ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κλαίω ρε μλκες.......🤣🤣🤣

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται (δεν παίρνουμε και όρκο ) ότι χθές  Σάββατο  κατέρριψαν το κινεζικό κατασκοπευτικό αερόστατο στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καρολίνας, δίνοντας τέλος σε ένα φιάσκο εθνικής ασφάλειας που διήρκεσε αρκετές ημέρες. 

Ένας ειδικός λέει ότι στο βίντεο ΦΑΙΝΕΤΑΙ να δείχνει ότι το κινέζικο μπαλόνι «αυτοκαταστράφηκε» από τους Κινέζους προτού οι ΗΠΑ κάνουν οτιδήποτε. Λέει επίσης ότι είναι πιθανό ότι όλα τα δεδομένα, οι εικόνες και το βίντεο από το ταξίδι του μπαλονιού ανέβηκαν/μεταδόθηκαν μέσω δορυφόρου από την Κίνα πολύ πριν την πτώση του μπαλονιού.Πήραν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν ανενόχλητοι.!!

Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι κατέστρεψε το αερόστατο πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ακριβώς έξω από την ακτογραμμή. Το γιατί δεν το έκαναν όταν ήταν πάνω από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ στα Αλεούτια Νησιά, στην Αλάσκα, ΠΡΙΝ διασχίσει τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει αποκαλυφθεί.

Πολίτες των ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο υποπτεύονται ότι η Κίνα δωροδόκησε αρκετούς κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ για να βεβαιωθούν ότι το μπαλόνι επιτρεπόταν να διασχίσει τη χώρα ανενόχλητο, και αυτοί οι πολίτες πιστεύουν ότι αυτό είναι προδοσία, στο πρόσωπο όλων.

Πριν την κατάρριψη του μπαλονιού, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ διέκοψε τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις γύρω στο μεσημέρι στα αεροδρόμια στο Wilmington, NC, και στο Myrtle Beach και το Charleston στη Νότια Καρολίνα.

Στην φώτο βλέπουμε τον τρόπο που έριξαν οι Τζώνηδες το μπαλόνι.Με πιτόγυρο το έριξαν.!!! Δεν είχανε SM-2;;;;;Κλαίω....🤣🤣🤣

Υ.Γ Είναι η σειρά του Ερντο τώρα να στείλει ένα μπαλόνι από Αλεξανδρούπολη - Καβάλα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Σπάρτη με την εγγύηση τη δικιά μας ότι δε θα καταρριφθεί ποτέ. Είμαστε τόσο προβλέψιμοι που θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τη Λιβύη να το κάνει.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην μας λέτε ότι μας λένε ψέμματα αι ΗΠΑ, ειδικά οι Ντέμοκρατς ΔΕΝ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ..............

5η Φεβρουαρίου 1994
ο "Βομβαρδισμός από Σέρβικο όλμο της αγοράς Μερκάλε στο Σεράγεβο
Στη δίκη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, η εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος.

Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή.

Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών.
Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος.
«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , και ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Και ένα τελευταίο για το μπαλόνι, γιατί αυτοί θέλουν να μας τρελλάνουν.
Ζώο-ελπίζω- για να τα καταπίνω όλα που λένε αμάσητα -εύχομαι/ελπίζω/πιστεύω δεν είμαι, αλλά με τους έτσι ή από τα νεύρα μου θα πάω ή από τα γέλια...........

Κ.Λύκαστρε μας είχατε πεί για το Ιπτάμενο Μπιφτέκι,τώρα έχει και γύρο εξοσέτ;;;;Θα μου πείς τόσο "κρέας" φτιάχνουν στα εργαστήρια, να μην βγάλουν και 5-6 διαφορετικές βερσιό να καλύψουν όλα τα γούστα;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό!!!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ(4/2/2023):ΑΜΥΘΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ /ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΙΒΛΟΥ!

https://www.youtube.com/watch?v=yWiVcCDRWmo

Ανώνυμος είπε...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://kokkinompaloni.wordpress.com/2010/07/12/pagkalos-akouei/

Χαχαχα!!

Καταρρίψτε αυτόν!

Σκ@το που θα πέσει!!

Χιχιχι!

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ,ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΩ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ