ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Κινεζικό "Μπαλόνι" ΚΑΙ πάνω από το Σεντ Λούις

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κινεζικό "Μπαλόνι" ΚΑΙ πάνω από το Σεντ Λούις 

Το κινεζικό "μπαλόνι" που αναφέρθηκε πάνω από τη Μοντάνα έχει πλέον φτάσει και πάνω από το Σεντ Λούις,. Ο λόγος που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ΔΕΝ το κατέρριψαν είναι ότι οι αισθητήρες της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών ανίχνευσαν ραδιενεργό ωφέλιμο φορτίο.

Και θυμήθηκα  κάτι τύπους εδώ στα σόσιαλ μέντια που χλεύαζαν την Κίνα γιατί δεν είχε, λέει, τα κότσια να καταρρίψει το αεροπλάνο της Πελόζι,!! Πιστεύετε ότι οι Κινέζοι θα άφηναν τις ΗΠΑ να πετάξει οποιοδήποτε είδος αερόστατου πάνω από τη χώρα τους χωρίς άδεια;; Πιστεύετε ότι οι Ρώσοι θα άφηναν τις ΗΠΑ να πετάξει οποιοδήποτε είδος αερόστατου πάνω από τη χώρα τους χωρίς την άδειά τους; 

Προφανώς περισσότερα κινέζικα μπαλόνια κατευθύνθηκαν προς τις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ατύχημα και είναι σκόπιμη πράξη. Αλλά για τι;;; Οι Κινέζοι έχουν κατασκοπευτικούς δορυφόρους πιθανώς εξίσου καλούς με τους Αμερικάνους για την παρακολούθηση των ΗΠΑ.  Γιατί λοιπόν αυτά τα μπαλόνια;; Και γιατί το επιτρέπουν οι Obama/Biden/Deep State οι Δημοκρατικοί Γάιδαροι;; Μήπως γιατί ελέγχονται από την Κίνα;;Και προφανώς θα το είχαν καλύψει αν δεν υπήρχαν πολίτες να το βγάλουν στην φόρα.

Αυτό το μπαλόνι έπρεπε να καταρριφθεί και να εξεταστεί το ωφέλιμο φορτίο του για να προσδιοριστεί ο σκοπός του. Οι ΗΠΑ και άλλες χώρες (ένα μπαλόνι εντοπίστηκε και πάνω από τη Βενεζουέλα και στην Νότιο Αμερική) θα πρέπει να προειδοποιήσουν ότι τυχόν μελλοντικές παραβιάσεις του κυρίαρχου εναέριου χώρου τους θα έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση κατάρριψη του οχήματος που παραβιάζει. (Σκεφτείτε πόσο πολλές εμπορικές αεροπορικές εταιρείες έχουν καταρριφθεί επειδή παραβίασαν τις εγκεκριμένες διαδρομές/διαδρομές πτήσης τους.) 

 
Κάτι πολύ κακό συμβαίνει ή θα συμβεί.

(Εικασίες δικές μου :  χαρτογραφούν με ακρίβεια τα μοτίβα του ανέμου στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη διασπορά ενός θανατηφόρου χημικού όπλου ερήμωσης του πληθυσμού.) Οι Ιάπωνες το έκαναν αυτό στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και για να ξεκινήσουν δασικές πυρκαγιές με μικρούς εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Υ.Γ Αυτά τα μπαλόνια της Κίνας είναι γνωστά εδώ και 2 χρόνια και δεν είναι η πρώτη φορά που "επισκέπτονται" τις ΗΠΑ. 

Σχετικό με το τι είναι ικανό να κάνει ένα μπαλόνι ΕΔΩ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το 3ο λοιπόν πάνω από την ήπειρο της Αμερικής(το 2ο το είδαν κάπου στη Λατινική).Αλλά εσείς εδώ λε΄τε ότι είναι πιό πολλά που έχουν θεαθεί στη Νεα Γη.Το πρωί η ΕΡΤ έλεγε ότι ήταν σαν 3 σχολικά λεωφορία, και δεν το έριξαν για να μην πεθάνει κόσμος.Αλλά και πάλι γιατί να πιστέψουμε την ΕΡΤ από τα βοθροκάναλα του Σώρρος παίρνουν τις ειδήσεις.
Απ'ότι άκουσα , είναι αερόπλοιο όχι μπαλόνι, αρα ένα φουρφούρι να το στρίψει θα τό'χει......
Ηρθαν τα ρομπότ και δεν θέλουν σάρκινους δούλους μάλλον οι κινούντες τα νήματα της Γης.......Δεν γ@μίεται, εμείς θα ησυχάσουμε, και αυτοί θα μείνουν παρεούλα με άλλους αδίστακτους ψυχοπαθείς μόνο.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΡΝΌ ΠΟΥΡΝΌ ΞΥΠΝΆΜΕΝΟς λόγω επειδή ήπια κάτι ουίσκια και βούλωσε η μύτη μου, κατά τις 6 είδα και το βίντεο με την κα΄ταρριψη του.......μετεωρολογικού μπαλονιού πάνω από τη ΝορθΚαρολάη,και μου δημιουρ΄γηθηκαν καποιες σκέψεις.
1ον "δε βλέπω καλά ακόμα,θέλω 3ο καφφέ αυτό που το 'ριξε μοιάζει με πύραυλος".Καλά τα Φ22 δεν έχουν πολυβόλα, για είναι όλες οι σφαίρες σταντφορ Ουκρέην;;;
2ον, προχτές λέγατε "αν είναι δυνατόν να σηκώνουμε Φ4 για να ρίξουν ντρόυν", και ολόκληρη ΟΥΖΑΦ αντί να βάλει 5 πιτσιρίκια με σφεντόνες, χρησιμοποίησαν πύραυλο AIM-9X.
Λοίπαν βέβαια τα ΠΑΟΚια που έχουν την τεχνογνωσία ρήψης νερατζιών με ξυράφια,αλλά ξέρω γω ,δεν μπορούσαν να βάλουν ένα από αυτά τα ελικοφόρα που έχουν μπροστά την δαγκάνα που μαζεύει τα δικά τους;;
3ονΕκεί που άνοιξε το μάτι μου από τα γέλια, είναι ότι σε αντίποινα της αδιακρισίας των Σινών, ο Μπλίνκεν ΔΕΝ θα πάει στην Κίνα.Δεν έχουν και ανοιχτό το ίντερνετ να μάθουμε αν έμειναν λιγότεροι στρατιώτες από του Λιχτενσταην έπειτα από τις αυτοκτονίες και τις καρδιακές των Κινέζων.
4ον Εδώ τρώνε ότι κινείται και δεν είναι καλεσμένο στο τραπέζι,εκεί θα κώλωναν οι Κινέζοι : "Το Πεκίνο καταδικάζει την κατάρριψη του κινεζικού μπαλονιού – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «παραβίαση των διεθνών πρακτικών»΄

"Δεν φταίω εγώ που σας παίρνω μάτι, να μην γδυνόσασταν", μεταφράζεται στην αρχαία κινεζική των Μινγκ,σύμφωνα και με τις διδαχές του Κομφούκιου,αλλά πέρασε καιρός από τότε που διάβασα τα γραπτά,και δεν καλοθυμάμαι.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Επειδή ΔΕΝ παίζει να μην μπορούν να το μαζέψουν χωρίς να πρέπει να σηκώσουν αεροπλάνο που "γράφει" 1000$/δευερόλεπτο πτήσης-που λέει ο λόγος, και να το ρίξουν -έστω, για το φαίνεσθαι, του στύλ Φλώρου:"πρωτα καίμε μετά ρωτάμε,και μετά γυρίζουμε στις δουλειές μας,μοιράζουμε κρουασάν στα ανήλικα 30χρονα ασυνόδευτα"είτε τους είπε ο Βαρδινοκλέφτης από το Τέξας "στείλε 1-2 Φ24 να κάνουμε σεφτέ", είτε κάποιος από την ιδιωτική ΠΥΡΚΑΛ τους "στείλε ένα AIM-9X δεν πάτησε ψυχή σήμερα στο μαγαζί, και ο Ζέλε όλο ρεφενέ ψωνίζει", ή τους είπαν τα συνεταιράκια τα σχιστομάτικα"ρε σύ στείλε ένα Φ24, τό'χω μόνο προφήλ, κρίμα είναι να μην το βγάλω με την κάμερα και ανφάνς", για να μην πω ότι του "πήραν μέτρα" απόκρισης, με καμμιά υπέρυθρη ή κανά τομογράφο στη φούσκα ή ότι άλλο κουβαλάει αυτή.
Και σ'ότι αφορά τη σπατάλη- κατά τη γνώμη μου- τόσων χρημάτων, ε καλά τώρα από 5 τρις η φούσκα, πήγε 5 τρις και κάμποσα χιλιάρικα, σε τσέπες δικών μας παιδιών πάνε.
Τρίζουν τα κόκκαλα του Ιονέσκο από τη ζήλεια του.
Υ.Γ.Περιμένω εναγωνίως δήλωση Γκρέτας για το γεγονός ότι έσκασαν το μπαλόνι,ενώ θα μπορούσαν να ανακυκλώσουν το ύφασμα σε ρούχα για τους άστεγους.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΕΩ,
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΚΟΥΕΛ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ