ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Διαπιστώσεις δημοσκοπήσεων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μεγάλη στοιχηματική εταιρεία, έχει ήδη ξεκινήσει ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ δημοσκοπήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.
 
Δεν θα σας πω τα ευρήματα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η μεθοδολογία της δημοσκόπησης δεν αφήνει πολλά περιθώρια λάθους, κάτι που αποδείχθηκε το 2019 όταν η ίδια εταιρεία, με την ίδια δημοσκοπική μέθοδο σχεδόν προέβλεψε τα ποσοστά όλων των κομμάτων.
 
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις, δείχνουν μικρή διαφορά στα δύο πρώτα κόμματα και πολύ υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων και πολιτών που θα απέχουν.Έτσι μπορώ να προβλέψω - αναλύσω τις τάσεις που καταγράφονται στην δημοσκόπηση, και έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα που δεν είναι απαραίτητο να κρατηθούν “μυστικά”, αφού δεν επηρεάζουν τις στοιχηματικές αποδόσεις που θα ορίσει η εταιρεία.
 
Διαπίστωση πρώτη.
Η ΝΔ για να παραμείνει σε κυβερνητική τροχιά, θα πρέπει να προσεγγίσει και να διεκδικήσει ψήφους από την “σκληρή δεξιά” πτέρυγα και σίγουρα να συνεργαστεί με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”.
(δική μου αυθαίρετη εικασία) : Μια ένταση στα Ελληνοτουρκικά την περίοδο των διερευνητικών, θα είναι το τέλειο άλλοθι για τον Βελόπουλο να “προτάξει” τον Εθνικό κίνδυνο και να συνεργαστεί με την ΝΔ (τώρα που γυρίζει κι ο Καρατζαφέρης, ακόμα ευκολότερο)...
 
Διαπίστωση δεύτερη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποιοτική υπεροχή στις μικρότερες ηλικίες, που όμως καταγράφουν το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής. Αν καταφέρει να περιορίσει την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα (17 -30) σε αποχή κάτω του 30%, θα κερδίσει επιπλέον 2,5% στην συνολική εκλογική του δύναμη.
 
Διαπίστωση τρίτη.
Τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει το κόμμα του Κασιδιάρη, (ειδικά σε νέες ηλικίες) είναι όχι καμπανάκι, αλλά καμπάνα από Μητρόπολη…
 
Διαπίστωση τέταρτη.
Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο σταθερές.
Το 2% που είναι Πανιώνιοι και το 5,5% του ΚΚΕ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα 'χε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και τις απόψεις των ανεμβολίαστων.Αν και ο προηγούμενος διχασμός ΟΧΙδων-Μενουμευρωπάκηδων έδειξε ότι ούτε τα μνημόνια είναι ικανά να δημιουργήσουν καινούργια κόμματα , παρά μόνο ψήφους σε εγκληματικές οργανώσεις(ΜΕ ΑΡΧΗΓΌ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΌ) ή φαιδρές πολιτικές φιγούρες(Β.Λεβέντη,αν και από το να ψηφίσεις ότι άλλο από αυτούς που μπήκαν στο κυνοβούλιο,μια χαρά ψήφος διαμαρτυρίας ήταν,έστι κι'αλλιώς η δουλίτσα γίνεται, ας μασήσει και αυτός, τόσα ξενύχτια γέλιου έχω ρίξει αρχές του 90 )
ΞΕΝΔΟΧΩΦ

Μμ2 είπε...MOMENTUM

Αυτό που έρχεται δεν είναι κόμμα
αλλά είναι το κύμα πίσω από το κόμμα.

Κύμα σαρωτικόν και πνιγηρόν
και ως θέλομεν ελπίζειν καθαρτικόν κυρίως και λυτρωτικόν.

Και ουαί τοις δικτατορικώς νομοθετούσιν
ότι αυτοί πρώτοι κρεμασθήσονται
και επί ξύλου χλωρού...