ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
To μακροχρόνιο σχέδιο εθνικής αναζωογόνησης της Κίνας και της μετατόπισης του Παγκόσμιου Πολιτισμού.
ΜΕΡΟΣ Β'
Η ουσία είναι ότι μόνο η Κίνα είναι μια αξιόπιστη δύναμη για να αντισταθεί στο δημοκρατικό σύστημα που βασίζεται στο δυτικό κοινοβούλιο. Η δικτατορία του Χίτλερ στη Γερμανία ήταν ίσως ένα στιγμιαίο λάθος στην ιστορία.
Ίσως καταλάβατε τώρα γιατί αποφασίσανε να διαδώσουν περαιτέρω τον αθεϊσμό στην Κίνα . Αν αφήσουμε τη θεολογία από τη Δύση στην Κίνα και τους αδειάσει από μέσα, αν αφήσουμε όλους τους Κινέζους να ακούσουν τον Θεό και να ακολουθήσουν τον Θεό, ποιος θα τους ακούσει υπάκουα και θα τους ακολουθήσει;;;
Εάν οι απλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ο Xi Jinping είναι ικανός ηγέτης, αμφισβητούν την εξουσία του και θέλουν να τον παρακολουθούν, εάν οι θρησκευτικοί οπαδοί στην κοινωνία τους αναρωτιούνται γιατί αφήνουνε τον Θεό στις εκκλησίες, μπορεί το Κόμμα τους να συνεχίσει να κυβερνά την Κίνα;;
Το όνειρο της Γερμανίας να γίνει ο «κύριος της γης» απέτυχε, γιατί τελικά η ιστορία δεν της ανέθεσε αυτή τη μεγάλη αποστολή. Αλλά τα τρία μαθήματα που πήρε η Γερμανία από την εμπειρία είναι αυτά που θυμούνται πολύ καλά στην Κίνα καθώς θέλουν να ολοκληρώσουν και αυτοί παίρνοντας την σκυτάλη από τους Γερμανούς, την ιστορική τους αποστολή για να αναζωογονήσουν τη φυλή τους. Τα τρία αυτά μαθήματα είναι: Καταλάβετε σταθερά τον χώρο διαβίωσης της χώρας. να συλλάβετε σταθερά τον έλεγχο του Κόμματος στο έθνος· και κατανοήστε σταθερά τη γενική κατεύθυνση προς το να γίνετε ο «κύριος της γης».
Ας αναφερθούμε στα τρία αυτά ζητήματα....
Το πρώτο θέμα είναι ο χώρος διαβίωσης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίκεντρο της αναζωογόνησης της κινεζικής φυλής. Ο αγώνας για βασικούς έμβιους πόρους (συμπεριλαμβανομένης της γης και των ωκεανών) είναι η πηγή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολέμων στην ιστορία. Αυτό μπορεί να αλλάξει στην εποχή της πληροφορίας, αλλά όχι θεμελιωδώς. Οι κατά κεφαλήν πόροι των Κινέζων είναι πολύ λιγότεροι από εκείνους της Γερμανίας τότε. Επιπλέον, η οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια είχε αρνητικό αντίκτυπο και τα κλίμα άλλαξε γρήγορα προς το χειρότερο. Οι πόροι τους είναι πολύ περιορισμένοι. Το περιβάλλον είναι σοβαρά μολυσμένο, ιδιαίτερα αυτό του εδάφους, του νερού και του αέρα. Όχι μόνο η ικανότητά τους να διατηρήσουνε και να αναπτύξουν τη φυλή τους, αλλά ακόμη και η επιβίωσή τους απειλείται σοβαρά, σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από ότι αντιμετώπιζε τότε η Γερμανία.
Όποιος έχει πάει σε δυτικές χώρες ξέρει ότι ο χώρος διαβίωσής τους είναι πολύ καλύτερος από τον χώρο διαβίωσης στην Κίνα. Έχουν δάση δίπλα στους αυτοκινητόδρομους, ενώ αυτοί δεν έχουν σχεδόν καθόλου δέντρα στους δρόμους τους. Ο ουρανός στις χώρες της δύσης είναι συχνά μπλε με λευκά σύννεφα, ενώ ο ουρανός τους καλύπτεται από ένα στρώμα σκοτεινής ομίχλης. Το νερό της βρύσης των δυτικών είναι αρκετά καθαρό για πόσιμο, ενώ ακόμη και τα υπόγειά νερά των Κινέζων είναι τόσο μολυσμένα που δεν μπορούν να πιουν χωρίς φιλτράρισμα. Οι δυτικοί έχουν λίγους ανθρώπους στους δρόμους και δύο ή τρία άτομα μπορούν να μένουν σε ένα μικρό κτίριο κατοικιών. Αντίθετα, οι δρόμοι των Κινέζων είναι πάντα γεμάτοι με κόσμο και αρκετοί άνθρωποι πρέπει να μοιράζονται ένα δωμάτιο.
Πριν από πολλά χρόνια, υπήρχε ένα βιβλίο στην Κίνα με τίτλο "Κίτρινες Καταστροφές". Έλεγε ότι, επειδή οι Κινέζοι ακολουθούνε το αμερικανικό στυλ κατανάλωσης, οι περιορισμένοι πόροι τους δεν θα υποστήριζαν για πολύ τον πληθυσμό και η κοινωνία θα κατέρρεε, όταν ο πληθυσμός τους φτάσει τα 1,3 δισεκατομμύρια. Τώρα ο πληθυσμός τους έχει ήδη ξεπεράσει αυτό το όριο, και τώρα βασίζονται στις εισαγωγές για να συντηρήσουν το έθνος τους. Δεν είναι ότι δεν έχουνε δώσει προσοχή σε αυτό το θέμα. Στο θέμα αυτό εξειδικεύεται το Υπουργείο Κτηματολογικών Πόρων.
Αλλά ο όρος «ζωτικός χώρος» (lebensraum) σχετίζεται πολύ στενά με τη ναζιστική Γερμανία. Ο λόγος που δεν θέλουν οι Σίνες να το συζητάνε πολύ ανοιχτά είναι για να αποφύγουνε τη συσχέτιση τους από τη Δύση με τη ναζιστική Γερμανία, κάτι που θα μπορούσε με τη σειρά του να ενισχύσει την άποψη ότι η Κίνα αποτελεί απειλή. Για αυτό δίνουν έμφαση στη νέα θεωρία του He Xin, «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι απλώς ζωντανά δικαιώματα», και μιλάνε μόνο για «ζωντανό», αλλά όχι «χώρο», ώστε να αποφύγουν τη χρήση του όρου «ζωτικός χώρος». Από την σκοπιά της ιστορίας, ο λόγος που η Κίνα αντιμετωπίζει το ζήτημα του ζωτικού χώρου είναι επειδή οι δυτικές χώρες δημιούργησαν αποικίες μπροστά από τις ανατολικές χώρες. Οι δυτικές χώρες δημιούργησαν αποικίες σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι πλεονέκτημα στο θέμα του ζωτικού χώρου. Για να λύσουνε αυτό το πρόβλημα, οι Σίνες πρέπει να οδηγήσουν τον κινεζικό λαό εκτός Κίνας, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί εκτός Κίνας.
Το δεύτερο ζήτημα είναι η εστίασή τους στην ηγετική ικανότητα του κυβερνώντος κόμματος. Έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά σε αυτό στο κόμμα τους. Αν και οι Ναζί διέδωσαν τη δύναμή τους σε κάθε πτυχή της γερμανικής εθνικής κυβέρνησης, δεν τόνισαν την απόλυτη ηγετική τους θέση όπως οι Σίνες. Δεν πήραν ως πρώτη προτεραιότητα το θέμα της διαχείρισης της εξουσίας του κόμματος, που είχαν. Όταν ο Μάο Τσε Τουνγκ συνόψισε τους «τρεις θησαυρούς» της νίκης του κόμματός τους στην κατάκτηση της χώρας, θεώρησε ότι ο πιο σημαντικός «θησαυρός» ήταν η ανάπτυξη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) και η ενίσχυση της ηγετικής του θέσης.
Οι Σίνες επικεντρώθηκαν σε δύο σημεία για να ενισχύσουν την ηγετική τους θέση και να βελτιώσουν την ηγετική τους ικανότητα.
Το πρώτο ήταν ότι προώθησαν την θεωρία των «Τρών Αντιπροσώπων», (από την Τρικέφαλη Σελήνη) τονίζοντας ότι το Κόμμα τους είναι ο πρωτοπόρος της κινεζικής φυλής, πέρα από το ότι είναι ο πρωτοπόρος του προλεταριάτου. Πολλοί Κινέζοι πολίτες λένε κατ' ιδίαν, «Δεν ψηφίσαμε ποτέ αυτούς, το Κομμουνιστικό Κόμμα, για να μας εκπροσωπήσουν. Πώς μπορούν να ισχυρισθούν ότι είναι εκπρόσωποί μας;;»
Οι Σίνες στην ηγεσία δεν ανησυχούν για αυτό το ζήτημα. Ο Μάο Τσε Τουνγκ είπε ότι αν μπορούσαν να οδηγήσουν τον κινεζικό λαό έξω από την Κίνα, λύνοντας την έλλειψη ζωτικού χώρου στην Κίνα, ο κινεζικός λαός θα τους στηρίξει. Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για ταμπέλες όπως «ολοκληρωτισμός» ή της «δικτατορίας». Το αν θα μπορούν να εκπροσωπούν για πάντα τον κινεζικό λαό εξαρτάται από το αν θα καταφέρουν να οδηγήσουν τον κινεζικό λαό έξω από την Κίνα.
Το δεύτερο σημείο, αν μπορούν να οδηγήσουν τον κινεζικό λαό έξω από την Κίνα, είναι ο πιο σημαντικός καθοριστικός παράγοντας για την ηγετική θέση του ΚΚΚ.
Όλοι γνωρίζουν ότι χωρίς την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματός η Κίνα δεν θα υπήρχε σήμερα. Ως εκ τούτου, η υψηλότερη αρχή τους είναι να προστατεύουν για πάντα την ηγετική θέση του Κόμματός τους. Οι Σίνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσο η οικονομία της Κίνας είναι αναπτυγμένη, οι άνθρωποι θα υποστήριζαν και θα αγαπούσαν το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ως εκ τούτου, έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και να διατηρήσουν αρκετές δεκαετίες ειρήνης για να αναπτύξουν την οικονομία της Κίνας. Ανεξάρτητα από τους -ισμούς, είτε πρόκειται για λευκή γάτα είτε για μαύρη, είναι καλή γάτα αν μπορεί κάτι να αναπτύξει την οικονομία της Κίνας ήταν επιτρεπτό. Αλλά εκείνη την εποχή, δεν είχαν ώριμες ιδέες για το πώς η Κίνα θα αντιμετωπίσει τις διεθνείς διαφορές μετά την ανάπτυξη της οικονομίας της.
Ο Xiaoping είπε τότε ότι τα κύρια θέματα στον κόσμο ήταν η ειρήνη και η ανάπτυξη. Αλλά η εξέγερση της 4ης Ιουνίου στην Κίνα προειδοποίησε το Κόμμα τους και τους έδωσε ένα μάθημα που είναι ακόμα φρέσκο. Η πίεση της ειρηνικής εξέλιξης της Κίνας τους έκανε να επανεξετάσουν αυτά τα δύο κύρια θέματα της εποχής μας. Βλέπουμε ότι κανένα από αυτά τα δύο ζητήματα, η ειρήνη και η ανάπτυξη, δεν έχουν επιλυθεί ούτε στην Κίνα, αλλά ούτε και στον Δυτικό κόσμο. Οι δυτικές αντιπολιτευτικές δυνάμεις αλλάζουν πάντα τον κόσμο σύμφωνα με τα δικά τους οράματα. έτσι θέλουν να αλλάξουν την Κίνα και να χρησιμοποιήσουν την ειρηνική εξέλιξη για να ανατρέψουν την ηγεσία του Κομμουνιστικού τους Κόμματος. Επομένως, ήξεραν ότι εάν αναπτύξουν μόνο την οικονομία στην Κίνα , εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να χάσουν τον έλεγχο.
Η εξέγερση της 4ης Ιουνίου σχεδόν πέτυχε να φέρει μια ειρηνική μετάβαση. αν δεν ήταν το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός βετεράνων κινέζων ήταν ακόμη ζωντανοί και σε μια κρίσιμη στιγμή απομάκρυναν τον Zhao Ziyang και τους οπαδούς του, τότε θα τους είχαν βάλει όλους στη φυλακή. Παρόλο που περάσαντη δοκιμασία της 4ης Ιουνίου, μετά τον θάνατο της ομάδας των ανώτερων ανθρώπων του κόμματος τους, χωρίς τον έλεγχό τους, η ειρηνική εξέλιξη θα μπορούσε να έρθει στην Κίνα όπως συνέβη στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Το 1956, κατέστειλαν το ουγγρικό επεισόδιο και νίκησαν τις επιθέσεις των ρεβιζιονιστών του Τίτο στη Γιουγκοσλαβία, αλλά δεν μπόρεσαν να αντέξουν τον Γκορμπατσόφ τριάντα χρόνια αργότερα. Μόλις πέθαναν αυτοί οι πρωτοπόροι ανώτεροι άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, η δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος αφαιρέθηκε από την ειρηνική εξέλιξη.
Μετά την καταστολή της εξέγερσης της 4ης Ιουνίου στην Κίνα, σκεφτήκαν πώς να αποτρέψουν την Κίνα από την ειρηνική εξέλιξη και πώς να διατηρήσουν την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Το σκεφτήκαν ξανά και ξανά, αλλά δεν βρήκαν καλές ιδέες. . Μετά από βαθύ προβληματισμό, κατέληξαν τελικά σε αυτό το συμπέρασμα: Μόνο μετατρέποντας την αναπτυγμένη εθνική τους δύναμη στη δύναμη ενός πρώτου χτυπήματος προς τα έξω –μόνο οδηγώντας τους ανθρώπους τους να βγουν έξω– μπορούν να κερδίσουμε για πάντα την υποστήριξη και την αγάπη του κινεζικού λαού για το Κομμουνιστικό Κόμμα .
Το κόμμα τους τότε θα σταθεί σε ανίκητο έδαφος και ο κινεζικός λαός θα πρέπει να εξαρτηθεί από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Θα ακολουθούν για πάντα το Κομμουνιστικό Κόμμα με την καρδιά και το μυαλό τους. Επομένως, η εξέγερση της 4ης Ιουνίου τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να συνδυάσουν την οικονομική ανάπτυξη με την προετοιμασία για πόλεμο και να οδηγήσουν τον λαό να βγει έξω! Ως εκ τούτου, έκτοτε, η πολιτική τους για την εθνική άμυνα θα έχει λάβει μια στροφή 180 μοιρών και έκτοτε θα δίνουν έμφαση όλο και περισσότερο στον «συνδυασμό ειρήνης και πολέμου». Η οικονομική τους ανάπτυξη μετά θα έχει να κάνει με την προετοιμασία για τις ανάγκες του πολέμου!
Δημόσια εξακολουθούν να δίνουν έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη ως κέντρο της κοινωνικής τους ευμάρειας , αλλά στην πραγματικότητα, η οικονομική ανάπτυξη έχει ως κέντρο τον πόλεμο! Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή η οικονομική άνοδος της Κίνας των τελευταίων δεκαετιών;; Διότι η Κίνα ετοιμάζεται για πόλεμο εδώ και δεκαετίες.!! Κάνανε μια τεράστια προσπάθεια να κατασκευάσουν το «The Great Wall Project» για να δημιουργήσουν, κατά μήκος των παράκτιων και χερσαίων συνόρων τους, καθώς και γύρω από μεγάλες και μεσαίες πόλεις, ένα συμπαγές ΥΠΟΓΕΙΟ «Σινικό Τείχος» που μπορεί να αντέξει έναν πυρηνικό πόλεμο. Επίσης αποθηκεύσανε όλα τα απαραίτητα πολεμικά υλικά. Επομένως, δεν θα διστάσουν να πολεμήσουν σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να οδηγήσουν τον λαό τους να βγει έξω και να εξασφαλίσει την ηγετική θέση του Κόμματος τους.
Θέλουν σε κάθε περίπτωση, αυτοί , το ΚΚΚ, να μην κατέβει ποτέ από τη σκηνή της ιστορίας! Προτιμούν ολόκληρο τον κόσμο, ή ακόμα και ολόκληρη την υδρόγειο, να μοιράζεται τη ζωή και τον θάνατο μαζί τους παρά να αποχωρήσουν από τη σκηνή της ιστορίας! Δεν υπάρχει μια θεωρία «πυρηνικής δουλείας»;; Σημαίνει ότι εφόσον τα πυρηνικά όπλα έχουν δεσμεύσει την ασφάλεια ολόκληρου του κόσμου, θα πεθάνουν όλοι μαζί εάν ο θάνατος είναι αναπόφευκτος. Κατά την άποψή μου, υπάρχει ένα άλλο είδος δουλείας, και αυτό είναι ότι η μοίρα του Κόμματός τους είναι δεμένη με αυτή όλου του κόσμου. Αν τελειώσουν αυτοί, το ΚΚΚ, η Κίνα θα τελειώσει και ο κόσμος τους θα τελειώσει μαζί τους. Το μόνο που θα έπρεπε να κάνει η Δύση πριν από δεκαετίες ήταν να τελειώσει με το αυτό το ΚΚΚ. Δεν το έκανε όμως. Γιατί;;;;
Η αποστολή του Κόμματός τους είναι να οδηγήσει τον κινεζικό λαό να βγει έξω εκτός συνόρων Κίνας. Αν κοιτάξουμε μακριά, θα δούμε ότι η ιστορία τους οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι. Πρώτον, η μακρά ιστορία της Κίνας είχε ως αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Κινέζων στην Κίνα καθώς και στο εξωτερικό. Δεύτερον, μόλις ανοίξαν τις πόρτες τους, κατόπιν σχεδίου οι δυτικοί Χαζατοεβραίοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες επένδυσαν κεφάλαια και τεχνολογία στην Κίνα για να βοηθήσουν την ανάπτυξή τους, ώστε να καταλάβουν τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Τρίτον, οι πολυάριθμοι Κινέζοι τους στο εξωτερικό τους βοήθησαν να δημιουργήσουν το πιο ευνοϊκό περιβάλλον για την εισαγωγή ξένου κεφαλαίου, και κλοπή ξένης τεχνολογίας και προηγμένης εμπειρίας στην Κίνα.
Έτσι, είναι εγγυημένο ότι η μεταρρύθμισή τους και η πολιτική ανοιχτών θυρών τους έφερε τεράστια επιτυχία. Τέταρτον, η μεγάλη οικονομική επέκταση της Κίνας οδήγησε αναπόφευκτα στη συρρίκνωση του κατά κεφαλήν ζωτικού χώρου για τον κινεζικό λαό και αυτό ενθαρρύνει την Κίνα να στραφεί προς τα έξω αναζητώντας νέο χώρο διαβίωσης. Πέμπτον, η μεγάλη οικονομική επέκταση της Κίνας ήρθε αναπόφευκτα με την σημαντική ανάπτυξη στις στρατιωτικές τους δυνάμεις, δημιουργώντας συνθήκες για την επέκτασή τους στο εξωτερικό. Από την εποχή του Ναπολέοντα, η Δύση ήταν σε εγρήγορση για το πιθανό ξύπνημα του κοιμισμένου λιονταριού που είναι η Κίνα. Τώρα, το λιοντάρι που κοιμάται στέκεται όρθιο και προχωρά στον κόσμο και έχει γίνει ασταμάτητο!
Ποιο είναι το τρίτο ζήτημα που έπρεπε να κρατήσουν σταθερά για να εκπληρώσουν την ιστορική τους αποστολή της εθνικής αναγέννησης της Κίνας;;; Ήταν να κρατήσουν σταθερά το μεγάλο «θέμα της Αμερικής». Αυτό ίσως φαίνεται πολύπλοκο, αλλά είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό.
Ο Χε Σιν είχε διατυπώσει μια πολύ θεμελιώδη κρίση που έχει πολύ λογική. Υποστήριξε στην έκθεσή του προς την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος: "Η αναγέννηση της Κίνας βρίσκεται σε θεμελιώδη σύγκρουση με το δυτικό στρατηγικό συμφέρον, και ως εκ τούτου θα παρεμποδιστεί αναπόφευκτα από τις δυτικές χώρες που κάνουν ότι μπορούν. Έτσι, μόνο σπάζοντας τον αποκλεισμό * που σχηματίζουν οι δυτικές χώρες με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί η Κίνα να αναπτυχθεί και να κινηθεί προς τον κόσμο!"
Θα τους επέτρεπαν οι Ηνωμένες Πολιτείες να βγούν έξω για να αποκτήσουν νέο χώρο διαβίωσης;; Φυσικά και όχι αν στις ΗΠΑ είχαν την σωστή ηγεσία. Πρώτον, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν σταθεροί και ακλόνητοι στο να τους εμποδίσουν, θα ήταν πολύ δύσκολο για τους Σίνες να έκαναν κάτι σημαντικό για την Ταϊβάν, το Βιετνάμ, την Ινδία ή ακόμα και την Ιαπωνία, [άρα] πόσο περισσότερο χώρο διαβίωσης θα μπορούσαν να έχουν σε αυτήν την περίπτωση;; Πολύ λίγο! Μόνο χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και η Αυστραλία έχουν την τεράστια γη για να εξυπηρετήσουν την ανάγκη τους για μαζικό αποικισμό.
Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι το κλειδί για την επίλυση όλων των άλλων ζητημάτων. Πρώτον, αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν πολλούς ασιάτες ανθρώπους που μετανάστευσαν εκεί και να ιδρύσουν μια άλλη Κίνα υπό την ίδια ηγεσία του ΚΚΚ. Η Αμερική σύμφωνα με τους Σίνες ανακαλύφθηκε αρχικά από τους προγόνους τους της κίτρινης φυλής, αλλά ο Κολόμβος έδωσε τα εύσημα στη λευκή φυλή.Πιστεύουν έτσι ότι αυτοί οι απόγονοι του κινεζικού έθνους έχουν δικαίωμα στην κατοχή της γης των ΗΠΑ! Θεωρούν ότι οι κάτοικοι της κίτρινης φυλής έχουν πολύ χαμηλή κοινωνική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και πρέπει να τους ελευθερώσουν. Έτσι, μετά την επίλυση του «προβλήματος της Αμερικής», οι δυτικές χώρες της Ευρώπης θα τους υποκλίνονταν, για να μην αναφέρουμε την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και άλλες μικρές χώρες. Επομένως, η επίλυση του «θέματος της Αμερικής» είναι η κυριότερη αποστολή που έχει ανατεθεί στα μέλη του ΚΚΚ ..και αυτό είναι που έπρεπε να είχει προβλέψει η ηγεσία των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες και να είχε πάρει τα κατάλληλα αντίμετρα. Δεν το έπραξαν όμως και τώρα όλος ο πλανήτης θα μπει σε περιπέτειες.
Μερικές φορές σκέφτομαι πόσο σκληρό είναι για την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι εχθροί που είναι βέβαιο ότι θα συναντηθούν σε έναν στενό δρόμο! Υπήρχε κινεζική μια ταινία για τα κινεζικά στρατεύματα με επικεφαλής τον Liu Bocheng και τον Deng Xiaoping. Ο τίτλος είναι κάτι σαν "Decisive Battle on the Central Plains". Υπάρχει μια περίφημη παρατήρηση στην ταινία που έλεγε : «Οι εχθροί είναι υποχρεωμένοι να συναντηθούν σε έναν στενό δρόμο, μόνο οι γενναίοι θα κερδίσουν!».
Είναι αυτό το είδος μάχης που θα δώσουν οι Σίνες για να κερδίσουν ή να πεθάνουν και έχουν γαλουχηθεί με αυτό πνεύμα που τους επέτρεψε να καταλάβουν την εξουσία στην ηπειρωτική Κίνα. Είναι ιστορικό δεδομένο ότι η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έρθουν σε αναπόφευκτη αντιπαράθεση σε ένα στενό μονοπάτι και θα πολεμήσουν η μία την άλλη! Οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε αντίθεση με τη Ρωσία και την Ιαπωνία, ποτέ δεν κατέλαβαν και δεν έβλαψαν την Κίνα, και βοήθησαν επίσης την Κίνα στη μάχη της ενάντια στους Ιάπωνες. Αλλά, σίγουρα τους είναι εμπόδιο,για την πλανητική κυριαρχία και μάλιστα το μεγαλύτερο εμπόδιο! Μακροπρόθεσμα, η σχέση Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια σχέση ζωής και θανάτου.
Συνεχίζετε. (θα υπάρξει μια τρίτη και τελευταία συνέχεια)
Το ΜΕΡΟΣ Α' ΕΔΩ...
* Η Κίνα έχει πλέον ενηλικιωθεί , και είναι τόσο
δυνατή που θα χρειαστεί η σύμπραξη τουλάχιστον 3-4 δυνάμεων για την
νικηφόρα αντιμετώπιση της. Στο στάδιο όμως που βρισκόταν πριν 5 χρόνια ...αρκούσε ένας ναυτικός αποκλεισμός για να δει κανείς την άμεση κατάρρευση της.
Δεν το έκαναν. Όπως ο Αγαμέμνων αν έκανε αποκλεισμό στην Τροία αυτή θα είχε πέσει από τους πρώτους μήνες. Δεν άκουσε τον Αχιλλέα. Η Κίνα δεν είναι Οδύσσεια Δύναμη ( ναυτική) αλλά Αχίλλεια (Χερσαία
Δύναμη)...καμία Οδύσσεια δύναμη δεν θα νικήσει Αχίλλεια δύναμη...σε κατά
μέτωπο επίθεση.
Ουδέποτε χερσαία Αχίλλεια δύναμη πρέπει να επιτεθεί σε ναυτική
Οδύσσεια, αν δεν έχει εξασφαλίσει πρώτα τα μετόπισθεν Αχίλλεια νώτα της.
Ενδεικτικό το παράδειγμα του θανάτου του Αχιλλέως από τα Πάρια βέλη εκ
των όπισθεν ριχθέντων. Για να μπορέσουν οι Η.Π.Α και οι σύμμαχοι τους να
νικήσουν την Κίνα θα πρέπει να έχουν για σύμμαχο τους δυνάμεις που η
συνορεύουν, η είναι
αρκετά κοντά με την αντιμαχόμενη Κίνα. Για αυτό η Κίνα θα προσέξει πολύ
τις όμορες χώρες προς αυτήν...να μην πέσουν στην αγκαλιά της Δύσης,
γιατί μετά ο συνδυασμός δυνάμεων θα είναι καταστροφικός προς αυτήν.
Η μεγάλη μάζα, πολυπληθείς στρατεύματος, είναι χαρακτηριστικό των Αχίλλειων δυνάμεων....όπως η Κίνα ...αν όμως ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ αυτό το καλύτερο όπλο της, έχει χάσει την μισή της ΔΥΝΑΜΗ.
Tα λέγαμε και ΕΔΩ.. περί ναυτικού αποκλεισμού της Κίνας..." Η στρατιωτική βοήθεια από τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και την Ινδία προς την Αμερική είναι πολύ σημαντική για τον Ναυτικό Αποκλεισμό της Κίνας. Για αυτόν το λόγο η Κίνα θα προσπαθήσει να αποκλείσει τις συλλογικές δυνατότητες του συστήματος των ΗΠΑ για την ασιατική συμμαχία, και είναι σαφές ότι οι Κινέζοι θα προσπαθούν να αναιρέσουν αυτό ακριβώς το πλεονέκτημά που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι της."
8 σχόλια:
Καλημέρες,
ΑΙΣΧΥΛΟΣ - Ἀγαμέμνων 112
θούριος ὄρνις Τευκρίδ᾽ ἐπ᾽ αἶαν,
οἰωνῶν βασιλεὺς βασιλεῦσι νεῶν ὁ κελαινός, ὅ τ᾽ ἐξόπιν ἀργᾶς,
φανέντες ἴκταρ μελάθρων χερὸς ἐκ δοριπάλτου παμπρέπτοις ἐν ἕδραισι,
βοσκόμενοι λαγίναν, ἐρικύμονα φέρματα, γένναν,βλαβέντα λοισθίων δρόμων.
Δυο βασιλιάδες των πουλιών στων πλοίων τους βασιλιάδες
φανήκαν, ο κατάμαυρος κι ο άλλος μ᾽ άσπρην ουρά,
πλάι στα παλάτια απ᾽ το δεξί του κονταριού το χέρι
σε πρόφαντη ψηλή μεριά,
κι αρπάζοντας σπαράζανε στον τελευταίο της δρόμο,
μια λάγισσα με πρόσβαρη της ώρας της κοιλιά.
https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=129&page=3
ΚΙΜΩΝ
Καλημέρα ΚΙΜΩΝ..πολύ σωστά και όπως έλεγε και ο Τσάκυ Τσαν σε μια ταινία του "Το απαγορευμένο Βασίλειο" , ένα βουνό ΔΕΝ μπορεί να σηκώσει δύο τίγρεις.!!
https://youtu.be/lwMlpp8GIAI
Πως σου φαίνεται η παραπάνω ταινία….
Δρόμος του μεταξιού,
ρωμαϊκή αυτοκρατορία vs σινες…κλπ σύμμαχοι…
To the point σχεδόν που λένε και κι κουτόφραγκοι;
" Δρόμος του μεταξιού,
ρωμαϊκή αυτοκρατορία vs σινες…κλπ σύμμαχοι…"
Νόθα ξαδέλφια είναι μεταξύ τους. Οι Ρωμαίοι περηφανεύονταν ότι η γενιά τους κρατάει από τον Αινεία. Ο οποίος μετά την καταστροφή της Τροίας έφτασε στην Ιταλία και δημιούργησε από την αρχή μια νέα αυτοκρατορία. Ο Αινείας ΑΣΙΑΤΗΣ ήταν.Και η Ρώμη πριν ονομαστεί Ρώμη είχε άλλο όνομα μυστικό.
Οι Ρωμαίοι πίστευαν ότι το να γνωρίζει κανείς το πραγματικό όνομα μιας οντότητας σημαίνει ότι έχει εξουσία πάνω σε αυτήν την οντότητα.
"KIZIL ELMA" ήταν το αρχαίο όνομα της Ρώμης. Τοόνομα "ROME" ή "ROMA" δεν ήταν το πραγματικό όνομα αυτής της αρχαίας πόλης, αλλά το πραγματικό της όνομα ήταν στα τουρκικά με τη μορφή "KIZIL ALMA" που σημαίνει "Χρυσή Μήλο" ή "Κόκκινη Μηλιά". Το όνομα ΡΩΜΑ (ΡΩΜΗ), που σχετίζεται με την τουρκική λέξη "ARAMA" που σημαίνει "περιπλανώμενος", όπως περιπλανώμενος έφτασε ο Αινείας με τους λίγους διασωθέντες από την πολυεθνική Τροία.
Προφανώς αυτό συνέβη στην περίπτωση της αρχαίας πόλης «ROMA» ή «KIZIL ELMA» που χτίστηκε αρχικά από τους Τουράνους Ετρούσκους βασιλιάδες. Οι Ετρούσκοι, όντας Τουρανικοί λαοί, ονόμασαν την νέα τους πόλη σύμφωνα με τα πιστεύω και της δοξασίες τους.
Φαίνεται ότι για λόγους μυστικότητας συμφώνησαν να αφήσουν την πόλη να ονομαστεί Ρώμη από τον Ρωμύλο, τον πρώτο της βασιλιά, ενώ δεν αποκάλυψαν το πραγματικό όνομα που είχαν επιλέξει. Μόνο ο Ποντίφεξ Μάξιμος, Αρχιερέας, επιτρεπόταν να προφέρει το ιερό όνομα και αυτό μόνο μπροστά σε ένα θυσιαστήριο ενώ πρόσφερε θυσία και με τόσο χαμηλό ψίθυρο ώστε να μην ακουστεί στους παρευρισκόμενους.
Θεωρούνταν η βαρύτερη ιεροσυλία, που τιμωρούνταν με θάνατο σε σταυρό, για οποιονδήποτε να αποκαλύψει το nomen verum. Αυτά τα μαθαίνουμε από τον Πλίνιο τον πρεσβύτερο.
Πρώτα απ 'όλα, ο Ρωμύλος δεν ήταν ο ιδρυτής της πόλης. Ήταν οι Ετρούσκοι βασιλιάδες TARQUIN που ίδρυσαν την πόλη και κυβέρνησαν για εκατό χρόνια πριν χάσουν την πόλη από τους λεγόμενους «Ρωμαίους».
Επιπλέον, το να κρατήσει μυστικό το όνομα αυτής της αρχαίας πόλης θέτει στο επίκεντρο το γεγονός ότι η αρχική πόλη δεν ανήκε στους λεγόμενους «Λατίνους» ή σε αυτούς που μετονόμασαν την πόλη σε ΡΩΜΑ (ΡΩΜΗ) για λόγους ταυτοποίησης. Ακριβώς όπως οι κλέφτες αυτοκινήτων αλλάζουν το χρώμα και τον αριθμό σειράς ενός κλεμμένου αυτοκινήτου και στη συνέχεια το καταχωρούν ως δικό τους, εκείνοι που πήραν την πόλη από τους αρχικούς Τουρανούς άλλαξαν όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την αρχική τουτουρανική ταυτότητα και την ονόμασαν δική τους πόλη. Προφανώς, αυτή ήταν η πιο ανεπτυγμένη παράδοση αυτών των περιπλανώμενων λαών και το έκαναν με επαγγελματική δεξιοτεχνία.
Αυτή η αρχαία τουρανική θρησκεία ήταν μια παγκόσμια θρησκεία που ακολουθούσαν σε όλο τον κόσμο οι Τουρανοί όπου κι αν πήγαιναν. Η πόλη της ΡΩΜΗ που αναφέρεται ως «ΚΙΖΙΛ ΕΛΜΑ» είναι σημαντική, γιατί η πόλη χτίστηκε αρχικά από τους Τουράνους και την κυρίευσαν οι περιπλανώμενες ομάδες που ονομάζονται «Λατίνοι», όπου ακόμη και το όνομα «ΛΑΤΙΝ» είναι ύποπτο. Αλλά πριν από την πόλη της Ρώμης, υπήρχε μια άλλη πρωτεύουσα του Τουράν, που ονομαζόταν «ALBA LONGA» στην αλλοιωμένη της μορφή σε απόσταση 19 χιλιομέτρων από την πόλη της Ρώμης.
Με αυτό το λήμμα μαθαίνουμε ότι το αρχαίο και παλαιότερο όνομα της ΡΩΜΗΣ ήταν ALBA LONGA ή πιο πιθανό KIZIL ALMA (Κόκκινη Μηλιά ή Χρυσή Μηλιά) πριν μετατραπεί σε ΡΩΜΗ...ALBA σημαίνει ΛΕΥΚΗ...όπως η ΣΕΛΗΝΗ.!!!
Φέρε μου τώρα τον Τσάκυ Τσάν να τον σκίσω. χα χα χα χα
Το τριτο μερος?
Το τρίτο μέρος θέλει να βρω χρόνο για να καθίσω να το γράψω...και αυτό το διάστημα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.
Δημοσίευση σχολίου