ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Μην ασχολείστε με το τι λέει ο Κεργιάκος ο Αδωνις ο Πλέυρης η αδελφομάνα. Αυτούς οι Αμερικάνοι τους έχουν για να καθαρίζουν τουαλέτες. Μόλις γίνει η δουλειά τους, οι πρώτοι που θα ρίξουν στα θηρία είναι αυτοί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάποιος θα πει ότι είναι απλά ηλίθιοι με αυτά που λένε όπως η γριά γκιόσα στην φώτο. Δεν είναι .Βρίσκονται σε πανικό ξέροντας τι ακολουθεί εξαιτίας των όσων οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.
 
Και δεν μιλάμε μόνο για το ελληνικό πολιτικό προσωπικό, αλλά και το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο. Ένα μεγάλο μέρος της ελίτ που λέει και κάνει όλα αυτά αδυνατεί να διανοηθεί ότι αύριο και αυτό θα είναι αναλώσιμο.
 
Το Φθινόπωρο θα γίνει το έλα να δεις στις ΗΠΑ και άλλοι θα πάρουν τον έλεγχο του Κογκρέσου. Μην ασχολείστε με το τι λέει ο Κεργιάκος ο Αδωνις ο Πλέυρης η αδελφομάνα. Αυτούς οι Αμερικάνοι τους έχουν για να καθαρίζουν τουαλέτες. Μόλις γίνει η δουλειά τους, οι πρώτοι που θα ρίξουν στα θηρία είναι αυτοί.
 
Κοροϊδεύουν τον Κούλη δημόσια ότι θέλουν να τον πάρουν στις ΗΠΑ και ο χαζός τα πιστεύει.Και τον καλούν να μιλήσει στο Κογκρέσο όπως τον Ζελεσνκι. Πλάκα σπάνε. Σιγά το παγκόσμιο πολιτικό άσετ.
 
Μια ζωή καριόληδες προδότες προτιμάει ο ραγιάς...γιατί είναι όλοι τους πουλημένοι και υπάλληλοι ξένων πρεσβειών και συμφερόντων. Αυτές οι εκλογές πρέπει να τους μείνουν αξέχαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: