ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Παγοθραυστικό ειδικών συνθηκών!!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έκλεισαν τις εθνικές αχιόνιστες για να μην τους πάρει την δόξα το χιόνι, λες και είναι η τρόικα ένα πράμα!
 
Οι ηλίθιοι κερδάνε...
 
Στην φώτο άνωθεν βλέπουμε  παγοθραυστικό ειδικών συνθηκών!!!!!! Την παγωμένη καλημέρα μου μόνο στους κανονικούς ανθρώπους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗν ίδια φωτό πόσταρα χτες στο φουμπού.......Δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα πνεύματα στο πάνω ή το κάτω κεφάλι μας κ.Λύκαστρε......
Στα λιγότερο χιουμοριστικά τώρα,Λυκαβηττός και Στρέφη είναι τίγκα πασπαλισμένοι,το Αιγάλεω είναι κάτασπρο ως τους πρόποδες,ενώ ο Υμηττός-που είχε χιόνι ήδη μόνος πρώτος από χτες το πρωί στις 7.30 στην κορφή του- είναι μέσα στο σύνεφο του χιονιά και δεν φαίνεται
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε....και εγώ στο διαδίκτυο την βρήκα την εικόνα. χα χα Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε που λένε. Δηλαδή δεν θα ήσουν εδώ σχολιαστής και αναγνώστης. Άρα τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.!! Όπως φυσικά και με τους άλλους σχολιαστές.

Δεν είδες τι ωραία παρέα είμαστε;; Ούτε γκρίνιες, ούτε φασαρίες και καυγάδες, και έχουμε σύμπνοια απόψεων. Σε σχέση με τα ξεκατινιάσματα που γίνονται σε άλλα ιστολόγια..εδώ είναι όαση ηρεμίας και απόλαυσης σοβαρών και αστείων θεμάτων.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Σας αρεσουν βλεπω τα....μεγαλα εργα, ειστε τσαχπινηδες.
Σημερα γελουσα με την γυναικα μου ηθελε να παω τα παιδια στο σχολειο με το αυτοκινητο γιατι ειχε πολυ κρυο και ...κακοκαιρια.
Ουτε χιονι ειχαμε ουτε βροχη μαλλον δεν ηθελε να περπατησει.
Αραγε αν ερθει πραγματικη κακοκαιρια θα χεσουμε στα βρακια μας?
Δεν ειναι ευκολο να βγεις απο το matrix

Μμ είπε...



Αυτή παγοθραυστικό; Κινητό ηφαίστειο το λένε αυτό, βρε μάγκες. Κάνει λιώμα τους παγετώνες σε ¨ντε τε.¨ Μέγας είσαι, Boss, και θαυμαστά τα εργαλεία σου!¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ναι είμαστε τσαχπίνηδες και όχι μόνο. Είμαστε και ωραίοι τύποι που τους αρέσουν τα ωραία στην ζωή. Όπως τα κύματα γεμίζουν τον ωκεανό, έτσι και ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ γεμίζει τις σκέψεις και την ζωή ενός άντρα μας.