ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Το ρακούν και η νυφίτσα. Αληθινές ιστορίες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ρακούν και η νυφίτσα. Αληθινές ιστορίες.

Κομμουνιστής το ρακούν. Παίζει να είναι η μόνη λογική εξήγηση για το ότι μας έχουν γράψει ξεκάθαρα στα εξοπλιστικά. Και γυρίζει και λέει η νυφίτσα* στους υπόλοιπους :

"Αλλά κάτι έπρεπε να στείλω. Και τους λέω, δεν τους δίνουμε τα Μ11111111117 που θα τους φανούνε διαστημόπλοια;"

* Νυφίτσα και μάλιστα πονηρή ο Πάιατ. Ίδιος στην φάτσα με νυφίτσα. Αυτός που μας έσπρωχνε το χρέπια τα LCS.

 "LCS is as noisy as an aircraft carrier and so there are some big challenges there that we should have pick up on way earlier"

"Τα LCS είναι τόσο θορυβώδη όσο ένα αεροπλανοφόρο", είπε ο Ναύαρχος του US Navy Michael Gilday και αυτός είναι ένας απ τους λόγους που δεν δούλεψε ποτέ ούτε το ASW module. Εμείς, βέβαια, που διαβάζουμε τα "έγκριτα"  ξέρουμε ότι είναι τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ στον ανθυποβρυχιακό αγώνα. Και ΑΘΟΡΥΒΑ. 

Ναύαρχος Michael Gilday ειδικός στον εξευτελισμό "έγκριτων" αναλυτών καταλληλότητας freedomοειδών για asw επιχειρήσεις.


Ματιάστηκαν μόνοι τους. Κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους κάτι καινούργιο μας μαθαίνει ο Gilday.  Έτσι ναύαρχε Gilday μοίρασε ξανά τσαπού στους έγκριτους.Πές τους ξανά πόσο θορυβώδης είναι ο Μίμης .Να δω τι άλλο θα πουν ...αν έχουν δει waterjet μόνο πάνω από το νερό, σε πλοίο της γραμμής ως επιβάτες;;;

 

4 σχόλια:

Μμ2 είπε...


Έχομεν κι άλλη εφεδρική νυφίτσα προεδρίτσα. 1,49 με τα χέρια ανάτασι. Πετάμε...

Ανώνυμος είπε...

Υπερβάλλει ο κύριος.....Εχουν μετρηθεί σε κενό αέρος και δεν βγάζουν ούτε ένα ντεσιμπέλ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υπερβάλλει ο κύριος.....Εχουν μετρηθεί σε κενό αέρος και δεν βγάζουν ούτε ένα ντεσιμπέλ "

Λες να είναι κομμουνιστής.. ή οπαδός του Πούτιν ...ή ψεκασμένος τέλος πάντων αυτός ο Gilday.;; χα χα χα Και ξυπνάει και το κοπάδι...

Εγώ πιστεύω πως ο Gilday έχει σχέση με τον Πούτιν. Φήμες λένε ότι τον έπιασαν κρυφά να κοιτάει στο κινητό του φωτογραφίες της Ζαχάροβα.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, ο κενός αέρος είμαι και κάνω πλάκα (γιατί ξέρω ότι ξέρετε ότι δεν υπάρχει ήχος στο κενό) αν και με όσα ζούμε και βλέπουμε και ακούμε, μπορεί να το πει και ο Εισαγγελάτος, ή να το γράψει το αγαπημένο σας "Πτώση και διάστρεμμα"