ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Η Dole Food Company δέχτηκε κυβερνοεπίθεση - Η παραγωγή όλης της Βόρειας Αμερικής έχει κλείσει

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια κυβερνοεπίθεση ανάγκασε τον κολοσσό Dole να κλείσει εργοστάσια παραγωγής στη Βόρεια Αμερική και να σταματήσει τις αποστολές τροφίμων σε παντοπωλεία, σύμφωνα με σημείωμα της εταιρείας για το περιστατικό.

Η προηγουμένως μη αναφερθείσα παραβίαση - για την οποία μια πηγή που γνωρίζει το περιστατικό είπε ότι ήταν ransomware - οδήγησε ορισμένους αγοραστές ειδών παντοπωλείου να παραπονεθούν στο Facebook τις τελευταίες ημέρες ότι στα ράφια των καταστημάτων λείπουν τρόφιμα από την Dole.

«Η Dole Food Company βρίσκεται εν μέσω κυβερνοεπίθεσης και στη συνέχεια έκλεισε τα συστήματά μας σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική», δήλωσε ο Εμανουέλ Λαζόπουλος, ανώτερος αντιπρόεδρος στο τμήμα Fresh Vegetables της Dole, σε ένα σημείωμα προς τους λιανοπωλητές.

Η Dole έχει τέσσερα εργοστάσια επεξεργασίας στις ΗΠΑ και απασχολεί περισσότερα από 3.000 άτομα, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου της εταιρείας.

«Η εταιρεία έχει ειδοποιήσει τις αρχές επιβολής του νόμου για το περιστατικό και συνεργάζεται με την έρευνά τους», ανέφερε εν μέρει η δήλωση του Dole. "Ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το εύρος του συμβάντος."

Στη δήλωσή της, η Dole είπε ότι «προχώρησε γρήγορα για να περιορίσει την απειλή» αφού έμαθε για το περιστατικό και «προσέλαβε κορυφαίους τρίτους εμπειρογνώμονες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, οι οποίοι εργάζονται σε συνεργασία με τις εσωτερικές ομάδες της Dole για την αποκατάσταση του προβλήματος και την ασφάλεια των συστημάτων».

Τελευταία πολλά γεγονότα καταστροφής συμβαίνουν στις ΗΠΑ και κανείς από τους δράστες δεν έχει εντοπιστεί! Έχει συλληφθεί κάποιος από τους εμπρηστές;; Οι χάκερ;; Οι σαμποτέρ;; ΟΥΔΕΙΣ.!  Τολμώ να πω ότι κανείς δεν αναζητά τους δράστες γιατί πιθανότατα η κυβέρνηση τους βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Λυπηρό, αλλά μάλλον αληθινό. Η κυβέρνηση τους είναι ο εχθρός. Τι νομίζατε ότι μόνο εμείς έχουμε τούρκους εσωτερικού. Συμβαίνουν και στις άλλες χώρες.

Όπως σας έχουμε γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ οι Τζώνηδες δέχονται επίθεση εκ των έσω.Μικρές επιθέσεις σχεδιασμένες να μοιάζουν με ατυχήματα. Και όχι με ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. Το κάθαρμα ο Αγαμέμνων την έβγαλε καθαρή στον πόλεμο της Τροίας, διότι έβαζε άλλους να πολεμάνε για αυτών , αλλά την "έφαγε" μέσα στο ίδιο του το σπίτι από την γυναίκα του. Εκ των έσω πέφτουν τα "κάστρα".

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκτελεί τις εντολές που λαμβάνει από τα άτομα που ασκούν την πραγματική εξουσία. Τα οποία θέλουν να στήσουν επάνω στον πλανήτη μια γκρί κοινωνία , χωρίς επικοινωνία, χωρίς οράματα και ελπίδες για το μέλλον , χωρίς όνειρα , χωρίς δημιουργία, με παροχή των ελάχιστα απιτούμενων πόρων για επιβίωση (όλα τα pass εκεί αποσκοπούν)...από μια κεντρική εξουσία απόμακρη και αόρατη (κανείς δεν θα γνωρίζει αυτά τα άτομα) η οποία κεντρική εξουσία δίνει και θα δίνει εντολές μέσω ενός δικτύου εντολές και οδηγίες.

Και όχι απλά οι άνθρωποι ΔΕΝ θα αποφασίζουν τι είναι καλό για αυτούς και τι όχι, αλλά ακόμα και αυτά τα τσιράκια της Νέας Τάξης (που δεν είναι καθόλου νέα) θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους. Τσιράκια τύπου Κούλη και άλλων ηγετών διαφόρων κρατών. Όμως ο θεός της Ελλάδας...έχει άλλα σχέδια. Και όπως κάποτε ο Ζευς Ελαυνοντας χτύπησε και κατακεραύνωσε τον Τυφώνα και τα τσιράκια του...να είναι σίγουροι ότι θα το κάνει και πάλι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η εταιρία-μονοπώλιο(αν δεν κάνω λάθος είναι 1 εταιρία με Τσικίτα και Εκουαντόρ ), έχει ένα κάρο κρίματα πάνω της."Λαζόπουλος" ο τσέος;;;Τελικά ο Εφιάλτης έχει κάνεί πιό πολύ σεξ και από τον Δϊα και τον Καζανόβα μαζί, ή τουλάχιστον παιδιά
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ εταιρία φίλε Ξενοδόχε και δεν έχει μόνο μπανάνες, αλλά διάφορα είδη τροφίμων. Γεμίζει όλα τα σούπερ μάρκετ της Αμερικής...οι κεντρικές εγκαταστάσεις τους είναι κολοσσιαίων διαστάσεων, αχανείς εκτάσεις που μπορεί να χαθεί κανείς.

Είδες πάντου θα βρείς ένα λαμόγιο με ελληνικό όνομα.!!

Ανώνυμος είπε...

φαντάζομαι μετά τις άπειρες συγχωνεύσεις θα έχει και ένα κάρο άλλα προ'ι'όντα.Υπάρχει αυτός ο πίνακας με τις νεστλέ-κοκακολα-πεπσυ-μοντελεζ-κραφτ, που τελικά είναι 1000 προ'ι'όντα μιας-δ'υο εταιριών.Κανονικά θα έπρεπε να υποχρεούνται να βάζουν στ'όνομα της παλιάς εταιρίας που εξαγόρασαν και το δικό τους,π.χ.Λουμίδης/Νεστλέ και όχι να μας κορο'ι'δεύουν με "Άλτις" κ' "Ελα'ί'ς" που είναι πλέον Καργκήλ.Εβαλα γκάζια στη μητέρα μου χτες γιατί πήρε τριμμένο τυρί "νουνου".της είπα ότι έχει καταστρέψει κόσμο αυτή η εταιρία, σπρώχνει μεταλλαγμένα,πάει να γίνει μονοπώλιο και έχει βάλει στο μάτι τα νερά του πλανήτη.
Βέβαια όλ'αυτά εφαρμόζονταισε έναν φυσιολογικό κόσμο, και όχι στον σημερινό παρανο'ι'κό που ζούμε,όπου για να προκόψεις πρέπει να έχεις θράσος,φιλαργυρία και εγωισμό, ας είμαστε λοιπόν οι τρελλοί ρομαντικοί του πλανήτη
Πάντως βρομάει όλη αυτή η ιστορία με τις συνεχείς καταρρεύσειςκαι καταστροφές στον επισητησμό.
Το προφανές είναι η κερδοσκοπία μέσωτου χρηματηστηρίου αγαθών στο Τσίκαγκο,και αρχίζει και βγαίνει και το γκρέητ ρεσέτ,αχνφαίνονται και τα σκουλικάλευρα.......Αντε να δούμε και σε ζωντανή σύνδεση "τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα",να τρολλάρω τους βήγκαν πριν με φάνε ραγού