ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

I'm back fkrs!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

I'm back fkrs!!!
 
"Αποφύγαμε 39.000 θανάτους λόγω των εμ βολίων – Πιθανή η εμφάνιση πιο μεταδοτικής παραλλαγής"
 
Ούτε 40.000 ούτε 38.000....39.000 ακριβώς!!!
 
Τώρα που οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι θα ξεπεράσουν σιγά σιγά σε ποσοστό τους ανεμβολίαστους (πόσοι πια έμειναν και από δαύτους; Λιγόστεψαν από τον φονικό ιό) θα αρχίσει το νέο αφήγημα.
 
Δεν πέθαναν από τον ιό επειδή ίσως είχαν καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους αλλά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη από τον φονικό μύκητα Candida Auris.!! Ψήνεται... Από Σεπτέμβριο στους κινηματογράφους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε,όπως αρκετές φορές σας έχω ξαναγράψει ότι αν δεν θέλετε να το δημοσιεύσετε επειδή είναι από άλλο μπλογκ, θα το κατανοήσω.Παρ'όλο το βεβαρημένο παρελθόν του, ο κ.Χατζάρας,γράφει εξαίρετες ειδήσεις,συνεχίζοντας την παράδοση που είχε δημιουργήσει στο Μπλού Σκάι.Εχει βέβαια μπλέξει αρκετές φορές με τα πίτουρα (π.χ.Καρατζαφέρτης), ωστόσο είχε πει από το δελτίο των 11 πληροφορίες που δεν βγήκαν ΠΟΤΕ σε άλλα κανάλια. Ηταν μια εκπομπή που προσπαθούσα να μην χάσω, όπως και του Κων/νου Χούντα στο Χάη Τσάνελ, που είχε εξάίρετους καλεσμένους,
Ο Χατζάρας σταμάτησε να βγαίνει στον αέρα, όταν αποκάλυψε ότι ο τότε κυβ.εκπ/πος του ΓΑΠ Ηλίας Μόσιαλος, σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη και ως συγγραφέας, ήταν γνωστός με το κανονικό του όνομα, το Ελία Μόσσα (να βγαίνει άραγε από το Μοσσάντ;;)

Τώρα έχει μπλέξει ξανά στον πολιτικό στίβο, με έναν απόστρατο ιατρό , με παντιέρα τον αντεμβολιαστικό αγώνα

http://deltio11.blogspot.com/2022/05/80000-pfizer-28-biontechpfizer-1223.html