ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Καλωσήρθε το δολάριο!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τουρισμός όχι αστεία....προσωπικά να μας λείπει τέτοιος τουρισμός ΔΕΝ τον θέλουμε. Καλύτερα να μείνουμε υποανάπτυκτοι. Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα.

Μύρισε άνοιξη και τα πρώτα “λουλούδια” της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό, άρχισαν να “ανθούν” στα αεροδρόμιά μας!!!

Οι πρώτες “καυτές” παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στους ελληνικούς αερολιμένες!

Και δεν πρόκειται για κάποιες δίμετρες Σουϊδέζες ή Ρωσίδες, αλλά για κάποιον μεσήλικα μουστακαλή που δεν βλέπει την ώρα να δροσίσει το κορμί του στις υπέροχες ελληνικές θάλασσες!

Δεν θα το κάναμε θέμα, αλλά δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο, ούτε αίσθηση, ούτε αισθητική, ούτε σεβασμός….

Άραγε αυτό το άτομο, όταν βρίσκεται στον κοινωνικό του περίγυρο, επιλέγει παρόμοιες ενδυματολογικές εμφανίσεις;;;

Και πριν βιαστείτε να μας χρεώσετε για σεξιστική συμπεριφορά, η αισθητική μας, έχοντας μεγαλώσει με τα πρότυπα της Αφροδίτης και της Αθηνάς, του Δισκοβόλου και του Απόλλωνα, αντανακλαστικά πληγώνεται και επαναστατεί!!

 

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους τους ερωτιαρηδες.
Απο τον Σβααμπ στον Σβουμπ,τι κωλαρακια ειναι αυτα πρωι-πρωι?
Θα χαιρονται οι Πακιστανοι με τετοια πραματια,θα πεσει πολυ δουλεια φετος,οχι τιποτα αλλα δεν θα προλαβουν να μας την πεσουν με τοση δουλεια που τους περιμενει.
Βαλε τωρα και μια καλη φωτο να μας φυγει η κακη επιροη,θα ξεχασουμε και τους ωραιους κωλους τωρα, ε οχι ρε πουστη.

Ανώνυμος είπε...

Mάθανε οτι @η@ιόμαστε, πλακώσανε και οι @ύφτοι.

Μμ. είπε...



Τα Πάκια σ' αυτό μόνο είναι χρήσιμα. Είναι η σεξοεφεδρεία μας για το ξεσκατίζειν το ελληνικόν περιβάλλον από την εγχώρια και τουριστική καλτσοπέδιλο σεξοσκατίλα.

Ανώνυμος είπε...

ο κ.Αδαλής έχει πει επανειλλημένα ότι τις μισές μετοχές στην Τούι, τις έχουν Τούρκοι, οπότε στέλνουν εδώ τον κατιμά.Οπως είχα γράψει πέρυσι τον Οκτώβρη,την Τούι την ξέρω από το '88, και γι'αυτό όταν με πλησίασαν για συνεργασία τους είπα "ράους".
Βέβαια , αυτός είναι αμερικανός, δεν έχει σχέση με τούι, αλλά γενικά ή ωλ ινκλούσιβ, ή υπερπολυτελείς βίλλες είναι ο κύριος όγκος του τουρισμού πλέον.Ωλινκλούσιβ=Τζίρος με μικρό κέρδος, Βίλλες= περισσότερο μαύρο χρήμα για τους δικτυωμένους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" την Τούι την ξέρω από το '88, και γι'αυτό όταν με πλησίασαν για συνεργασία τους είπα "ράους"."

Kαι πολύ καλά κάνατε αγαπητέ μου. Τα Ωλινκλούσιβ αφήνουν χρήμα μόνο στα ξενοδοχεία (και αυτό αργά) και στους ταξιδιωτικούς μάνατζερ. Τα ελληνικά νησιά και ο ντόπιος πληθυσμός που περιμένει να ζήσει απο τον σημερινό τουρισμό....θα τον "πιεί" πάλι τον πικρό καφέ της παρηγοριάς.

Όπως έχω ξαναγράψει θα πρέπει οι μικροί επιχειρηματίες ξενοδοχείων και διαφόρων καταλυμάτων να ασχοληθούν με τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Καλύτερα να δουλεύουν με τον Έλληνα και ας βγάζουν λιγότερα και ΟΛΗ την χρονιά...παρά με τους άπλυτους και άξεστους αλλοδαπούς που μας βρίζουν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

το θυμάμαι κ.Λύκαστρε, εκείνο το σχόλιο για τον τουρισμό ήταν μεγαλύτερο από το άρθρο σας, μαζί με τις απαντήσεις εκατέρωθεν κόντευε για "Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια"