκους. Το έργο εκφράστηκε για πρώτη φορά από τους Νέους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ στις αρχές του 20ού αιώνα. Έτσι, η Κριμαία, η Υπερκαυκασία, το Ταταρστάν και τα βορειοανατολικά εδάφη της Ρωσίας πρέπει να γίνουν το ίδιο το Τουράν, σαν ένα ισλαμικό κράτος.

Πιστεύεις στα αλήθεια ότι το Ισραήλ χαίρετε γα αυτό;; Στην γειτονιά μας μόνο ένας σερίφης μπορεί να υπάρχει.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τώρα που χάνουν τον έλεγχο οι απόγονοι κ επίγονοι του Κεμάλ στην γείτονα (οι περισσότεροι) , το όχημα που ετοιμαζόταν παρεκτρέπεται του στόχου και απειλεί τους πρώην χειριστές με τα σχέδια που είχαν ετοιμάσει . Ούτε το Ισραήλ ούτε η Ρωσία έχουν περιθώριο να αφήσουν τον μεγάλο ασθενή να δυναμώσει . Και ψάχνουν κάκτο να τον ρίξουν να ματώσει (γκουχ γκουχ εμάς) . Δεν ξέρω τι ξεπουλά ο γκαντέμης στην Ιαπωνία (σε σχέση με τον Βόσπορο ή αλλού ) . Απορία που έχω εμείς θέλουμε τα δυο ιερατεία να φαγωθούν , το Ισραήλ με ποιο πλαγιάζει ?

Άσχετο αλλά όπως λες στο μέλλον θα έχουμε και από την Ιταλία πρόβλημα , πάλι κάνει πλιάτσικο στην Λιβύη και υπάρχουν διαμαρτυρίες και πάλι δωρίζει στα βόρεια σύνορα μας στην Αλβανία να τους κάνει σιγά σιγά αξιόμαχους μαζί με τους Άγγλους https://www.echedoros-a.gr/2023/02/blog-post_1.html#more .

Εμάς ούτε ένα κεφάλι παρμεζάνα δεν κάνει δώρο , μόνο τραβάει το χαλί .

Να είστε καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα πάντα οι Ιταλοί με τους Αλβανούς είχαν καλές σχέσεις καθότι βιολογικά είναι συγγενείς. Τα τραγούδια των Αλβανών UCK μιλούν για Δαρδάνιες Πύλες...και ότι ΓΕΝΑΡΧΗΣ τους είναι ο Αινείας.!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Μαγκες οπως βλεπετε το πραμα αρχιζει και βρωμαει απο Ιραν μερια,κυματα πολεμου και ολεθρου ερχονται για εμας τους μικρους και φυσικα απροετοιμαστους λογω ηγεσιας.
Μια και μοναδικη ευκαιρια εχουμε να ξεφορτωθουμε ολη τη γλιτσα που εχει κατσει στο σβερκο μας και φυσικα ολη τη σαρα και μαρα που κουβαλησαν εδω.
Η Αμερικη καταρεει οικονονικα πρωτα και οπως θα δειξουν και οι πολεμικες συγκρουσεις και στρατιωτικα,ερχεται εμφυλιος πολυεπιπεδος σε αυτη τη μεγαλη χωρα.
Η Αγγλια αυτη η μεγαλη πουτανα μας ριχνει σταχτη στα ματια με απιστευτη εκστρατεια προπαγανδας οτι δηθεν χανουν οι Ρωσσοι,οι οποιοι εχουν εξαγριωθει τα μαλλα με το Ισραηλ αλλα δεν το δειχνουν φανερα,τωρα ομως με αυτο το γεγονος ολα αρχιζουν και ευθυγραμιζονται.
Και αυτοι οι ψωριαρηδες ευρωπαιοι του κωλου θα ανακαλυψουν οτι οι πουστηδες δεν θεναι να πολεμησουν οποτε ποιος θα το κανει στη θεση τους?
Οσο για τους γειτονες ερχεται η ωρα τους αφου τους ταισαν παραμυθι για μεγαλο Τουραν τωρα ερχεται το μεγαλο Γαμαν.
Οι λαοτητες της σημερινης Τουρκιας θα την διαλυσουν με κυριο καταλυτη την Ρωσσια που πραγματικα περιμενει την ωρα τ να κατεβει στο Αιγαιο,αφου ριξει ενα γαμησι στους Βορειους λαους που ονειρευονται εκδικηση απο παλια.
Οσο για εμας θα πολεμησουμε για την ζωη μας για καθε μετρο αυτης της Πατριδας,παρακαλατε μονο να μην μας μπλεξει χειροτερα ο Μηστατακουλας μαζι με Τσιπρα και λοιπους και φαμε και μεις κανενα πυρηνικο στο κεφαλι.
Αγαπητε Λυκαστρε θα πρεπει το Ιραν να εχει φτιαξει πυραυλο για καθε κατοικο του Ισραηλ γιατι βλεπω μεγαλη ανυσηχια και προετημασια μυστικη στην περιοχη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΝΟΥΚ 2004:Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

https://trapezikos.gr/%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%ba-2004-%ce%b7-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%ba%ce%b1/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Κατ'αρχήν, δεν ξέρω αν είναι σχετικό ή όχι, αλλά για κάποιο λόγο η Ιαπωνία είναι μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις της Συνθήκης της Λωζάνης, και αυτό γίνεται σχετικό αν προσφύγουμε σε κάποιο δικαστήριο -από κοινού-με τους απέναντι , και τους τελευταίους να αναφέρονται σ'αυτήν (αφού διεκδικούν τα πάντα).Λογικό δεν είναι να ζητήσουν και τη γνώμη των εγγυητών;
Και μην νομίζετε ότι κατάλαβα λάθος, πιό πιθανό είναι να πει στους Ιάπωνες "μην πείτε καμμιά μπούρδα ότι η Ελλάδα έχει δίκιο,κάνουμε αγώνα από το '74 για να ξαναμοιράσουμε το Αιγαίο", παρά "ο εθνικος σας ποιητής ήταν Έλληνας, να το θυμηθείτε και να πείτε την αλήθεια"
Επίσης αν συμβαίνουν όλ'αυτά στο παρασκήνιο, μάλλον γι'αυτό γίνεται και η διακλαδική άσκηση πολιτικής προστασίας που αναφέρεται στο αμέσως νεότερο άρθρο σας,ή για κάποια επίθεση της Ρωσσίας στην ΝΑΤΟ'ι'κή Ευρώπη.
Τέλος, έχω ξάδερφο παντρεμένο με Αζέρα,όταν τη ρώτησα αν νοιώθουν Τούρκοι, μιας και είναι εξ'αίματος συγγενείς, μου απάντησε ότι είναι πιό κοντά στη Σοβιετική κουλτούρα παρά στο τουρκικό εθνικό όραμα.Μάλιστα,οι ακαδημα'ι'κοί γονείς της έφυγαν από το Παν/μιο της Τουρκίας που δίδασκαν, γιατί δεν άντεχαν την κατάσταση μετά το "πραξικόπημα",καιγύρισαν στην πατρίδα τους.
Η γνώμη που έχω-και δεν είναι τεκμηριωμένη από κάπου,προσωπική αίσθηση και γενικό συμπέρασμα είναι-,τα κράτη αυτά, πέρα από τους δεσμούς αίματος,δεν έχουν κάτι κοινό με την Τουρκία σε προσωπικό επίπεδο-όχι σε πολιτικό που είναι όντως κοντά-γιατί αφ'ενός εχουν ακόμα και σήμερα σοβιετικά κατάλοιπα και ακόμα προσπαθούν να ανακαλύψουν την ιστορία τους, και γιατί κατά δεύτερον λειτουργούσαν πάντα ως φατρίες-ομάδες,έχω παραδείγματα από το ΠΑκιστάν που μου έχει εξιστορήσει ο φίλος αρχαιολόγος που έχω γνωρίσει στην έρευνα μου για τον ΕλληνοΒουδδιστικό Πολιτισμό της Γάνδαρα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Προς Kakos04

Οι Ιταλοί έχουν ζόρι μ'εμάς από την Αινειάδα και μετά,κάπου είχα διαβάσει ότι θεωρούν τους εαυτούς τους Τρώες πρόσφυγες μετά τον Πόλεμο. 'Εχουν και το κόμπλεξ ότι κατακτήθηκαν πολιτισμικά από τους κατακτηθέντες, βάλε και το σουσέλ του '40 να υπάρχει η συνέχεια της ιστορίας
Και για την Β.Ηπειρο πάτησαν πόδι ΚΑΙ τις 2 φορές που ήταν να γίνει και πάλι ελληνική, και αυτοί έφτιαξαν το κράτος της Αλβανίας πριν 102 χρόνια στα μέτρα που ήθελαν, ακι όποτε πέρασαν από Ελλάδα ως κατακτητές έκαναν άπειρες σφαγές, ισάξιες Τούρκων και Χριστιανών στους γηγενείς.
Η μόνη φορά που ήταν λιγότερο ικανοί στο λεπίδι ως κατακτητές ήταν το 41-43, όταν ήταν πολύ πιό ήπιοι από Γερμανούς και Βούλγαρους σε θηριωδίες (μάλλον έτσουζε ο πισινός τους ακόμα, και προτίμησαν το "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα",από το να τρέχουν σε κανένα Ανατολικό Μέτωπο ή καμμιά Αφρική που γινόταν αιματοχυσία)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Τα γράφει η Κύρα Αδάμ στη "Δημοκρατία" πριν 3-4 μέρες (https://www.newsbreak.gr/kosmos/435628/aigaio-toyrkiki-askisi-odigos-ekthesi-kogkresoy/
),
αλλά τα έλεγε και τον Νοέμβριο, αλλά και πέρυσι άνοιξη για τον χάρτη του (αντιπροέδρου τότε) Μπά'ι'ντεν,τον Νοέμβριο μάλιστα τα εδώ κανίς του Μιζοτάκη έλεγαν ότι είναι "ενα non paper που βγήκε τώρα για εντυπώσεις, αλλά συνήθως όταν βγαίνουν σημαίνει ότι καίγονται", ωστόσο, 3/1/23 είναι οι ίδιοι χάρτες στην έκθεση του Κογκρέσσου, με λογική Γαλάζιας Πατρίδας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

@ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Η ήπια στάση των ιταλών οφείλεται στο ότι ένα μεγάλο μέρος του στρατού τους δεν ήθελε πραγματικά να πολεμήσει τους Έλληνες...για αυτό φάγανε και το στραπάτσο στην Αλβανία,,,
Από την Nάπολη(Νεάπολη)και κάτω ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού θεωρεί ότι ο τόπος τους ειναι η μεγάλη Ελλάδα(Magna Graecia)....

Partenopei... Noi Siamo Partenopei (Finale Coppa Italia)

https://www.youtube.com/watch?v=jPPKZxGIt1Y

ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΙΣ (ΝΑΠΟΛΙ). ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=-zT8RcL_vwE

Η Ιταλία ειναι ένα μόρφωμα που δημιουργήθηκε για να περιστοιχίσει τον σιχαμένο επικυρίαρχο του Βατικανού...και ειδιώκει λυσσαλέα την διατήρηση του ανυπαρκτου κράτους της Αλβανίας,γιατι αυτό ειναι το σημείο με την μικρότερη θαλασσια απόσταση από το τακούνι της "μπότας" της χερσονήσου τους με την χερσόνησο του Αίμου...
Δεν θέλουν σε καμια των περιπτώσεων την άμεση επικοινωνία της Μεγάλης με την Μητέρα Ελλάδα.

Απλός ανώνυμος σχολιαστής