ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

"Αναπροσαρμοστείτε" μας έλεγαν... Θα γνωρίσετε νέες εμπειρίες ανάπτυξης μας έλεγαν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Αναπροσαρμοστείτε" μας έλεγαν...
Θα γνωρίσετε νέες εμπειρίες ανάπτυξης μας έλεγαν...
 
Μην τρέχετε οι μπροστινοί . Και μην σπρώχνεται οι πισινοί! Οκ ;;

Όλα έχουν γραφτεί στον Αστερίξ...Μπονζούρ .
Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα. Το ποτάμι της οργής δεν γυρίζει πίσω. Τικ τακ, τικ τακ...Το καθεστώς Μητσοτάκη θα πέσει με ΠΑΤΑΓΟ. Το θέμα είναι πριν πέσει μήπως και βρεθούμε εθνικά ακρωτηριασμένοι.
 
Οι τύποι ειναι πολύ επικίνδυνοι και αδίστακτοι για να ολοκληρώσουν τα ντιλακια τους. Καλύτερα να αρχίσουμε να μετράμε τα νησιά μας.
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα; Τα εννοείς αυτά που λες; Μπακογιάννη πρωθυπουργό θα έχουμε σε λίγα χρόνια...

Μμ2 είπε...


Πώς λέμε ¨να πάει και το παλιάμπελο¨
Μπακογιάννη κι εσύ,
¨να πάει και το νησί.¨

Ρωμηός κερνάει,
Ευρώπη πουλάει,
Τούρκος πηδάει.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλημερα κανε ενα σχολιο για την Μπακογιαννενα
Ν.Μπακογιάννη: «Η ΝΔ δεν θα χάσει ποσοστά γιατί όσοι δεν μας θέλουν είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές ρωσόφιλοι»
Τωρα φανταζομαι οτι οι Νεοδημοκρατες που δεν εμβολιαστηκαν θα ψηφισουν ΝΔ,εκτος και εχει δικιο η Θοδωρουλα και ξερει κατι που δεν ξερουμε.
Αυτα ειναι τα καλα της Παλαντιρ(ετσι νομιζω λεγονταν η εταιρεια με το προγραμμα παρακολουθησης).

ΥΓ.Εγω παλι γιατι νομιζω οτι φτιαχνουν μυτες στα παλουκια που θα τους καρφωσουν το κωλαρακι με ολες αυτες τις μαλακιες που λενε και κανουνε?

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου να βγει είδηση ότι έχει βάλει χέρι και σε αμερικάνικο δημόσιο χρήμα λεει και να τον τσουβαλιάσει κανένας καουμπόης δικαστής οπως τον Κοσκωτά. Μέχρι να ξεμπλέξει, αν ξεμπλέξει δηλαδή με τέτοιο μητρώο και offshore, μπορεί να γλυτώσουμε κανένα νησάκι ή καμιά 500αρια χιλιόμετρα ΑΟΖ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...η αδελφομάνα ας μας πει το όνομα του οδηγού της που σκότωσε τον Ιάσωνα και ας αφήσει τις παπαρολογίες. 18,85% είχε πάρει ο Σαμαράς αυτοί θα πάνε ποιο κάτω. Όσο χρήμα και να μοιράσουν στα κομματόσκυλα τους θα έχουν μια ασταμάτητη κατρακύλα.

Μην ξεχνάς ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ότι τους "την λέω" σχεδόν καθημερινά....και είμαι ένας "χρυσόστομος" άλλο πράγμα.!! Ότι λέω γίνεται...περπατάω το βράδυ και σβήνουν οι λάμπες από τους στύλους της ΔΕΗ απο όπου περνάω...χα χα χα πήγα στο σπίτι του Φώντα ένα βραδάκι και καθίσαμε στην κουζίνα να φάμε...έσβησε το φως μου λέει : "κάηκε η λάμπα".

Μπα του λέω δεν είναι τίποτε μόλις φύγω θα ανάψει...με το που έφυγα η λάμπα άναψε. Για αυτό σου λέω...αν αυτοί ξαναδούν εξουσία εμένα να με φτύσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σοβαρά τώρα; Τα εννοείς αυτά που λες; Μπακογιάννη πρωθυπουργό θα έχουμε σε λίγα χρόνια..."

Και ποιος θα τον ψηφίσει βρε έξυπνε;; Μήπως οι αφγανοπακιστανοί που είναι 6 μύρια εντός Ελλάδος;; Η μήπως νομίζεις ότι αυτό το μπουρδέλο το ανθελληνικό κράτος θα υπάρχει ακόμα για πολύ;; Και πόσοι νομίζεις από τους ψηφοφόρους τα αμετανόητα κομματόσκυλα της ΝΔούλας θα βρίσκονται εν ζωή σε καμμιά 4-5 χρόνια;;;

Μόνο από τα εμβόλια θα φύγει πολύς κόσμος, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας των Ελλήνων.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Συμφωνω μεχρι κεραιας,η λογικη και το ενστικτο μου στο ιδιο καταληγουν,ακομα και για την λαμπα.