ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

“Ψήνονται” για μετά τις εκλογές “Πρέσπες του Αιγαίου”…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

“Ψήνονται” για μετά τις εκλογές “Πρέσπες του Αιγαίου”…μας γράφει ο εξαιρετικός κ.Γρίβας ΕΔΩ.

Μόνο που εμείς γνωρίζαμε που πάνε τα πράγματα και είχαμε προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται εδώ και καιρό. Το εβραιόδουλο, ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες.Οι Συριζανελαίοι ξεπούλησαν την Μακεδονία , ενώ η δούλα Νουδούλα που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών/Πακιστανών/Αφγανών, ετοιμάζεται να δώσει το μισό Αιγαίο. Τόσο τους μεν όσο και τους δε τους κρατάνε στο χέρι οι ξένοι και τους εκβιάζουν με αποκαλύψεις από το αμαρτωλό παρελθόν τους. Ειδικά για το Cooli υπάρχουν κάποια πράγματα που αν βγουν στην απ'έξω..θα γίνει χαμός.!!

Από τον Αύγουστο του 2019 προειδοποιούσαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία; Η προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου). Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.


 Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο…. Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου. Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του "Χάνουμε το Αιγαίο", είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

Υ.Γ Το βιβλίο του Λάμπρου Παπαντωνίου από τότε τα έλεγε ΟΛΑ αυτά που ζούμε σήμερα.!! Η προδοσία έχει ονοματεπώνυμο.!! Η παρούσα δημοσίευση (ΞΑΝΑ ) είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα, αλλά και να θυμίσουμε ότι σας τα λέγαμε ΠΡΙΝ σας τα πούνε τελευταία στιγμή άλλοιαφιερώνεται δε, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου "Χάνουμε το Αιγαίο", γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου - Καστελόριζου και Κρήτης!!! ........"Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου η της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους"...

Υ.Γ 1 Το καταλάβατε ότι ο Ελλαδέμπορας Κυριάκος πούλησε το Αιγαίο και μας το φέρνει σιγά σιγά...ε;;;;


Πιο ξεφτιλισμένα τομάρια από τους σημερινούς πολιτικούς, δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα. Και εννοείται ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Στην άνωθεν εικόνα υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που είναι ο 25ος Μεσημβρινός. Για τον 25ο Μεσημβρινό τα λέγαμε ΕΔΩ. : " Οπωσδήποτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουν εξαφανισθεί όλοι αυτοί οι πονετικοί αριστεροί, δεξιοί, αλληλέγγυοι, σύμμαχοι μας Η.Π.Α. – Γερμανία κ.λ.π. αλλά το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι για τον 25ο μεσημβρινό. Καζάν – Καζάν".

11 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κανονικά όσοι ψηφίσαν Ντόρα και Κούλη θα πρέπει να ευχαριστήσουν την Ντόρα που τους είπε ότι δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού εάν ο γείτονας/σα "συνεμεταλλεύεται" την/τον σύζυγο σας. Συνεκμετάλλευση δεν θέλουνε;; Ας αρχίσουμε πρώτα από τις δικές τους περιουσίες και τον/την σύζυγό τους.

Να κάνουμε τουλάχιστόν την χώρα μια τεράστια παρτούζα...όπου όμως ΟΛΟΙ θα λάβουν μέρος. Και με την περιουσία τους ,αλλά και με τους δικούς τους ανθρώπους. Για να δούμε θα τους αρέσει αν τους κάνουμε συνεκμετάλλευση στην προσωπική τους περιουσία;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ...ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε ! . Τα λες αλλά τα ζώα δεν κ εμείς τρέχουμε , θα κάνουν επανάσταση με βελαζόπουλο και φτιασιδιάρη , ο δε πχ https://twitter.com/sbokos_vasilis θα διαβάσει τα άρθρα σου για fintech και θα πολεμήσει το κεφάλαιο :) χαχαχαχα ανάθεμα αν καταλάβει τίποτα . Δεν κρατήθηκα σήμερα σε έναν στο τουίτερ να ακούω τις μαλακίες που παπαγαλίζουν . Στείλε μας αντικλείδι του είπα του σπιτιού σου να κάνουμε συνεκμετάλλευση και της γυναίκας σου και του σπιτιού {βίζιτα airbnb } χαχα πάλι πρωτοπορεί ο zeys-elaynon και το παρουσιάζει σαν business plan . Το θέμα είναι να σκαμπιλιστούν τα ζαβά χωρίς να την πληρώσουμε πάλι οι υπόλοιποι . Θα θέλει ποταμούς αίματος για απελευθέρωση αν χάσουμε εδάφη, χώρια την οικονομική και όχι μόνο αλλοτρίωση και απαλλοτρίωση που γίνεται . Το θέμα είναι ότι όλο το δημόσιο απόστημα (και οι ιδιωτικές ημιδημόσιες βδέλες ) σφυρίζουν αδιάφορα . Λες και οι κωλότουρκοι θα τους πληρώνουν φπα να τα ξύνουν εσαεί . Εδώ το τσίρκο δεν παραγγέλνει ούτε τα όπλα που θα έπρεπε αν μετανιώσει το μοίρασμα , μόνο μίζες σαβούρας . Δεν ξέρω αν υπάρχει σχέδιο για να συνταξιοδοτηθεί η ελίτ μας , αλλά πολύ φοβάμαι ότι η μόνη λύση είναι με στημένα σκηνικά από εμάς πριν ξεκινήσουν τα σκηνικά από τους πατρώνες να πάει το κοπάδι προς επιλεγμένη κατεύθυνση από εμάς και όχι από την μητσοτοπανούκλα κ Cia .
Είχες πει κάποτε ότι δεν έχει σημασία ποιος ξεκινά κάτι αλλά ποιος είναι προετοιμασμένος για να το τελειώσει , το θέμα είναι είμαστε αρκετοί οι αποφασισμένοι & προετοιμασμένοι ? Οι NPCς βασιλεύουν , όποτε εμείς θέλουμε οργανωμένες καραμπόλες να αλληλοαναιρούνται όσο μπορούμε . Υπάρχει ικανός παίχτης (μέγας-παίχτης :) για αυτό ? Πως θα μακαριτίσουμε μερικούς νωρίς που πρέπει & το ζητάει ο οργανισμός τους . Και δουλεύουμε και 12ωρα οι περισσότεροι .
Να είσαι καλά να μας ενημερώνεις .

Κ εδώ αντικειμενική ενημέρωση κ καλά
https://www.protothema.gr/greece/article/1342474/evros-autoktonia-deihnei-i-iatrodikastiki-gia-tin-28hroni-na-sunehistoun-oi-ereunes-zitoun-oi-filoi-tis/
σε σχέση με τι μάλλον έγινε

με λαθρομετανάστες ?
Τι λέει ο ιατροδικαστής;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το θέμα είναι να σκαμπιλιστούν τα ζαβά χωρίς να την πληρώσουμε πάλι οι υπόλοιποι ."

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε...έχει δίκιο και συμφωνώ σε ότι γράφεις. Για αυτό και εμείς μακριά από τα ζαβά....διότι όταν θα έρθει η ώρα από αυτούς θα ξεκινήσει πρώτα το κακό. Εκεί όμως δεν πρέπει να λυπηθούμε καθόλου γα αυτό που το σύμπαν θα τους δώσεις,. διότι μόνοι τους διάλεξαν την τύχη τους.

Την κοπέλα στον Έβρο την καθάρισαν και δεν ήταν αυτοκτονία. Όπως και τον πιλότο που τον βρήκαν κρεμασμένο, δεν ήταν αυτοκτονία. Οι πιλότοι ΔΕΝ αυτοκτονούν έτσι εύκολα, εκτός του ότι έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση , περνάνε και ψυχολογικά τέστ. Κάτι άλλο πάνε να κουκουλώσουν.

Ναι υπάρχει μέγας παίκτης...αλλά δεν είναι αυτός που διάβασες στο άλλο ιστολόγιο. Δεν είναι ο Προμηθέας που νομίζουν ότι έδωσε την "φωτιά" στην ανθρωπότητα. Αυτή η φωτιά ήταν άλλου είδους ενέργεια την οποία την έκλεβαν οι επιστήμονες των Ατλάντων από τον Ήλιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για να δες πόσο ζαβά είναι...μου γράφει ο άλλος σε σχόλιο να δώκουμε τους S-300.!!! Όμως οι S300 τα ΡΑΝΤΑΡ τους έχουνε εμβέλεια 300 χλμ...Και βλέπουνε ΜΕΧΡΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑ.

Για ποιο λόγο να δοθεί κάτι ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ το έχουμε (η μάλλον το είχαμε) ; Οι patriot βλέπουμε μέχρι 170 χλμ.

kakos04 είπε...

Άστα να πάνε. Αυτό το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε σε όλους με εκνευρίζει. Οποίος θέλει να κάνει τον ελεήμων να δίνει από την ιδιωτική του τσέπη ή να πάει εθελοντής φαμέγιος αμισθί. Και όχι με τα λεφτά κ τα εδάφη μας. Για τους s300 που λες είναι πολλές οι χρήσεις, όχι μόνο μία όπως κ οι s400 απέναντι κ εγώ δεν είμαι ειδικός να ξέρω αλλά ακούμε άλλους. Πχ παρεμβολές στο μεγάλο αδελφάκι στα ραντάρ κτλ. Το δράμα είναι η ηττοπάθεια εκτός των άλλων. Το πράγμα τερματίζει προς τα κάτω, κ δεν θέλουν να προσπαθήσουν καθόλου για κάτι καλύτερο. Εκεί να φυτοζωούν αιώνια. Μου λέει ο άλλος εσένα σου αρέσουν τα αγροτικά, όχι έμαθα να μου αρέσουν μέχρι να βιοχακαρουμε αυτόνομη καλλιέργεια έχουμε πολύ μέλλον να γίνεται μόνη της + την αξία της καλκιεργητικης διαδρομής που κάνεις . Ούτε να εκτονωθούν δεν προσπαθούν πολλοί και κυκλοφορούν σε foul mood κ μας χαλάνε κ την καθημερινότητα κ την θετική διάθεση όσο γίνεται. Δίπλα ένσημα θελω κ ψυχολογικής γραμμής 2 3 ατόμων όποιος μπορεί 😁.

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε καλησπέρα σας.
κάποιες σκέψεις/παρατηρήσεις και μετά, κάποιες ερωτήσεις προς εσάς.

Σ'ότι αφορά τους ς300 , επειδή έπαιρνα τότε "το Ποντίκι", και την "ελευθεροτυπία", είχα διαβάσει ότι ήταν τα καλύτερα όπλα αντιμετώπισης των τότε Φ16.Βέβαια, αν κρίνω και από την κατάληξη των Τσούμπρ, ίσως η μόνη χρησιμότητα να ήταν το ξεκοίλιασμα τους και να δουν οι ΝΑΤΟ'ι'κοί από κοντά τι έχει μέσα (αν και δν ήταν οι πρώτοι που έπεσαν στα χέρια τους)και να αγέθηκαν να σκουριάσουν χωρίς ανταλλακτικά.Πάντως, πριν 3-4 χρόνια με τον στόλο του "γκείτονα/φίλε" να κάνει βόλτες στην ακύρηχτη ΑΟΖ μας είπαν ότι τους ενεργοποίησαν.
Επανερχόμενος στην αρχή, ακι προς επίρροσιν των όσων λέτε, θυμ΄μαι ότι οι εφημερίδες; που προανέφερα έλαγαν για την μεγάλη εμβέλεια του ραντάρ που έχουν, κι ότι την τελική εντολή για το παρκάρισμα στη Σούδα, την έδωσε το Ισραήλ, γιατί δεν ήθελε αδιάκριτα μάτια όταν κάνει τις βρομιές της.

Και τώρα έρχομαι στις ερωτήσεις προς εσάς.
1)Ενα μήνα πριν την εξαγγελία του κρυφαΚούλη για γεωτρήσεις,είχατε γράψει ότι τους υδρογονάνθρακες θα τους βγάλουμε και ότι οι Τούρκοι δεν θα έχουν μερίδιο.Ωστόσο , απ'ότι φαίνεται τελικά, οι Μπιντέδες με τα εδώ τσουτσέκια τους κόβουν μερίδιο κάνοντας το Αιγάιο ΝΑΤΟ'ι'κή θάλασσα και όχι ελληνική, με τα μισά νησιά να είναι τούρκικα (τουλάχιστον η θάλασσα γύρω τους, και ο ουρανός από πάνω τους).
2)Τελικά θα εκμεταλευτεί ο "φίλο/γκείτονα" την ακυβερνησία ανάμεσα στις εδώ εκλογές να κάνει ντού γενικό, ή ένα ψιλοντού ώστε να βγεί ο συνέταιρος του, ή θα κάνει το κορό'ι'δο να τα πάρει στα χαρτιά;;
3)Δεν υπάρχει ένας από τους ΝΑΤΟ'ι'κούς να δει ότι η Τουρκία δεν τους συμφαίρει να γίνει ακόμα πιό δυνατή (Καλά αυτό θα το απαντήσω μόνος μου "Στα π@π@ρια τους το ΝΑΤΟ, η ΕΕ ,οι ΗΠΑ, δεν είναι στα σχέδια τους η ευμάρεια αλλά η διάλυση τους, και μια δυνατή Τουρκία είναι καλό μαντρόσκυλο για την αποδώ Δύση")
4) Αλήθεια, δεν σας κάνει εντύπωση ότι η νέα Τουρκία σε πολεμικό εξοπλισμό είναι η Αίγυπτός;;Δεν φοβούνται μια επάνοδο της Τουρκικής/ΣΙΑ/ΜΙ5/Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ή ακριβώς αυτό ετοιμάζουν ώστε η €υρώπη να είναι εξαρτόμενη ενεργειακά από τα Ασιατικά αποθέματα από την Τουρκία, και από τα Αφρικανικά από Αίγυπτο/Λιβύη(το τουρκικό κομμάτι).
5)Προλαβαίνω να πουλήσω το ξενοδοχείο (αν και είναι δυτικά του παράλληλου, δεν θα χρειαστώ τουρκική βίζα εργασίας στο μέλλον), να πάρω αλεξίσφαιρα γιλέκα και καραμπίνα, ή να κάνω φυσιοθεραπείες για να πάω να βάψω τον Μάιο;;;;(να θυμηθώ και τον Σέρβο του '92 "να το βάψω το σπίτι ή θα βομβαρδίσετε;;")

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε

1) Θα δούμε τι θα γίνει με τους εδώ μπιντέδες και τα λαμόγια που θέλουν να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους μογγόλους. Ακόμα τίποτε δεν έχει τελειώσει.

2) Για φέτος ντου δεν έχει...δεν τον παίρνει ακόμα τον μογγόλο. Από του χρόνου το συζητάμε.Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, για ποιο λόγο να κάνει πόλεμο ο απέναντι όταν ΟΛΑ τα παίρνει με πολιτικό τρόπο;; Αν και πέρα από κάθε σκέψη, η Τουρκία παίζει από σφιχτή γωνία. Τα τουρκικά πολεμικά σχέδια είναι τόσο πλούσια όσο οι ατελείωτες τηλενουβέλες τους.

3) Οι Νατοικοι πιέζουν τον ποιο αδύναμο πάντα. Το ΝΑΤΟ θα επεκτείνει τα σύνορά του προς την Ανατολή μέσα από έναν πόλεμο που θα διαρκέσει 10 χρόνια, όπως αυτός της Τροίας.Ο Πούτιν είναι μυημένος.

5) Προλαβαίνεις και να το βάψεις και να σου έρθουμε.Θέλαμε να κάνουμε ένα 2ήμερο τον Σεπτέμβρη στην Κρήτη αλλά δεν βρίσκαμε λύση για το που θα φορτίζουμε τα iQOS…Ποια Powerbank;!; Αν μας έχεις καμμια γεννήτρια με 20 πολύμπριζα θα είμαστε βασιλιάδες. χα χα χα Δεν θα χρειαζόταν να ψάξεις και για άλλους πελάτες. Θα γεμίζαμε μόνοι μας το ξενοδοχείο.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να τον ακούσετε... ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! (βίντεο)

https://attikanea.info/%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΧΑΣΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, στρώνω ΦΒ στη στέγη